Nokia'nın Tablet Çalışmaları Sızdı

Akıllı telefon dünyasına güçlü bir giriş yapan Nokia’nın kısa bir süre içince tablet dünyasına dair girişimlerde bulunacağı biliniyor. Microsoft ile yakın iş birliği sonucunda birçok akıllı telefon üreten dev şirketin aynı strateji üzerinden tablet alanı

Nokia'nın Tablet Çalışmaları Sızdı

Akıllı telefon dünyasına güçlü bir giriş yapan Nokia’nın kısa bir süre içince tablet dünyasına dair girişimlerde bulunacağı biliniyor. Microsoft ile yakın iş birliği sonucunda birçok akıllı telefon üreten dev şirketin aynı strateji üzerinden tablet alanında şansını deneyeceği iddia ediliyor.

Windows RT işletim sistemini kullanan ve bizzat Microsoft tarafından üretilen Surface isimli cihazlar istenen başarıyı yakalayamadı. Ancak bu durum ne Microsoft’u ne de Nokia’nın gözünü korkutmuyor. Zira gelen bilgilere göre iki dev üst seviye bir tablet üzerinde çalışıyor.

Unwired isimli yabancı teknoloji sitesinin elde ettiği bir taslak çalışması söz konusu ürünle ilgili çalışmaların 2011 yılına dayandığını gösteriyor. Hâlâ üzerinde çalışıldığı belirtilen taslaklardan anlaşılana göre klavyeyle tümleşik çalışan bir ürünler karşılaşma ihtimalimiz yüksek.

Need for Speed Underground Yeniden Yapılıyor

YORUMLAR