Black Ops Cold War ve Warzone Dördüncü Sezon İçerikleri Detaylandırıldı

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone dördüncü sezon kapıdayken, Treyarch da detaylı açıklamalarda bulundu. Bakalım yeni sezonda bizleri neler bekliyor?

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone dördüncü sezon bu hafta içinde başlayacak. Gerek ana oyun, gerekse de Battle Royale oyunu için yığınla ilgi çekici içerik yayınlanacak. Bizler de tamamını bu haberimiz ile sizlere sunalım istedik.

Black Ops Cold War ve Warzone Dördüncü Sezon İçerikleri Neler?

17 Haziran 2021 Perşembe günü itibarıyla başlayacak olan yeni sezon ile çok oyunculu modlar için ilk günden altıya altı Collateral Strike ve Hijacked, on ikiye on iki Collateral, ikiye iki ve üçe üç Amsterdam haritaları yayınlanacak. Sezonun ilerleyen haftalarında ise yine altıya altı Rush oyuncuların beğenisine sunulacak. 

Multi-Team: Sat-Link ve ilk olarak Call of Duty: Black Ops oyununda seriye katılan One in the Chamber sezonun başlamasıyla, Capture the Flag ise gelecek haftalarda oyuncular ile buluşacak yeni çok oyunculu modlardan olacak. Ayrıca The Hand Cannon adı altında yeni bir Scorestreak de Call of Duty: Black Ops Cold War oyununa geleceğini söyleyelim. 

Call of Duty: Warzone tarafında bakacak olursak, üç yeni operatör ve beş yeni silah bizleri bekliyor. Operatörlerden Jackal ve silahlardan da MG 82, C58 ve Nail Gun ilk günden erişime açık olacak iken, Salah ve Weaver operatörleri ve OTs 9 ve Mace silahları da sezon içerisinde oyuncular ile buluşturulacak. 

Battle Royale oyununda ayrıca Gulag’ın da değiştirileceği söyleniyor. Bildiğiniz gibi oyunda öldüğünüz zaman, bu sisteme bağlı olarak teke tek karşılaşma yapıyor ve kazanmanız durumunda da ana haritaya geri dönüş hakkı kazanıyorsunuz. Bu hafta başlayacak yeni sezon ile Gulag sistemindeki harita artık Call of Duty: Black Ops 2 oyunundan tanıdığımız Hijacked olacak. 

Call of Duty: Warzone oyununda ayrıca Satellite Crash Sites adı altında yeni bir kilit nokta, gizemli kırmızı kapılar, Dirt Bike adıyla yeni bir araç, Downtown Tower ve Verdansk Resurgence Mini ve Payload olmak üzere iki yeni oyun modu eklenecek.

Bildiğiniz gibi Resurgence, daha önceden Rebirth Island haritasıyla sınırlıydı ve oynanış stiline göre takım arkadaş(lar)ınız kalıcı bir şekilde ölmüyordu. Öyle ki bir yeniden doğma zamanı vardı ve zaman dolduğunda takımda hala hayatta olan var ise otomatik olarak yeniden doğma hakkı kazanıyordunuz. Verdansk Resurgence Mini ise lobideki oyuncu sayısını takımlara bağlı olarak kırk dört veya kırk beşe düşürüyor. 

İlerideki haftalarda yayınlanacak Payload modunda ise siz ve diğer otuz doku operatör, iki karavan için savaşacak. Yük kapasitesi ise bunda büyük etken olacak. Bir takım bu araçların kontrol noktalarında geçmesinde eşlik ederken, diğer takım ise görevi sabote etmeye çalışacak. Bu süreçte yola bariyer çekip takımınıza yardımda bulunabilmek için binalar satın alabileceksiniz.  

Son olarak Zombies tarafında ise Mauer de Toten adı altında yeni bir deneyim sizi bekleyecek. Die Maschine ve Firebase Z hayranlarının hoşuna gidecek olan bu deneyim, Operation Excision olaylarının akabinde geçecek ve Dark Aether hikayesini savaş yüzünden harab olmuş Doğu Berlin şehrinde devam ettirecek.  

Halihazırda PlayStation konsollarına özel olan Onslaught için de yeni içerikler oyuncuların beğenisine sunulacak. Bunların arasında Collateral ve Rush haritaları, Onslaught Accelerated adıyla zaman sınırlı bir mod ve Onslaught’a özel meydan okumayı tamamlayarak kazanabileceğiniz Legendary LMG silah planı sizi bekleyecek. 

PUBG: New State Oynanış Videosu Yayımlandı
OYUN

PUBG: New State Oynanış Videosu Yayımlandı

PUBG: New State oynanış videosu paylaşıldı. 1 saat uzunluğundaki video, oyunun oynanış sistemi ve grafikleri hakkında oldukça önemli bilgilere sahip olmamıza olanak sağlıyor.

YORUMLAR