Spotify Premium Avantajları Neler? Fiyatı Ne Kadar?

Spotify Premium ne kadar? Oldukça popüler olan dijital müzik platformu Spotify'ın avantajları neler? Bu rehberde merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Popüler dijital müzik platformunun ücretli planına abone olmak istiyorsanız Spotify Premium ne kadar sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Bu rehberde Premium olarak isimlendirilen ücretli aboneliğe dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

En iyi müzik uygulamaları arasında yer alan Spotify'da ücretsiz sürümün yanı sıra Premium isimli ücretli abonelik de bulunuyor. Premium'da "Bireysel", "Duo", "Aile" ve "Öğrenci" olmak üzere dört farklı abonelik planı mevcut. Spotify Premium fiyat etiketleri plandan plana değişiklik gösteriyor.

Müzik dinleme deneyimini bambaşka boyuta taşıyan Spotify Premium, avantajları ile öne çıkıyor. Yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran platformun ücretli aboneliğinin sağladığı avantajlara geçmeden önce aylık ücretlerine göz atalım.

2024'te Spotify Premium Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

  • Bireysel planının aylık ücreti: 59,99 TL
  • Duo planının aylık ücreti: 79,99 TL
  • Aile planının aylık ücreti: 99,99 TL
  • Öğrenci planının aylık ücreti: 32,99 TL

Bireysel isimli planın ücreti 59,99 TL, Duo'nun fiyatı 79,99 TL, Aile isimli planın ücreti 99,99 TL, Öğrenci olarak isimlendirilen planın fiyatı 32,99 TL olarak belirlendi. Aylık abonelik ücretleri zaman içerisinde değişebilir. Peki, Spotify Premium nasıl alınır?

Spotify Premium Nasıl Alınır?

  • Spotify'ın web sitesini ziyaret edin.
  • "Oturum aç" seçeneğini seçin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Premium sekmesine girin.
  • "Planları Görüntüle" butonuna basın.
  • Planlardan birini seçin.
  • Spotify sayfasındaki talimatları uygulayın.

Spotify Premium Üyeliğin Avantajları

  • Reklamsız müzik dinleme deneyimi
  • Müziklerin üzerinde daha fazla kontrol
  • En son çıkan müziklere erişim
  • Müzikleri çevrim dışı dinleme
  • Daha yüksek ses kalitesi

Dijital Müzik Hizmeti Spotify Ne Kadar İnternet Yer?
İNTERNET

Dijital Müzik Hizmeti Spotify Ne Kadar İnternet Yer?

Spotify ne kadar internet yer? Bu soru, dünyanın en popüler dijital müzik platformlarından biri olan Spotify'ı akıllı telefon üzerinden kullanan pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor.

Ücretli üyelik ile beraber gelen avantajların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Reklamsız Müzik Dinleme Deneyimi

Spotify'ın kullanıcılara hizmet sunmaya devam edebilmesi için reklamverenlerin teklifini değerlendirmesi gerekiyor çünkü reklamverenlerin tekliflerini göz ardı ederse şirketin daha fazla hizmet sunması mümkün olmamaya başlar.

Reklamlardan hoşlanmıyorsanız Spotify'ın sizin için de bir seçeneği bulunuyor. Spotify'ın ücretli abonelik planlarından birini seçerseniz reklamlardan kurtulabilirsiniz. Böylece Spotify'da reklamsız müzik dinleme keyfi elde edebilirsiniz.

Müziklerin Üzerinde Daha Fazla Kontrol

Spotify uygulamasını ücretsiz kullanan kişilerin müziklerin üzerinde çok fazla kontrolü yoktur. Bu kişilerin kullanabileceği tek oynatma modu karışık çalma olduğundan ötürü sevmedikleri şarkıları dinlemek mecburiyetinde kalırlar.

Ücretli abonelik satın alan kişilerde ise durum bunun tam tersidir. Bu kişiler istediği müziği istediği sırayla çalma imkanına sahiptir. Spotify'da ücretli bir aboneliğiniz olursa kişiselleştirilmiş müzik tercihlerine de sahip olabilirsiniz.

En Son Çıkan Müziklere Erişim

En son çıkan müzikleri anında dinlemek istiyorsanız Spotify premium üyelik planlarına göz atmak iyi bir fikir olabilir. Spotify'da harcadığınız zamanın çoğunu eski müzikleri dinleyerek geçiriyorsanız bu özellik o kadar da önemli değildir.

Müzikleri Çevrim Dışı Dinleme

Spotify, ücretli aboneliğin sunduğu avantaj sayesinde internetsiz müzik dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Daha önce Spotify üzerinden cihazınıza indirdiğiniz şarkıları internet bağlantısı yokken dinleyebilirsiniz. Bu özellik, yolculuk ve tatil esnasında büyük bir avantaj sağlıyor.

Daha Yüksek Ses Kalitesi

Popüler dijital müzik platformunun ücretli aboenliği daha yüksek ses kalitesi sunuyor. Eğer sizin için ses kalitesi büyük bir öneme sahipse Premium isimli aboneliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Spotify’ın Hiç Bilinmeyen Özellikleri
İNTERNET

Spotify’ın Hiç Bilinmeyen Özellikleri

Spotify, müzik platformları içerisinde öne çıkan bir uygulamadır. Geniş özellikleriyle kullanıcı sayısını her geçen gün daha çok artıran Spotify’ın bazı özellikleri az ya da hiç bilinmiyor.

Spotify'ın ücretli abonelik paketleri sizin için çok makul değilse yeni müzikler keşfetmenize yardımcı olabilecek Spotify benzeri uygulamalar kullanmaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR