Office 365

Office 365

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 129,750
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Microsoft

Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Publisher gibi tüm ofis programlarını kullanarak ücretsiz OneDrive depolama alanından yararlanabileceğiniz Microsoft ofis programı.

Office 365, 5 bilgisayar (PC) veya Mac ile birlikte Android, iOS ve Windows Phone telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz bir Microsoft Office paketi. ÜCretli olarak sunulan bu office paketi sayesinde 5 kişi tek bir hesapla Office paketinden yararlanabiliyorken, tüm kullanıcıların kendilerine özel ayarlarını yapabilmesi ve bu şekilde koruyabilmesi Office 365'in en güzel özelliklerinden bir tanesi.

İster online isterseniz de offline olarak Office programları üzerinde çalışma fırsatı sunan Office 365, kendini düzenli aralıklarla güncelleyerek her zaman programın son ve günce versiyonunu kullanmanızı sağlıyor.

1 Yıllık üyelik olarak satışa sunulan ve toplamda 5 kişinin birlikte kullanabileceği Office 365 için öğrencilere özel indirim ve ücretler de sunulması, bu paketi öğrenciler açısından daha cazip hale getiriyor. 5 kişinni bir araya gelerek satın alıp kullanabileceği bu paket, bu şekilde düşündüğünüzde aslında oldukça ucuz. Fakat tek başınıza alacak olursanız biraz pahalı kalıyor.

Eğer Office 365 satın alarak kullanmak istiyorsanız kullandığınız PC, Mac ve Mobil cihazların aşağıda belirtilen sürüm ve üzeri bir versiyona sahip olması gerekiyor.

  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Mac OS X 10.6 ve Üzeri
  • Android KitKat 4.4 ve Üzeri

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access ve Publisher programlarının tamamına erişim sağlayarak kullanabileceğiniz Office 365, bu paket programlarının mobil versiyonlarına da size sunarak her ihtiyacınız olduğunda Office programlarını kullanabilme imkanı veriyor.

Office 365'i satın alarak elde edeceğiniz avantajlara da biraz değinmek gerek. Satın aldığınız bir yıllık üyelik sayesinde 5 farklı kullanıcının her biri için 1 TB'lık OneDrive bulut depolama alanı kazanıyorsunuz. Yani 5 farklı kullanıcı tek bir hesapla OneDrive üzerinde toplam 5 TB'a kadar veri yedekleyebilir. Bunun dışında Office 365 kullanıcılarına her ay 60 dakikalık Skype araması da kazanıyor. Skype'an Skype'a konuşmalar yapıyorsanız zaten ücretsiz olarak yararlandığınız program üzerinden ister yurt için, isterseniz de yurt dışındaki tanıdıklarınızı telefon numaraları üzerinden arayarak 60 dakikanızı kullanabiliyorsunuz. Yurt dışında arkadaşlarınızı ya da akrabalarınız varsa size sunulan 60 dakikalık ücretsiz Skype konuşması oldukça işinize yarayabilir.

Microsoft, Office 365 için 7 gün 24 saat boyunca sunduğu ücretsiz müşteri servisi ile kullanıcılarının programlarla ilgili yaşadığı sorunları da oldukça hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor. Geniş kapsamlı bir ofis paketi kullanmak ve dilediğiniz her an farklı cihazlarınız üzerinden döküman oluşturmak ya da dökümanlarınıza erişmek istiyorsanız Office 365'i tercih edebilirsiniz.