ICQ

ICQ

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 182,119
  • DOSYA BOYUTU 49.1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici ICQ

Alıştığımız, güvenilir chat programı ICQ'nun son versiyonu olan ICQ 8 ile artık chat yapmak çok daha keyifli.

Güvenilir chat programı ICQ yepyeni versiyonu ICQ 8 ile tekrar gündemde. Yepyeni arayüzü ve yeni özellikleri ile tekrar kendini kanıtlayan mesajlaşma programı görsel olarak kendini gerçekten yepyeni bir duruma getirmiş. Konuşma pencerelerinde sekme özelliği, Quick IM gibi hızlı mesaj gönderme konusunda gerçekten yepyeni özellikler ile donatılmış bu son versiyonda artık konuşmalarınızın geçmişini de daha rahat arşivleyeceksiniz.

ICQ 8 kullanıcılara yepyeni bir haberleşme deneyimi yaşatıyor ve tüm diğer haberleşme platformlarına göre kullanıcılara hızlı ve basit bir etkileşim yaratıyor. ICQ 8 içinde günümüzde kullanılan tüm dijital ve mobil haberleşme araçlarını barındırıyor ve bütün bu araçları tek bir mesajlaşma penceresinde görebiliyorsunuz. ICQ 8 gerçekten yepyeni bir arayüz ve tamamen tekrar dizayn edilmiş yapısıyla taze görüntüsü ve havasıyla sizlere çok güzel bir chat deneyimi yaşatacak.

ICQ Özellikleri

* Hızlı Anlık Mesajlaşma --Kullanıcılara mesaj penceresi açmadan arkadaşlarına hızlı bir şekilde mesaj gönderebilecekleri yeni hızlı anlık mesajlaşma özelliği.
* Gelen mesajlaş arasında basit gezinme ve kolay ulaşım.
* Sekmeli konuşmalar--Bütün aktif konuşmalarınızı artık tek bir pencere altında sekmeler halinde yönetebileceksiniz.
* Geçmiş--Mesaj, dosyalar ve aramalar geçmişi üzerinde yeni ve gelişmiş arama seçeneği.
* Arama yetenekleri-- Arkadaşlar, ICQ ve web üzerinde gelişmiş ve kullanımı kolay arama.

Yepyeni özelliklerin yanında, özellikle eğlence konusundada yeniliklere sahip ICQ 8, kullanışlı entegre arama ve chat saklama gibi yenilikleriylede dikkat çekiyor. ICQ artık kullanıcılar için nickname fonksiyonunada sahip. Kayıt olduktan sonra artık ICQ numaranız yanında bir nickname (rumuz) sahibide olabiliyorsunuz.