YouTube Music Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

YouTube Music abonelik iptali için yalnızca birkaç adım uygulamanız yeterlidir. Peki, çeşitli avantajlar sunan YouTube Music Premium üyeliği nasıl iptal edilir?

YouTube Music abonelik iptali işleminin çok pratik bir şekilde yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu rehberde popüler dijital müzik platformunda aboneliği iptal etmek için uygulanması gereken adımları açıkladık. Rehberimize göz atabilir ve söz konusu işlemin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Reklamsız ve kesintisiz bir müzik dinleme olanağı sunan YouTube Music Premium aboneliği aldıysanız fakat memnun kalmadıysanız kolayca iptal edebilirsiniz. Bu işlemi ister akıllı telefon isterseniz bilgisayar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Peki, YouTube Music Premium iptal etme işlemi için hangi adımları uygulamak gerekiyor? 

Telefonda YouTube Music Abonelik İptali Adımları

  1. YouTube Music uygulamasına girin.
  2. Profil simgesine dokunun.
  3. Açılan sayfa üzerinden "Ücretli üyelikler" menüsüne dokunun.
  4. "Devre dışı bırak" seçeneğine dokunun.
  5. Daha sonra “İptal Et” seçeneğini seçerek onaylayın.

YouTube Müzik Premium iptal etme işlemi için ilk olarak akıllı telefonunuzda yüklü olan YouTube Music uygulamasını açın. Profil simgesinin üzerine dokunun. Açılan sayfa üzerinden "Ücretli üyelikler" menüsünü görüntüleyin. Bir sonraki adımda "Devre dışı bırak" seçeneğini seçin ve ardından işlemi onaylayın.

Bilgisayarda YouTube Music Premium Aboneliğini İptal Etme

  1. YouTube Music’in resmi web sitesine girin.
  2. Sağ üst kısımdaki profil fotoğrafına tıklayın.
  3. "Ücretli Üyelikler" seçeneğini seçin.
  4. Üyelikler sayfasında "Üyeliği Yönet" yazısına tıklayın.
  5. "Devre dışı bırak" seçeneğini seçin.
  6. "İptal Et” butonuna basın.
  7. İşlemi onaylayın.

YouTube Müzik olarak da bilinen YouTube Music üyelik iptali işlem için öncelikle bilgisayarınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden YouTube Music’in resmi web sitesini ziyaret edin. Daha sonra web sayfasının sağ üst kısmında bulunan profil fotoğrafına tıklayın.

Açılan menü penceresi üzerinden "Ücretli Üyelikler" seçeneğine tıklayın. Üyelikler sayfasında "Üyeliği Yönet" yazısına tıklayın. "Devre dışı bırak" seçeneğini seçip işlemi onaylayın. Bunu yaptınızda abonelik iptal edilecektir.

YouTube Premium Nedir? Özellikleri ve Fiyatı
İNTERNET

YouTube Premium Nedir? Özellikleri ve Fiyatı

YouTube Premium, özellikleri ile ön plana çıkan bir hizmettir. Peki, dünya çapında çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen YouTube Premium, kullanıcılara neler sunuyor? Bu yazıda popüler hizmete dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Bu yazıda Spotify benzeri uygulamalar arasında yer alan popüler dijital müzik hizmeti YouTube Music'in Premium aboneliğinin iptal edilebilmesi için hangi adımların uygulanması gerektiğini açıkladık. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak söz konusu işlemi ister PC isterseniz akıllı telefon üzerinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR