Uygun Fiyatlı Drone Önerileri - 2024

Uzun süredir drone mu almak istiyorsunuz? O zaman tam yerine geldiniz. Sizin için uygun fiyatlı drone önerileri listesi hazırladık. Göz atmayı unutmayın!

Günümüzde en ilgi çeken teknolojilerden biri olan yeni nesil hava araçları drone'lar, şu an milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Uygun fiyatlı drone modelleri sayesinde yüksek ücretler ödemenize gerek kalmadan bir drone sahibi olabilirsiniz.

Bu rehberde ucuz drone önerileri listesi hazırladık. Hazırladığımız rehberde pek çok markanın modeli bulunuyor. Rehberimize göz atabilir ve uygun fiyata satılan cihazların hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Drone Modelleri

  • Corby Zoom Voyager
  • Aden E56 Drone
  • DJI Mini 2 Se
  • HubsanH-58x
  • Corby Cx007 Zoom Pro
  • Piranha Smart Drone F55
  • MF Product Atlas 0229
  • Aden Evo Drone
  • DroneEm xK819 Max Fly Combo Drone
  • JUNGLEE Çift Kameralı Drone

Kargo Drone'u DJI Flycart 30 Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Kargo Drone'u DJI Flycart 30 Özellikleri ve Fiyatı

Uzak mesafelere yük taşınmasını sağlayan DJI imzalı bir drone modeli olarak FlyCart 30 tanıtıldı. FC30 kısaltması ile anılan bu cihaz çeşitli hava koşullarına uyum sağlayarak işlevini sürdürebilme özelliğine sahip.

Uygun fiyata satılan drone tavsiyeleri listesinde yer alan cihazların özelliklerine ve fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Corby Zoom Voyager Özellikleri ve Fiyatı

Corby Zoom Voyager

Biraz daha profesyonellik arayanların tercihlerinden biri olabilecek olan Corby Zoom Voyager, şık tasarımı ve uzun menziliyle öne çıkıyor. 720p kameraya sahip olan drone, yüksek kalitede malzemeden oluşuyor.

80 metre menzile sahip olan Corby Zoom Voyager, 14 dakika boyunca havada kalabilmesi sayesinde diğer dronelara kıyasla büyük avantaj sağlıyor. Drone fiyatları son günlerde bu kadar fazla yükselmişken yüksek prodüksiyonlu çekimleri dahi karşılama imkanına sahip bu cihazı kesinlikle denemelisiniz.

Corby Zoom Voyager fiyatı: 1.321 TL

Aden E58 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Aden E58 Pro

Ucuz drone önerileri listemizde yer alan Aden E58 Pro, WiFi üzerinden kontrol edilebiliyor. 4K çekime imkan tanıyan cihaz, beni takip et özelliği sayesinde ekstrem sporlarla uğraşan içerik üreticileri için en iyi seçeneklerden biri.

 Başsız mod ve eve dönüş gibi fonksiyonlara da sahip olan Aden E58 Pro, tek tuş ile indirilip kaldırılabiliyor. Ne yazık ki cihazda engel sensörü bulunmuyor, o sebeple kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

Aden E58 Pro fiyatı: 5.566 TL

DJI Mini 2 Se Özellikleri ve Fiyatı

31 dakikaya kadar uçuş süresi sunan DJI Mini 2 Se modeli yalnızca 246 gram ağırlığında. Maksimum uçuş mesafesi 15,7 kilometre olan drone'da FHD ve 2.7K çözünürlüklerinde video kaydı yapabiliyor ve 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyor.

DJI Mini 2 Se fiyatı: 10.999 TL

HubsanH-58x Özellikleri ve Fiyatı

Engel sensörlerinin yer aldığı HubsanH-58x, katlanabilir bir yapıya sahip. Fırçasız motorlu drone, uzaktan kumanda aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Kamerası sayesinde video kaydı yeteneğini içeren cihazda "beni takip et" modu da yer alıyor. Cihaz 10 dakikaya kadar uçuş süresi sunuyor.

HubsanH-58x fiyatı: 2.599 TL

Corby Cx007 Zoom Pro Özellikleri ve Fiyatı

720p kameranın yer aldığı Corby Cx007 Zoom Pro'da "beni takip et" modu bulunuyor. 10 ila 20 dakika uçuş süresi sunan drone modelinde otomatik kalkış ve iniş özelliği mevcut. Drone ayrıca havada sabitleme özelliğine de sahip.

Corby Cx007 Zoom Pro fiyatı: 1.589 TL

Piranha Smart Drone F55 Özellikleri ve Fiyatı

Bütçe dostu drone modelleri arasında Piranha'nın bir drone'u da bulunuyor. Piranha Smart Drone F55 isimli drone modeli 10 dakikaya kadar uçuş süresi sunuyor. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen cihazda 720p kamera mevcut.

Piranha Smart Drone F55 fiyatı: 1.098 TL

MF Product Atlas 0229 Özellikleri ve Fiyatı

Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen MF Product Atlas 0229 modelinde havada sabitleme ve takla özellikleri yer alıyor. 10 dakika civarında uçuş süresi sunan cihazda ayrıca 720p kamera bulunuyor.

MF Product Atlas 0229 fiyatı: 1.498 TL

Aden Evo Drone Özellikleri ve Fiyatı

Android ve iOS cihazlar ile uyumlu olan Aden Evo engel sensörlerine sahip. Cihazda yer alan kamera, video kaydı yapılabilmesine imkân tanıyor. Şık görünümü ile dikkat çeken drone tek batarya ile 19 dakika civarında uçuş süresi sunuyor.

Aden Evo fiyatı: 3.699 TL

DroneEm xK819 Max Fly Combo Drone Özellikleri ve Fiyatı

Bütçe dostu drone tavsiyesi listesinde DroneEm xK819 Max Fly Combo Drone da bulunuyor. Kameranın yer aldığı DroneEm xK819 Max Fly Combo Drone modelinde "beni takip et" modu mevcut. Cihazın çok şık görünüme sahip olduğunu da belirtelim.

DroneEm xK819 Max Fly Combo Drone fiyatı: 5.999 TL

JUNGLEE Çift Kameralı Drone Özellikleri ve Fiyatı

Katlanabilir bir yapıya sahip olan JUNGLEE Drone, uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. "Beni takip et" modunun yer aldığı cihazda çift kamera mevcut. Cihaz 10 dakikaya kadar uçuş süresi sunuyor.

JUNGLEE Drone fiyatı: 3.134 TL

Kaybolan Uçak MH370 Hikayesi: Malezya’dan Kalkıp Aniden Yok Olan Uçak
Yaşam

Kaybolan Uçak MH370 Hikayesi: Malezya’dan Kalkıp Aniden Yok Olan Uçak

Malezya Havayolları uçağı MH370, 2014 yılında arkasında hiçbir iz bırakmadan kayboldu. Aradan yıllar geçse dahi kaybolan uçak MH370 hikayesi hala çok merak ediliyor.

Uygun fiyatlı drone tavsiyeleri listemizin sonuna geldik. Peki, sizce en başarılı drone modeli hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR