Samsung Her Ay 10 Milyon Galaxy S4 Satmayı Planlıyor

Samsung'un uzun süredir beklenen Galaxy S4 modelinin aylık 10 milyon satış rakamına ulaşması bekleniyor.

Samsung Her Ay 10 Milyon Galaxy S4 Satmayı Planlıyor

Güney Kore medyasının tahminlerine ve elde ettiği bilgilere göre Samsung’un uzun süredir beklenen Galaxy S4 modeli için aylık 10 milyon cihaz üretebilecek kadar parça siparişi vermiş olduğu iddia ediliyor. Yani Nisan 2013’te piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S4 için Samsung’un ayda 10 milyonluk bir satış beklentisi var ve henüz hakkında dedikodular haricinde bir bilgiye sahip olmadığımız cihaz şimdiden şirketin beklentilerini oldukça yükseltmiş durumda.

Samsung Galaxy S2 ve Galaxy S3 modellerinin oldukça yüksek seyreden ve akıllı telefon piyasasını domine eden satışlarını dikkate aldığımızda Galaxy S4’e dair Samsung’un yüksek beklentilerini anlamak elbette mümkün. Zira Galaxy S3’ün 10 milyonluk satışa ulaşması 50 gün sürmüştü, Galaxy S2 ise bu rakama ancak 5 ayda ulaşabilmişti.

Galaxy S3’ten daha büyük bir tanıtım ve pazarlama kampanyası ile piyasaya çıkacağını düşündüğümüz Galaxy S4 modelinin tahminen 5 inçlik bir ekrana, yeni Exynos 5 Octa işlemciye ve en az 10 megapiksellik bir kameraya sahip olacağına inanıyorum. Bu özelliklerin uygun bir fiyat düzeyi ile birleştirilmesiyle Samsung’un 500 milyon akıllı telefon satma hedefini yakalaması ise pek hayal gibi görünmüyor.

Apple haritalarının iyileştirildiğini açıkladı

YORUMLAR