Aralık Ayının Yeni İcatları

Yatırımcılar, mucitler, tasarımcılar ve elektronik dehalar her hafta yepyeni, her konuda hayatımızı kolaylaştıran araçlarla bizleri şaşırtıyorlar.

Aralık Ayının Yeni İcatları

2014 yılının bitiyor olması mucitlere bir şey ifade etmiyor. Her hafta yepyeni, her konuda hayatımızı kolaylaştıran araçlarla teknoloji sayfalarını süslemeye devam ediyorlar. Aralık ayı bitmeden piyasaya çıkan yepyeni icatları sizlerle paylaşıyoruz. En önemlisini en sona sakladığımızı da itiraf ediyoruz...

Ryobi Phone Kızılötesi Termometre

Bulunduğunuz ortamın sıcaklığının sizin için önemi varsa bu cihaz tam size göre. Cep telefonunuzun kulaklık çıkışına takarak kullanabileceğiniz bu minik termometre -30 derece ile 350 derece santigrat değerlere kadar çalışabiliyor. Fiyatı oda sıcaklığında 50 $.

Kahvaltıya tarz katın

Sıcak ekmeğinizin üzerine tereyağı sürmekte zorlanıyor musunuz? Son derece kullanışlı bu çift taraflı bıçak kahvaltılarda yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir alet olacak. Tereyağını ekmeğinize sürerken biraz da stil sahibi olduğunuzu gösterebileceksiniz. Sadece 15 $.

Eagle Creek Lync bavul ve sırt çantası

Bavullarınızın büyüklüğü çoğu zaman onları depolamanızda sorunlarla karşılaşmanıza sebep olur.  EC Lync sistemi size hem geniş bir bavul hem de bunu kullanmadığınızda depolamanız için neredeyse avuç içi kadar yer ayırma şansı veriyor. İzleyelim görelim. Fiyatı 280 $.

ResMed s+

Böyle karışık kısaltma isimler hakikatten insanda bir merak uyandırıyor. ResMed S+ uyku sağlınızı ölçümleyen bir cihaz. Aynı işi yapan birçok giyilebilir halefinin aksine ResMed bir kaide üzerinden sizi izliyor. Kısa dalga radyo frekansları kullanarak uyku esnasında nefes alışverişini ölçümlüyor. Fiyatı 150 $.

Uncharted Play Pulse

Eğer spor yapıyorsanız büyük oranda enerji açığa çıkarıyorsunuz. Bu enerjiyi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Gelin bu enerjinizden faydalanalım, Uncharted Play Pulse iplerini kullanarak 5 dakika ip atlayın, her hangi bir LED lambayı bir saat yakacak kadar enerji yaratın. 99 $.

SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I

En önemli ürünü en sona sakladık. Yine adı çok “cool” olmuş ama aslında işlevselliği de bir o kadar önemli. Sandisk şimdiye kadar üretilmiş olan en büyük kapasiteli SD kartını üretti. Bu SD kart 512 GB kapasiteye sahip. Fiyatı biraz tuzlu olabilir, 640 $.

Burada sizlerle paylaştığımız ürünlerin Türkiye’de satılıyor olup olmamasına çok önem vermedik, ne de olsa internet üzerinden bir sürü malzeme sipariş ediyoruz; beğendiğimiz bir ürüne de biraz araştırmayla hemen sahip olabiliriz diye düşünüyoruz. 

Youtube Rewind 2014 Yayınlandı

2014’ün En Yenilikçi Teknolojileri

2014 Yılında Rakamlarla Samsung Raporu

YORUMLAR