Power Rangers'ın Yıldız Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Dünya'da milyonlarca hayranı bulunan Power Rangers dizisinin oyuncularından Jason David Frank'in hayatını kaybettiği açıklandı.

Power Rangers'ın Yıldız Oyuncusu Hayatını Kaybetti

1990'lı yılların en popüler dizilerinden olan ve Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Power Rangers dizisinin yıldız oyuncusu Jason David Frank, 49 yaşında hayatını kaybetti.

Power Rangers dizisinde Tommy Oliver karakterini canlandıran 49 yaşındaki oyuncu Jason David Frank'in bugün yakınları tarafından yapılan açıklamayla hayatını kaybettiği bildirildi. Popüler serinin yıldız oyuncusunun ölüm nedeninin intihar olduğu belirlendi.

Power Rangers'ın Sevilen Oyuncusuna Yürek Burkan Veda

Power Rangers'ın Yıldız Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Jason David Frank'in temsilcisi, yıldız oyuncunun ölümüyle ilgili olarak "Böylesine harika bir insanın kaybıyla yüzleştiğimiz bu korkunç dönemde lütfen ailesinin ve arkadaşlarının mahremiyetine saygı gösterin." ifadelerinde bulundu.

Power Rangers dizisinden rol arkadaşı olan Walter E. Jones ise sosyal medya hesabı üzerinden kayıpları için büyük üzüntü duyduğunu sevenleriyle paylaştı.

En son Legend of the White Dragon adlı yapımda rol alan Jason David Frank, 1993 ile 1996 yılları arasında Dünya'yı kasıp kavuran Power Rangers dizisinin en sevilen oyunculardan biriydi. Frank dizide 120'yi aşkın bölümde rol almıştı.

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 HBO Dizisi
İNTERNET

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 HBO Dizisi

Orijinal ve kaliteli yapımlardan oluşan en iyi HBO dizileri izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. 1972 yılında kurulan HUBO, kuruluşundan bu yana dram, komedi gibi pek çok türde diziye imza attı.

İzlenmesi Gereken En İyi HBO Max Filmleri - 2024
Sinema

İzlenmesi Gereken En İyi HBO Max Filmleri - 2024

2022 yılı itibariyle birçok ülkede yayına açılan Max (eski adıyla HBO Max), sinema tutkunlarını unutmadan geçmiyor. Klasiklerden yeni çıkan filmlere kadar geniş bir film yelpazesi bulunan platformda her tür mevcut.

YORUMLAR