Telefonunuzdan Facebook'a HD Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Akıllı telefonlarınızdan Facebook'a HD kalitede fotoğraf yüklemek istiyorsanız, rehberimize göz atabilirsiniz.

Telefonunuzdan Facebook'a HD Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Akıllı telefonlarınızdan çektiğiniz fotoğrafları kalitesini bozmadan Facebook’a yüklemek istiyorsanız, bu rehberimizde telefonunuzdan Facebook’a HD fotoğraf nasıl yüklenir? Öğrenebilirsiniz.

Akıllı telefonların günümüzdeki durumuna baktığımızda, kameraları oldukça iyi durumda ve her yıl daha da iyiye gidiyor. DSLR fotoğraf makinelerine rakip olabilecek türden kameralara sahip olan akıllı telefonlarınız ile mükemmel ayrıntılara sahip olan fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bu fotoğraflarınızı Facebook, Instagram vb. sosyal medya platformlarında paylaşırken kalitelerinin düşmelerini istemiyorsanız, değiştireceğiniz küçük bir ayar sayesinde Facebook’a HD kalitede fotoğraf yükleyebilirsiniz.

iPhone’da Facebook’a HD Fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?

iPhone cihazlarınızdaki fotoğrafları HD kalitede Facebook’a yüklemek istiyorsanız; Ayarlar uygulamasını açın ve sayfayı aşağıya kaydırarak Facebook uygulamasını bulun.

iPhone'dan Facebook'a HD Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Uygulamaya tıkladıktan sonra Facebook’un sahip olduğu izinleri görebilirsiniz. Bu sayfayı da aşağı kaydırıyoruz ve Fotoğraf başlığının altındaki HD Yükle seçeneğini aktif hale getiriyoruz. Eğer videoları da HD kalitede yüklemek istiyorsanız, hemen üstteki Video seçeneğindeki HD Yükle butonunu etkinleştirebilirsiniz.

Android’de Facebook’a HD Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Android işletim sistemli cihazlardan birini kullanıyorsanız, Facebook’a HD fotoğraf yüklemek için öncelikle Facebook uygulamasına girerek, Ayarlar bölümüne gidiyoruz.

Android'den Facebook'a HD Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Sayfayı aşağı kaydırarak Videolar ve Fotoğraflar seçeneğine dokunuyoruz ve  Fotoğrafları HD olarak Yükle seçeneğini aktifleştiriyoruz. Aynı şekilde videolar için de bir alt seçenekten aktifleştirebilirsiniz.

Facebook 3D Fotoğraf Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Facebook 3D Fotoğraf Nasıl Yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya programlarından bir tanesi olan Facebook, bir süre önce platforma 3D fotoğraf ve video desteği getirmişti.


Facebook ve Facebook Messenger Birlikte Nasıl Kullanılır?
NASIL YAPILIR

Facebook ve Facebook Messenger Birlikte Nasıl Kullanılır?

Sosyal medya devi Facebook hakkında yapılan eleştirilere baktığımızda, en çok dikkat çekilen unsurların mobil uygulamalarda olduğunu görürüz.

YORUMLAR