Apple'dan 10.000$ Hediye Almak İster Misiniz?

Apple iTunes Store'dan 25 milyarıncı uygulamayı indiren kullanıcıya 10.000$ hediye vereceğini açıkladı. Detayları okumak istiyorsanız buyrun.

Apple'dan 10.000$ Hediye Almak İster Misiniz?

Apple’ın Dünya’nın en büyük şirketlerinden birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Gerek ürünlerinin kalitesi gerekse de pazarlama stratejileri sayesinde pek çok ülkeden daha yüksek gelire sahip olan Apple şirketinin bu başarısı elbette yazılım üreticilerinin iTunes Store aracılığıyla cihazı desteklemelerinden de kaynaklanıyor.

Sadece telefon veya tablet değil, her işimizi halledebileceğimiz mobil cihazlar haline gelen bu ürünlerin artık hayatımızdan çıkması pek de mümkün görünmüyor.

İşte Apple, oldukça sadık diyebileceğimiz kullanıcılarına yönelik bir kampanya düzenleyerek 25 milyarıncı uygulamayı indiren kullanıcısına iTunes Store’da kullanılmak üzere 10.000$ değerinde bir hediye çeki verecek.

Ayrıca Apple cihaz kullanmayan ziyaretçileri de düşünen Apple doldurulacak bir başvuru formu hazırlamış durumda ve 25 milyarıncı indirme yerine sayılacak bu formun sahibi de ödülü alan kişi olabilecek.

Kampanyaya katılmak için iTunes Store’dan herhangi bir uygulama yüklemeniz veya buradaki başvuru formunu tam 25 milyarıncı indirmeye yaklaşırken göndermeniz yeterli. Eğer indirme adedini izlemek ve doğru an konusunda karar vermek istiyorsanız da buraya tıklayarak sayacı kontrol edebilirsiniz.

YORUMLAR