4 inç'lik iPhone 5SE Hakkında Yeni Detaylar

4 inç'lik iPhone 5SE teknik özellikleri hakkında yeni detaylar.

4 inç'lik iPhone 5SE Hakkında Yeni Detaylar

Apple’ın Mart ayında tanıtacağı tahmin edilen 4 inç ekranlı iPhone modeli iPhone 5SE hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de cihazın işlemci ve depolama alanı seçenekleri konuşuluyor.

Apple’ın Mart ayında düzenleyeceği Spring Forward etkinliğinde tanıtacağı ürünler aylardır konuşuluyor. Apple Watch 2, iPad Air 3, 4 inç ekranlı iPhone, Eylül 2016’da resmi olarak tanıtılacağı kuvvetle muhtemel iPhone 7 sosyal medya kanallarında teknolojiyi yakından takip edenlerin konuştuğu yeni Apple ürünleri arasında. İnsanlar tartışa dursun her gün yeni bir “kaynaklardan sızan bilgilere göre” ifadesiyle başlayan haber karşımıza çıkıyor.

Şu sıralar iPhone 7’den de fazla konuşulan iPhone 5SE sızdırılan bilgilere göre ufak ekranlı iPhone isteyen kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek bir cihaz. Son bilgiler cihazın A8 yerine A9 işlemci (M9 yardımcı işlemci) ile geleceği ve alt modelin 16GB depolama alanı sunacağı yönünde. İşlemci ve depolamanın yanı sıra akıllı asistan Siri hep hazır konumda olacak. Başka bir deyişle kullanıcılar iPhone 6s ve 6s Plus’da olduğu gibi Siri’yi “Hey Siri” komutuyla diledikleri zaman uyandırabilecek. Öte yandan cihazın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın yerine geçebileceği konuşuluyor.

iPhone 5e, Uygun Fiyat Etiketi ve 4 inçlik Ekranıyla Geliyor

YORUMLAR