American Truck Simulator Demo Nasıl İndirilir?

Çok popüler olan simülasyon oyunu American Truck Simulator demo nasıl indirilir sorusunun yanıtını merak ediyorsanız, hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

American Truck Simulator demo indirme işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız, hazırladığımız rehber tam size göre. Bu yazıda dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan simülasyon oyununun demo sürümünü nasıl indirebileceğinizi açıkladık.

SCS Software tarafından geliştirilen ve yayımlanan American Truck Simulator, 2016 yılının şubat ayında piyasaya sürüldü. Başarılı oynanış sistemi ile dikkat çeken simülasyon oyunu, çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenildi.

Android İçin En İyi Simülasyon Oyunları
OYUN

Android İçin En İyi Simülasyon Oyunları

Android cihazlar için en iyi simülasyon oyunları neler? Bu yazıda akıllı telefon ya da tablet üzerinden oynanabilecek birbirinden başarılı yapımları bir arada topladık.

İlk çıkış yaptığında sadece ücretli olarak satışa sunulan American Truck Simulator'ın çıkışının birkaç hafta ardından oyunun demosu da Steam isimli popüler dijital oyun mağazası üzerinden yayımlandı.

İndirim kampanyaları haricinde 59 TL fiyat etiketine sahip olan American Truck Simulator'ı satın almayı düşünüyorsanız veya oyun hakkında bireysel olarak fikir sahibi olmak istiyorsanız American Truck Simulator demosunu bilgisayarlarınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

SCS Software maalesef American Truck Simulator'ın demosunu direkt indirilebilecek şekilde paylaşmıyor. Başarılı yapımın demo sürümünü indirebilmek için Steam adlı oyun platformunu kullanmanız gerekiyor. Eğer Steam üzerinden önceden bir oyunu indirmediyseniz bu yazımızda bu işi nasıl yapacağınızı resimli olarak anlatacağız.

American Truck Simulator Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: 2.4 Ghz çift çekirdekli işlemci
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: GeForce GTS 450, Intel HD 4000 veya eşdeğer ekran kartı

Yüksek kaliteli grafiklere sahip bir tır simülatörü olan American Truck Simulator'ın demosunu oynayabilmek için öncelikle bilgisayarınızın oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor olması gerekiyor.

Oyunu minimum ayarlarda oynayabilmek için bilgisayarınızda en az 2.4 Ghz çift çekirdekli bir işlemcinin yer alması gerekiyor. GeForce GTS 450, Intel HD 4000 veya eşdeğer ekran kartına ihtiyaç duyan video oyunu için en az 4 GB RAM’e sahip olunmalı.

Eğer bilgisayarınız bu özelliklere veya daha üst seviyede özelliklere sahipse o zaman oyunu oynayabilmeniz mümkün olacak. American Truck Simulator'ın demosunu oynayabilmek için bilgisayarınızda Steam istemcisinin de kurulu olması gerekiyor.

Steam'i bilgisayarınıza yükleyip kurduktan sonra bir de Steam hesabına ihtiyacınız olacak. Popüler video oyununun demosu, bu hesap üzerinden indirilecek ve yine bu hesap üzerinden oynanabilecek. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak Steam hesabını nasıl oluşturulacağına bakabilirsiniz.

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme
OYUN

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Bildiğiniz üzere Half Life gibi klasik oyunların geliştiricisi Valve, 2003 yılında Steam servisini resmi olarak oyun severlere sunmuş ve oyun dünyasına oldukça büyük bir katkıda bulunmuştu.

American Truck Simulator Demo İndirme Adımları Neler?

  • Steam’e girin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Oyunun sayfasını görüntüleyin.
  • Demo sürümünü indirin.

Yukarıda yer alan adımları uygulayarak popüler simülasyon oyununun demo sürümünü indirebilirsiniz. Bu adımları nasıl uygulayabileceğinizi görsellerle daha ayrıntılı bir şekilde anlattık. Görsellere bakarak da adımları uygulayabilirsiniz.

Sayfa açılınca yukarıdaki resimde işaretlediğimiz sayfanın sağ üst köşesindeki "giriş" tuşuna tıklayın ve az önce yarattığınız Steam hesap bilgilerinizi kullanarak giriş yapın. Şimdi sayfanın otra bölümünde göreceğiniz, alttaki resimde işaretlediğimiz "Demoyu İndir" tuşuna tıklayın:

Karşınıza çıkan seçeneklerden"Evet, Steam yüklü" seçeneğini seçin:

Şimdi tarayıcınız üzerinde küçük bir ileti kutusu açılacak. Bu ileti kutusunda "Uygulamayı başlat" seçeneğini seçin:

Bu tuşa tıkladığınızda karşınıza çıkan pencerede "İleri" tuşuna tıklayın:

Bu aşamadan sonra oyunun indirme işlemi başlayacak. Bilgisayarınıza 1 GB civarında boyuta sahip American Truck Simulator demo dosyaları indirilecek. İşlemin nasıl devam ettiğini aşağıdaki resimde işaretlediğimiz bölüm altından takip edebilir, indirme işlemi tamamlandığında oyunu buradan veya masaüstünüze oluşturulan kısayolun üzerine tıklayarak çalıştırabilirsiniz:

Bu yazıda tüm dünyada oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan simülasyon oyununun demo versiyonunu indirebilmek için hangi adımları uygulamanız gerektiğini açıkladık. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR