Tüm Zamanların En İyi 6 Android Zamanlayıcı Uygulaması

Zamanlayıcı uygulamalardan birini seçerek verimliliğinizi üst seviyelere çekebilirsiniz. Bu yazıda, tüm zamanların en iyi 6 android zamanlayıcısını sizler için bir arada topladık.

Uygulama mağazalarındaki çeşitli uygulamalar, yapmadan önce iki kere düşünmeyeceğiniz işlerde bile size çok büyük katkı sağlar. Zamanlayıcı uygulamalar buna verilebilecek en iyi örneklerden biri olabilir. Egzersiz yahut çalışma saatlerinizde, verimliliğinizi üst düzeyde tutmak için zamanlayıcı uygulamalara ihtiyaç duyuyor olmalısınız. Bu yazıda, tüm zamanların en iyi 6 android zamanlayıcı uygulamasını sizler için bir araya getirdik.

1. Visual Timer

Visual Timer, zamanlayıcıyı en hızlı şekilde başlatabildiğiniz, temiz, minimal görünüme sahip bir uygulamadır. Başlatma butonuna bastığınızda zamanlayıcı otomatik olarak geri sayımı başlatacaktır.

Visual Timer; düzenli ihtiyaç duyduğunuz şeyler için hazır ayarlar, eş zamanlı zamanlayıcılar, ses seçenekleri, gece modu gibi son derece kullanışlı özelliklere sahiptir.

İndirebileceğiniz Adres: Visual Timer

2. Goodtime

Önceliğiniz verimlilik amacıyla zamanlayıcı oluşturmak ise Goodtime’ı bir denemelisiniz. Uygulama, zamanı en iyi şekilde yönetebilmeniz için Pomodoro tekniği baz alınarak tasarlanmıştır. Pomodoro, kısa aralarla çalışmalarınızı daha verimli hâle getirmenizi sağlayan bir tekniktir. Bu teknik birçoğunun başarılı olmasının altında yatan nedenlerden biridir.

Önceki oturumlarınıza nazaran ne kadar iyi performans gösterdiğinizi görebilir, karanlık temaya ve tam ekran moduna geçebilir; yukarı kaydırarak bir dakika daha ekleyebilir, aşağı kaydırarak zamanlayıcıyı sonlandırabilirsiniz.

Goodtime tamamen açık kaynaktır ve uygulamada hiçbir reklam yoktur.

İndirebileceğiniz Adres: Goodtime

3. Timer Plus

Egzersiz için zamanlayıcı arayanlar Timer Plus’tan başka bir uygulamaya bakmamalı. Timer Plus, aralıklı egzersiz seanslarını, mola seçeneklerini, set sayılarını yapılandırabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Egzersiz sırasında ne durumda olduğunuzu net bir şekilde görebileceğiniz sade ve açık bir arayüze sahiptir. Timer Plus, yeni bir sete geçerken sesli bir şekilde bildirme özelliğine de sahiptir. Timer Plus ile sınırsız sayıda zamanlayıcı oluşturabilirsiniz.

İndirebileceğiniz Adres: Timer Plus

4. Interval Timer

Timer Plus’ın ihtiyaçlarınız için biraz lüks bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız ve daha basit bir şeyler arıyorsanız bir de Interval Timer’a bakmalısınız. Uygulama neredeyse hiç öğrenme aşamasından geçmenizi gerektirmeyen basit bir arayüze sahiptir ve süreleri hızlı bir şekilde ayarlamanızı sağlar.

Her turda dinlenmeniz için bir çalışma aralığı belirleyebilirsiniz. Yazı tipini düzenleyebilirsiniz. Interval Timer, büyük yazı boyutlarına ve parlak renklere sahiptir. Timer Plus’tan farkı ise uygulamada reklamların yer almasıdır.

İndirebileceğiniz Adres: Interval Timer

5. Timer

Timer, kısa mesafe koşuları gibi turlarla ilişkin antrenmanlar için tasarlanan spor odaklı bir uygulamadır. Zamanlayıcıyı en hızlı şekilde başlatabileceğiniz akıllı bir arayüze sahiptir.

Birbirinden farklı seçeneklerden birini seçerek temayı değiştirebilir, farklı renklerle işaretlenen turları arayüzden ya da ekranı sola kaydırıp liste hâlinden görebilirsiniz.

İndirebileceğiniz Adres: Timer

6. Engross

Engross, zamanlayıcı uygulamalarda bulunan bütün temel özellikleri sunar ve kendi ayarlamalarınızı da yapabilme imkanı tanır.

Engross da Pomodoro tekniğini izler fakat tercihlerinize göre kişiselleştirebilirsiniz. İstatistikler için kapsamlı bir bölüm bulunmaktadır, bu bölümde çalışmanıza odaklanma yeteneğinizi analiz edebilirsiniz.

İndirebileceğiniz Adres: Engross

Steam Oyunlarına Harcadığınız Zamanla Neler Yapabilirdiniz?
OYUN

Steam Oyunlarına Harcadığınız Zamanla Neler Yapabilirdiniz?

Oyun oynamak hayatımızın bir kültürü haline geldi. Oyunu antropolojik açıdan inceleyen Huizinga'ya göre, 'Oyun gündelik hayatın dışında yer alan, oyuncuyu gönüllü olarak içine çeken, özgür bir eylemdir.

Apple Music ve Spotify için Uyku Zamanlayıcı Nasıl Ayarlanır?
NASIL YAPILIR

Apple Music ve Spotify için Uyku Zamanlayıcı Nasıl Ayarlanır?

Apple Music ve Spotify’da uyku zamanlayıcı ayarlama işlemi için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.

Windows Phone Sonunda Bir Kronometre Uygulamasına Ulaştı
MOBİL

Windows Phone Sonunda Bir Kronometre Uygulamasına Ulaştı

Windows Phone cihazınızda uzun zamandır bulamadığınız belki de kafanıza taktığınız bir eksiklik varsa bunun kronometre olma olasılığı yüksektir.

YORUMLAR