Hungry Shark World APK

Hungry Shark World APK

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 7,077
  • DOSYA BOYUTU 154 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Ubisoft

Hungry Shark World APK köpek balığı oyunu serisinin yenisi. Hungry Shark 2'de daha büyük ve kötü köpek balıkları sizi bekliyor.

Hungry Shark World APK oynaması ücretsiz köpek balığı oyunu serisinin son oyunu. İlki (Hungry Shark APK) 100 milyon indirmeyi geçen Android oyunun yenisinde 8 farklı büyüklükte köpek balığı arasından seçim yapıp pasifik adalarından arktik okyanusuna egzotik arap denizinden hareketli şehir kesimi Güney Çin denizine dev bir açık dünyayı keşfe çıkıyorsunuz.

Hungry Shark 2 APK, önceki oyunları milyonlarca kere indirilen ve mobil cihazlarda en beğenilen oyunlar arasında olan Hungry Shark serisinin son oyunudur.

Hungry Shark World APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir köpek balığı oyunu olan Hungry Shark World'de hikaye serinin bir önceki oyunu Hungry Shark Evolution'ın kaldığı yerden devam ediyor. Serinin yeni oyununda köpek balıkları geri dönüyor ve bu sefer daha da açlar. Bu nedenle yaşadıkları bölgelerden çıkıp dünyaya yayılıyorlar. Biz de bu beslenme çılgınlığına köğek balığımızı seçerek katılıyoruz ve dünyanın farklı noktalarını ziyaret ederek köğek balıklarımızı doyurmaya ve en büyük köpek balığı yapmaya çalışıyoruz.

Hungry Shark World içinde toplamda 17 farklı köpek balığı çeşidi yer almakta. Bu köpekbalıklarıyla denizdeki, karadaki ve hatta havadaki balık, kuş, insan gibi potansiyel yiyecekleri yedikçe köpekbalığımız gelişiyor ve büyüyor. Köpek balığımızı en büyük haline ulaştırınca da daha güçlü köpek balığı türlerinin kilidini açabiliyoruz.

Hungry Shark World'ün grafikleri tam bir görsel şölen yaşatıyor. Yüksek kaliteli grafikler akıcı bir oynanışla birleşmekte.

Hungry Shark 2 APK

Köpek balıkları Hungry Shark Evolution’ın daha büyük ve daha kötü devam oyununda geri dönüyor! Oldukça aç köpek balıklarını kontrol edin ve birçok okyanusta, balıklardan kuşlara lezzetli balinalara ve insanlara kadar her şeyle ziyafet çekerek yolunuzu açın.

  • 37 Köpek balığı türü - İkonik okyanus yırtıcısı beyaz köpek balığı da dahil 8 farklı boyutta bir dizi köpek balığı
  • Büyük açık dünyalar - Yemyeşil Pasifik Adaları, donmuş Arktik Okyanusu, Egzotik Arap Denizi ve taze, kurbanlarla dolu canlı bir şehir kesimi olan Güney Çin Denizi’ni keşfedin.
  • Görsel şölen - Göz alıcı konsol kalitesinde çarpıcı üç boyutlu grafiklerle beslenme çılgınlığı yaşayın.
  • En aç olanın hayatta kalması - Yüzlerce lezzetli ve tehlikeli yaratıkla dolu sularda yer ya da yenirsiniz. Balinalar, denizaltılar ve gezgin yerlilere dikkat!
  • Havalı köpek balığı - Köpek balığınızın seviyesini yükseltin ve daha sert ısırmak, daha hızlı yüzmek ve daha da acıkmak için harika aletleri kullanın. Hiçbir köpek balığı kulaklık, şemsiye ve acayip jetpack olmadan tamamlanmış sayılmaz.
  • Süper görünümler  - Eşsiz görünümlerle avcılarınızı özelleştirin. Bu harika görünüm içinizdeki köpek balığının kişiliğini ortaya çıkarmakla kalmaz aynı zamanda istatistiklerinizi de en üst düzeye çıkarır.
  • Çılgın görevler ve azılı baş düşmanlar - Yüksek puanlı mücadeleler, avlar, destansı boss mücadeleleri dahil 20’den fazla farklı görev türünü üstlenin.
  • Yardımcı yırtıcı hayvanlar - Yavru köpek balıkları, balinalar, ahtapot ve hatta kel kartal, özel yetenekleriyle sağlığı, puanı ve daha fazlasını artırmanız için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.
  • Büyük yemek menüsü - Köpek balığınızın yırtıcı potansiyelini açığa çıkarın. Süper boy modu, saldırılar, patlama, hipnoz ve daha fazlası!
  • Yok olma modu - Dünyayı yakın yıkımdan kurtarmak için cehennemden yükselin. Ayağa kalkın, meydan okuyun! Apex köpek balıklarının yeteneklerini açın ve okyanusa açılın.
  • Splash Pass - Hungry Shark 2 Splash Pass ile her sezon özel görünümlerin ve evcil hayvanların kilidini açın.

 

ARTILAR

Yüksek kaliteli grafikler

Hızlı ve heyecanlı oynanış

Farklı köpek balığı türleri

Farklı mekanlar