TikTok Kullanıcılarının Kullanabileceği Uygulamalar ve Siteler

TikTok kullanıcılarının kullanabileceği uygulamalar ve siteler, kullanım deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor. İşte popüler sosyal ağ için en iyi hizmetler!

TikTok kullanıcıları için en iyi uygulamalar ve siteler neler? Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya uygulamasını kullanan kişilerin kullanabileceği internet sitelerini ve uygulamaları bir arada topladık. Bu hizmetler sayesinde kullanım deneyimini önemli ölçüde arttırabilirsiniz.

TikTok'u daha önce kullanmayanlar için kısa bir bilgi verelim. TikTok Vine, Instagam ve Snapchat ile çok benzer bir sosyal medya uygulamasıdır. Kullanıcıların kısa videolar paylaşabilmenize olanak tanıyan uygulamada çeşitli araçlar bulunuyor.

TikTok Fenomeni Olmak için Neler Yapılmalı?
SOSYAL MEDYA

TikTok Fenomeni Olmak için Neler Yapılmalı?

TikTok fenomeni nasıl olunur? TikTok fenomeni ne kadar kazanır? Son dönemlerde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformunda ünlü olmak için neler yapılması gerektiğini ve fenomenlerin ne kadar para kazandığını merak ediyorsanız hazırladığımız rehberi inceleyebilirsiniz.

TikTok'ta yer alan araçlar, eğlenceli videolar oluşturulabilmesini sağlıyor. Oluşturduğunuz videoları çok hızlı ve pratik bir şekilde paylaşabilirsiniz. Peki, başarılı bir arayüze sahip olan sosyal medya uygulamasını kullanan kişilerin kullanabileceği hizmetler neler?

TikTok Kullanıcıları İçin En İyi Uygulamalar ve Siteler Listesi

  • SSSTikTok
  • TikTok Lite
  • Vizmato
  • Hashtags for TikTok
  • Snaptik

Yukarıda popüler sosyal medya uygulamasını kullanan kişilerin kullanabileceği uygulamalar ve siteler yer alıyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. SSSTikTok

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olan TikTok'ta yer alan videoları indirmek istiyorsanız SSSTikTok isimli hizmete göz atabilirsiniz. Hizmetin hem Android uygulaması hem de web sürümü bulunuyor. Dolayısıyla ister web tarayıcısı aracılığıyla isterseniz uygulama üzerinden video indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

SSSTikTok üzerinden video indirebilmek için sosyal medya platformunda bulunan videonun bağlantısını kopyalamanız gerekiyor. Kopyaladığınız bağlantıyı hizmete yapıştırarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Söz konusu hizmet üzerinden videoları filigransız bir şekilde indirebilirsiniz.

2. TikTok Lite

Kendi videolarınızı oluşturmak yerine başkaları tarafından oluşturulmuş videolara göz atma amacıyla TikTok kullanıyorsanız TikTok'un ana uygulamasını kullanmanız gereksizdir. Söz konusu uygulama, kullanmayacağınız özellikler ile doludur. Bu özellikler cihazın şarjının hızlı bir şekilde azalmasına yol açar. Bu, kullanım deneyimini olumsuz yönde etkiler.

Kullanmadığınız özellikler nedeniyle cihazınızın şarjının hızlı bir şekilde azalmasının önüne geçebilirsiniz. Bunun için TikTok Lite isimli bir uygulama bulunuyor. Diğer depolama tasarruflu uygulamalar gibi TikTok Lite da depolama tarafında daha küçük alan kaplıyor.

Diğer uygulamaya kıyasla daha az veri kullanan TikTok Lite, oturum açmanıza gerek olmadığı için video paylaşmayan kullanıcılar için en iyisidir. Uygulamayı indirdiğinizde bir TikTok hesabınız yoksa bile kullanabilirsiniz. Böylece gizliliğinizi biraz da olsa koruyabilirsiniz.

3. Vizmato

Vizmato, bugün TikTok için en iyi video editörüdür. Uygulamanın ücretsiz sürümü dahi harika videolar oluşturabilmeniz için yeterli özelliklere sahiptir. Vizmato'da video hazırlayabilmek için ihtiyacınız olabilecek ses efektleri, slayt gösterisi, video bölme ve kırpma dahil olmak üzere pek çok araç bulunuyor.

Sahip olduğu başarılı kullanıcı arayüzü ile dikkatleri üzerinde toplayan uygulamanın kullanımı da oldukça basittir. Bu sayede uygulamayı kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamayı Android işletim sistemine sahip olan cihazınıza indirebilirsiniz.

4. Hashtags for TikTok

TikTok'ta daha fazla takipçi kazanmak istiyorsanız popüler hashtagleri ve popüler konuları bilmek ve kullanmak çok önemlidir. Hangi etiketleri kullanacağınızdan emin değil misiniz? Bunun için Hashtags for TikTok isimli aracı kullanabilirsiniz.

Hashtags for TikTok, paylaşacağınız videoya uygun en popüler etiketleri gösterir. Söz konusu hizmetin internet sitesini ziyaret ettiğinizde sayfanın orta kısmında bir kutucuk göreceksiniz. Bu kutucuğa paylaşacağınız videoyu yansıtan bir etiket girmeniz gerekiyor. Örneğin oyun ile alakalı bir video paylaşacaksanız "oyun" veya "game" etiketini girebilirsiniz.

"Search" butonuna basmanız hâlinde girdiğiniz etikete dair istatistiki bilgiler ve etiketiniz ile ilgili en uygun popüler etiketler görüntülenecektir. Karşınıza çıkan popüler etiketleri kullanabilirsiniz. Böylelikle paylaştığınız videonun daha fazla kişiye ulaşma olasılığı artar.

5. Snaptik

Filigransız video indirmek istiyorsanız ve SSSTikTok'u beğenmediyseniz, kullanabileceğiniz bir hizmet daha mevcut. Snaptik, TikTok logosu olmadan video indirebilmenize imkân tanır. Hizmetin kullanımı da oldukça basittir. Bu sayede herhangi bir zorluk yaşamadan video indirebilirsiniz.

İlk olarak indirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalamanız gerekiyor. Daha sonra Snaptik'in internet sitesini ziyaret edin ve kopyaladığınız bağlantıyı kutucuğa yapıştırın. "Download" butonuna basmanız hâlinde indirme bağlantıları çıkacaktır. Bu URL'lerden bir tanesine tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya uygulamasını kullanan kişilerin kullanabileceği uygulamaları ve web sitelerini sıraladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR