Canlı Maç Sonuçlarını Takip Edebileceğiniz Siteler ve Uygulamalar

Bu rehberimizde canlı maç sonuçlarını takip edebileceğiniz siteler ve programlar ile karşınızdayız. İşte canlı maç takip siteleri ve uygulamaları listesi!

Canlı maç takip siteleri ve uygulamaları, maç sonuçlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilmenize olanak tanır. Günümüzde maçları takip edebileceğiniz çeşitli hizmetler yer alıyor. Hazırladığımız listede bu konuda birbirinden başarı hizmetler bulunuyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi, ülkemizde de büyük bir futbol sevgisi bulunuyor. Eğer siz de bu kümeye dahilseniz ve istediğiniz bir yerden istediğiniz bir zamanda canlı maç sonuçlarını takip edebileceğiniz siteler ve uygulamalar arıyorsanız, doğru yerdesiniz. 

En İyi Mobil Futbol Oyunları
Tamindir TV

En İyi Mobil Futbol Oyunları

Soccer Hero Güzel grafikler ile görevleri yapacağınız bir futbol oyunu. { softwareId = 28557} { softwareId = 28557} Dream League Soccer Fifa gibi gerçekçi grafikleri ile güzel bir futbol oyunu.

Sizler için oluşturduğumuz bu listemizde canlı maç takibi için kullanabileceğiniz en iyi siteler ve uygulamalar ile karşınızdayız. Aşağıdaki listeden ihtiyaçlarınızı karşılayan ve size en uygun olan uygulamayı ya da internet sitesini seçerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Canlı Maç Takip Siteleri ve Uygulamalar Neler?

  • Maçkolik
  • Sahadan
  • Nesine
  • Bilyoner
  • Misli
  • Goal Live Scores
  • Maç Sonuçlarım
  • İddaa

Yukarıda maç sonuçlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilmenize imkân tanıyan hizmetler yer alıyor. Bu hizmetlerin ayrıntılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1- Maçkolik

Maçkolik uygulaması ile birlikte başta futbol müsabakaları olmak üzere dünya genelindeki pek çok spor karşılaşmasına dair canlı maç sonuçlarını anlık olarak takip edebilirsiniz. Spor müsabakalarını canlı olarak sunan televizyon programlarını da listeleyen bu uygulama ile hiçbir maçı kaçırmayacaksınız.

2- Sahadan

Özellikle sade arayüzü ile dikkatleri çeken Sahadan, yine ülkemizdeki en popüler anlık maç sonucu takibi uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor. Tıpkı Maçkolik gibi bu uygulama da hem internet sitesi hem de mobil uygulamalar üzerinden hizmet sunuyor. Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

3- Nesine

Nesine uygulaması sadece canlı maç sonuçlarını takip etmenize değil, aynı zamanda yasal bahis oynamanıza da olanak sunuyor. Spor Toto'nun yasal batisi olan Nesine ile birlikte akıllı telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan hem maç sonuçlarını takip edebilir hem de iddia oynayabilirsiniz.

4- Bilyoner

Bilyoner Canlı Sonuçlar uygulaması ile mobil cihazlarınızdan ya da bilgisayarınızdan en güncel maç sonuçlarını anlık olarak takip edebilirsiniz. Oynadığınız kuponları özel olarak listeleyebilen bu uygulama, yine kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi.

5- Misli

Misli.com hem mobil uygulama hem de internet sitesi üzerinden faaliyet gösteren başarılı uygulamalardan birisi. Bu uygulama sayesinde bültende yer alan hemen her maçın canlı yayınını izleyebilir ve canlı skorlarını oldukça kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

6- Goal Live Scores

Maç sonuçlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilmenize imkân tanıyan bir uygulama olan Goal Live Scores, çok başarılı bir arayüze sahip. Oldukça kolay bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama üzerinden maç istatistiği ve takımların kadroları gibi bilgilerin yanı sıra "Karşılaştırma" sekmesi üzerinden iki takımın önceki karşılaşmalarını da görebilirsiniz. Spor haberlerinin de yer aldığı uygulamada hızlı bildirimler ile maçlarda atılan gollerden anında haberdar olabilirsiniz.

7- Maç Sonuçlarım

Başarılı arayüze sahip olan Maç Sonuçlarım sitesi, canlı maç sonuçlarını takip edebilmenizi sağlar. Web sitesi, sahip olduğu kullanıcı dostu arayüz sayesinde çok kolay bir kullanıma sahip. Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan "Gol Sesi Açık" butonuna tıklayarak gol seslerini kapatabilirsiniz. Sesi açmak için tekrar aynı butonuna basabilirsiniz.

İnternet sitesi üzerinden canlı maçların yanı sıra bitmiş olan maçların sonuçlarını da görebilirsiniz. Bunun için "Bitmiş" sekmesine girmeniz yeterli. Ayrıca "Başlamamış" sekmesinde daha başlamamış maçları da görüntüleyebilirsiniz.

8- İddaa

Çok kolay bir kullanıma sahip olan İddaa üzerinden gün içerisinde gerçekleşen maçların sonuçlarını canlı olarak takip edebilirsiniz. Başarılı arayüzü ile dikkat çeken uygulamada maç sonuçlarının yanı sıra sarı ve kırmızı kart gören oyunculara ve gol atan futbolculara göz atabilirsiniz.

 

Bu yazıda canlı maç takip siteler ve uygulamalar listesi hazırladık. Hazırladığımız liste ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR