Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Kullanma Nasıl Yapılır?

Bir telefonda 2 WhatsApp hesabı nasıl kullanılır? Sizin için bir araya getirdiğimiz yöntemlerle aynı cihaz üzerinden iki WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz.

Bir telefonda 2 WhatsApp hesabı nasıl kullanılır? Aynı telefonda iki hesabı yönetmek, iki farklı hesaba gelen mesajları görüntülemek, iki farklı hesaptan farklı kişilere yazmak istiyorsanız bu yöntemlerden birini tercih edebilirsiniz.

WhatsApp küresel çapta en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olduğu için iş ve kişisel amaçla akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir kısmı tarafından tercih ediliyor. Özellikle iş hayatının bir parçası olarak WhatsApp kullanan kişiler hem kişisel hesabını hem de iş amaçlı kullandığı hesabını yönetmekte zorlanıyor.

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?
YAZILIM

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

WhatsApp Messenger'a yeni özellikler kazandıran WhatsApp Plus nedir, nasıl kullanılır, özellikleri neler, Android telefona nasıl indirilir? Bu yazıda çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Bu durumda tek telefonda iki WhatsApp kullanımına başvurulmak isteniyor. Aynı cihazda iki farklı hesabı yönetmenin iki farklı yöntemi mevcut. İlk yönteme başvurmak için telefonunuza herhangi bir uygulama yüklemenize gerek yok. İkinci yöntemde ise bir uygulama yükleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Peki, akıllı telefon kullanıcıları telefon değiştirmek zorunda kalmadan iki hesap yönetmek için hangi yöntemleri kullanabilir? İşte bu işlem için uygulamanız gereken adımlar!

Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır?

  • Android telefonda yeni bir misafir hesabı oluşturun.
  • Misafir hesabınızı yeni bir e-posta adresine bağlayın.
  • Google Play Store için oluşturulan e-postayı kullanın.
  • WhatsApp'ı ilk kez indiriyormuşsunuz gibi indirip yükleyin.
  • 2 SIM kartı kullanıyorsanız diğer numaranızı girerek WhatsApp'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonda anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden iki farklı hesap kullanabilmeniz için ilk olarak yeni bir misafir hesabı oluşturmanız gerekiyor. Misafir hesabınızı yeni bir e-psota adresine bağlayın. Daha sonra Google Play Store için oluşturulan e-postayı kullanın.

WhatsApp Messenger uygulamasını ilk kez indiriyormuşsunuz gibi indirip yükleme işlemini gerçekleştirin. İki SIM kartı kullanıyorsanız diğer numaranızı yazarak popüler anlık mesajlaşma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Aynı Cihazda 2 WhatsApp Kullanmak İçin Kullanabileceğiniz Programlar Neler?

  • Parallel Space
  • 2Accounts
  • Multi
  • Super Clone
  • Multi Parallel
  • Matey
  • DO Multiple Space
  • Water Clone

1. Parallel Space

  • Uygulamayı açın.
  • WhatsApp'ı seçin.
  • WhatsApp uygulaması otomatik olarak telefonunuza kurulacaktır.
  • WhatsApp kurulurken izlenilmesi gereken prosedürleri sırasıyla takip edin.
  • Sizden numara istendiğinde eğer çift SIM kart kullanmıyorsanız diğer telefon numaranızı yazın.

Son olarak konuşmalarınızı ya da özel dosyalarınızı Parallel Space üzerindeki WhatsApp hesabınıza kopyalayıp kopyalanmayacağını belirleyin.

Parallel Space yoğun bir şekilde sosyal medya veya anlık mesajlaşma servislerini farklı hesaplar üzerinde kullananlar için son derece kullanışlı bir uygulama. Ücretsiz bir uygulama olan Parallel Space, mobil cihazınız üzerinde özel bir alan yaratıyor.

Bu alan içerisinde kullandığınız oyun, sosyal medya veya anlık mesajlaşma uygulamalarındaki üyeliklerinizi farklı bir hesaplar üzerinden çalıştırılmasını mümkün kılıyor. Bu özelliğinden dolayı Parallel Space ile Android cihazınız üzerinde 2 WhatsApp hesabı kullanabiliyorsunuz.

2. 2Accounts

Başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan 2Accounts, iki hesabın aynı cihazda kullanılabilmesini mümkün hale getiren bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulan uygulama, hesaplar arasında oldukça kolay ve pratik bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

WhatsApp’ın yanı sıra Snapchat, Facebook, Messenger, Zoom gibi pek çok uygulama destekleniyor. 2Accounts’ta ayrıca uygulama gizleme özelliği de mevcut.

3. Multi

Multi, sade arayüze sahip olan başarılı bir uygulama. WhatsApp Messenger’ın yanı sıra Telegram, Skype, Viber ve Messenger gibi uygulamalar destekleniyor. Multi isimli uygulamada ayrıca dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Clash of Clans oyunu için de iki hesap desteği yer alıyor.

4. Super Clone

Basit bir kullanıma sahip olan Super Clone, bir telefonda birden fazla hesabı kullanabilmeyi mümkün hale getirir. Gizliliğe önem veren Super Clone adlı uygulamada ikinci hesabı parola ekleme özelliği bulunuyor. Super Clone’da Lite isimli bir mod da mevcut. Bu mod sayesinde uygulamanın verimli bir şekilde çalışması sağlanıyor.

5. Multi Parallel

WhatsApp Messenger, Facebook Messenger, YouTube, Snapchat dahil olmak üzere pek çok uygulamayı destekleyen Multi Parallel, çok basit bir kullanıma basit. Düşük güç tüketimi ile verimli bir şekilde çalışan uygulamada kişiselleştirme seçeneği de mevcut.

6. Matey

Birden fazla uygulama ve oyun hesabı kullanabilmenize olanak tanıyan Matey, çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip. Kolay kullanımı dile dikkat çeken uygulamada koyu mod desteği de bulunuyor. İki farklı tema arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Herhangi bir reklamın yer almadığı Matey’de Facebook ve WhatsApp gibi uygulamaların yanı sıra pek çok oyunu destekliyor. Uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

7. DO Multiple Space

Ücretsiz olarak sunulan DO Multiple Space, bir uygulama için iki farklı hesap kullanabilmenize imkân tanır. WhatsApp Messenger, Facebook, Viber ve Messenger gibi uygulamaların yanı sıra Clash of Clans ve Clash Royale gibi pek çok mobil oyun destekleniyor.

Kişiselleştirme desteğine sahip olan uygulamada parola ekleme özelliği de yer alıyor. Hesaplar arasında kolay ve pratik bir şekilde geçiş yapabilmenize imkân tanıyan DO Multiple Space, verimli bir şekilde çalışır. Google Play Store’da 147 binden fazla kullanıcı tarafından derecelendirilen uygulama, 5 üzerinden 4,4 puana sahip.

8. Water Clone

Tek telefonda birden fazla hesabı kullanabilmenizi sağlayan Water Clone, böylece kullanıcıların iş ve kişisel hesaplarını çok kolay bir şekilde yönetebilmesini mümkün hale getiriyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamada modern arayüz bulunuyor.

Şifre ekleme özelliğinin yer aldığı uygulamada kişiselleştirme desteği mevcut. Uygulama üzerinden hesap ekleme işlemini oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirebilir ve birden fazla hesabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama söz konusu anlık mesajlaşma hizmetinin yanı sıra birçok uygulamayı destekliyor.

Whatsapp Aero APK İndir

YORUMLAR