Forspoken Ertelenebilir

Normal şartlarda Mayıs ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyun için PC ve PS5 taraflarında herhangi bir tanıtım verilmedi.

Forspoken Ertelenebilir

Square Enix bu yıl Forspoken, Babylon's Fall ve Triangle Strategy gibi birçok farklı oyununu oyuncularla buluşturacak. İlginçtir ki diğer birçok oyununun aksine Forspoken hakkında son zamanlarda pek bir bilgi paylaşılmadı. Normal şartlarda Mayıs ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyun için PC ve PS5 taraflarında herhangi bir tanıtım verilmedi. Square Enix hâlihazırda Babylon's Fall'ın çıkışına hazırlanıyor olsa da Forspoken için bu denli sessiz kalmasının arkasında başka nedenler yatıyor olabilir.

Forspoken Ertelenebilir!

Oyun sektörünün tanıdık isimlerinden biri olan AccountNGT, PlayStation oyunları açısından bu yılın oldukça iyi geçeceğini belirttiği tweetine ek olarak "Bir kaynağımdan aldığım bilgiye göre Forspoken'ın ertelenmesi gündemde. Bir sonraki PlayStation etkinliğinde resmî olarak duyurulabilir (emin değilim)." ifadesinde bulundu.

Bir sonraki PlayStation etkinliğinin State of Play olması bekleniyor. Mevcut küresel durumdan ötürü bu etkinlikte Forspoken'in ertelenmesi şaşırtıcı olmaz. Öyle ki Forspoken'in Aralık 2021'de gösterilen duyuru fragmanında oyun her ne kadar heyecan verici olsa da grafiklerin biraz daha iyileştirilmesi gerekiyor gibi görünüyordu.

Muhtemelen önümüzdeki süreçte Square Enix'in yeni yapımları piyasaya sürüldükçe Forspoken hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabileceğiz.

Sony PS5 Türkiye Fiyatı Güncellenmiş Olabilir: İşte Yeni Fiyatlar!
OYUN

Sony PS5 Türkiye Fiyatı Güncellenmiş Olabilir: İşte Yeni Fiyatlar!

2020 yılının sonlarına doğru tanıtılan ve satışa sunulan Sony PlayStation 5, o zamandan bu yana ciddi stok sorunları ile sıkça gündeme geldi.

YORUMLAR