WhatsApp Sticker Nasıl Silinir?

WhatsApp Sticker nasıl silinir? Bu rehberimizde çok sayıda kullanıcının merak ettiği WhatsApp Sticker silme işleminin nasıl yapılacağını sizlere aktaracağız.

WhatsApp Sticker silme işlemi sayesinde daha önce eklediğiniz fakat artık hoşunuza gitmeyen çıkartmaları kaldırabilirsiniz. Peki, WhatsApp Sticker nasıl silinir? Bu yazıda popüler anlık mesajlaşma uygulamasında çıkartmaları nasıl silebileceğinizi öğreneceksiniz.

Kullanıcılar, WhatsApp isimli anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden Sticker (Çıkartma) özelliği sayesinde hiçbir kelime kullanmadan kendisini oldukça kolay bir şekilde ifade edebilmektedir. Kullanıcı deneyimini önemli ölçüde üst seviyeye taşıyan Sticker, sohbeti eğlenceli hale getirmektedir.

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?
YAZILIM

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

WhatsApp Messenger'a yeni özellikler kazandıran WhatsApp Plus nedir, nasıl kullanılır, özellikleri neler, Android telefona nasıl indirilir? Bu yazıda çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Kendi istekleriniz doğrultusunda özelleştirebileceğiniz bu çıkartmalar, konuşmalarınızı daha eğlenceli ve daha komik bir hale getirebilir. Peki denemek için indirdiğiniz ya da artık kullanmadığınız çıkartmaları nasıl silebilirsiniz? Bu rehberimizde WhatsApp çıkartma silme hakkında merak ettiğiniz detaylara daha yakından göz atacağız.

Eğer siz de artık kullanmadığınız pek çok çıkartma ile baş başa kaldıysanız ve bunları nasıl kaldıracağınız konusunda herhangi bir fikriniz yoksa, doğru yerdesiniz. Artık kullanmayacağınız çıkartmaları depolamak, kullanmak istediklerinizi bulmayı zorlaştıracağı için onları kaldırmak en doğru çözüm olacaktır. Öyleyse bunun nasıl yapılacağına göz atalım.

WhatsApp Sticker Silme Nasıl Yapılır?

  • Sticker Menüsüne Gidin
  • '+' Simgesine Tıklayın
  •  Çıkartmalarım Sekmesine Basın
  • Düzenle Butonuna Tıklayın.
  • Silme İşlemini Gerçekleştirin
  • Bitti Butonuna Basın

Daha önce eklemiş olduğunuz çıkartmaları kaldırabileceğiniz yöntemler yukarıda sıralanmıştır. Listede yer alan yöntemlere ilişkin daha detaylı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.

WhatsApp Sticker Nasıl Silinir? -1

Adım 1- Sticker Menüsüne Girin

Öncelikli olarak WhatsApp uygulamasına giriş yapın ve hemen ardından herhangi bir sohbete girin. Bu adımda hangi sohbete girdiğinizin bir önemi olmadığını vurgulayalım. Bunun ardından mesaj yazma kutucuğunun sağında yer alan çıkartmalar menüsüne girin.

WhatsApp Sticker Nasıl Silinir? -2

Adım 2- '+' Simgesine Tıklayın

Bu menüye girdikten sonra karşınıza mevcutta elinizde bulunan çıkartmaların bir listesi gelecek. Şimdi, silme işlemine devam edebilmek için hemen yukarıdaki görselde işaretlediğimiz '+' simgesine tıklayın ve devam edin. Bunun ardından başka bir menüye ulaşacaksınız.

WhatsApp Sticker Nasıl Silinir? -3

Adım 3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın

Bu menüye giriş yaptığınızda ilk başta 'Bütün Çıkartmalar' isimli bir ekran göreceksiniz. Burada indirdiğiniz ya da henüz indirmediğiniz bütün çıkartmalar yer alıyor. Ancak şu an bizim işimiz, 'Çıkartmaları' isimli menüde olduğu için burayı bir kenara bırakıyoruz ve diğer sekmeye geçiyoruz.

Adım 4- Düzenle Butonuna Tıklayın

'Çıkartmalarım' menüsüne geçtikten sonra karşınıza mevcutta kullandığınız tüm çıkartmalar çıkacak. Silme işleminizi gerçekleştireceğimiz temel yer burası olduğu için bu aşamada dikkatli davranmanız gerekiyor. Hemen sağ üstte yer alan 'Düzenle' butonuna basın ve devam edin.

Adım 5- Silme İşlemini Gerçekleştirin

'Düzenle' butonuna bastıktan sonra tüm çıkartmalarınızın yanında kırmızı bir silme simgesi çıkacak. Bu noktada silme işleminin kalıcı olduğunu hatırlatalım. Dikkatli bir seçimin ardından artık kullanmak istemediğiniz çıkartmaları silebilir ve kaldırabilirsiniz.

Adım 6- Bitti Butonuna Basın

Eğer tüm silme işlemlerini gerçekleştirdiyseniz yapmanız gereken tek şey 'Bitti' butonuna basmak olacaktır. Bu sayede yalnızca birkaç saniye süren bu işlemlerle birlikte çıkartma kütüphanenizi başarılı bir şekilde temizlemiş oldunuz. 

WhatsApp Hesap Çalma Yöntemleri: Bunlara Dikkat!
NASIL YAPILIR

WhatsApp Hesap Çalma Yöntemleri: Bunlara Dikkat!

Bilgisayar korsanları tarafından kullanılan WhatsApp hesap çalma yöntemleri neler? Hackerlar, kullanıcıların hesaplarını ele geçirebilmek için birçok yöntem deniyor.

WhatsApp Sticker silme rehberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Burada yer verdiğimiz işlemler işinize yaradı mı ve çıkartma kütüphanenizi başarılı bir şekilde temizleyebildiniz mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR