Samsung Galaxy Note 3'ün Ekranı 5.9 İnç Olabilir

Samsung Galaxy Note 3'ün ekranının 5.9 inç olacağına dair iddialar var.

Samsung Galaxy Note 3'ün Ekranı 5.9 İnç Olabilir

Her ne kadar son günlerde hemen herkes Galaxy S4 tanıtımı ve cihazın olası özelliklerine odaklanmış olsa da Galaxy Note 3 ile ilgili söylentiler de göz ardı edilemiyor. Son bilgi sızıntıları ürünün ekranı ve işlemcisini konu alıyor.

Hatırlayacağız üzere bu zamana kadar Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler ürünün 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacağına yönelikti. Ancak Kore merkezli bir haber sitesi ürünün ekranının 5.9 inç olacağına dair bilgiler edindi. Aynı mecra Exynos 5 Octa serisine ait dört çekirdekli bir işlemcinin bulunacağını belirtiyor. Samsung bu işlemci serisinin geçtiğimiz haftalarda ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2013 Fuarı’nda tanıtmıştı. İşlemcinin Samsung’un yeni serisi Exynos 5 olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Görünen o ki Galaxy Note 3’ü en az 5.9 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Olası bir 6.3 inçlik ekran ise ürünün akıllı telefon olmasını bir kenara bırakın tablet ile akıllı telefon arasındaki cihazlar için ifade edilen “phablet” ifadesini bile kullanmamızda zorlayabilir. Zira Galaxy Note 2’nin 5.5 inçlik ekranı bile birçok kullanıcıya aşırı büyük geliyor.

Samsung Galaxy S4'e Ait Ekran Görüntüleri Sızdı

YORUMLAR