Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Halkımdan Özür Dilerim

Cenazede sosyal mesafenin aşılması ile gündeme gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, özür diledi ve hatalıyım dedi. Ayrıntılar haberimizde.

saglik-bakani-fahrettin-koca-ozur-dilerim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, özür diledi. Geçtiğimiz günlerde YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal mesafenin aşılması ile ilgili Koca'dan açıklama geldi. Fahrettin Koca ayrıca aşılar ile ilgili de bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Neden Özür Diledi?

Sözcü.com.tr'nin aktardığı habere göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında "Cenazelerde sosyal mesafenin kalkacağını öngörmeliydim. Bu benim kusurum. Bu nedenle ben vatandaşlarımdan özür diliyorum." cümlelerine yer verdi.

Ayrıca Bakan Koca "bedava aşıya para veriliyor" iddiası hakkında bir açıklama yaptı. Koca açıklamasında "Özellikle 83 milyonla birlikte mücadeleyi sürdürmek istiyoruz. Alacağımız başarı da 83 milyonun olacak. Verilmeyecek hesabım yok. Yarın yapacağım toplantıyla detaylı bir açıklama yapacağım." dedi.

24 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu ve İllere Göre Aşı Tablosu
Bilim

24 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu ve İllere Göre Aşı Tablosu

24 Şubat Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. 24 Şubat vaka sayısı kaç oldu? 24 Şubat Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilir ve son duruma bakabilirsiniz.

Hayat Eve Sığar uygulamasında koronavirüs haritası yer alıyor. Bu haritada üzerinden nerelerde koronavirüs var olduğu bölgelerin ne kadar derecede riskli olduğu görülüyor. Aynı zamanda HES kodu işlemleri de uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor. HES kodu oluşturma ve silme işlemlerinizi kolayca uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

YORUMLAR