Chrome’da Google Reader İçin Izgara Görünümü Nasıl Elde Edilir?

Google Reader’da liste görünümü ile çalışmak zaman zaman rahatsız edici olabiliyor. Genişletilmiş görünüm ise yer kapladığından dolayı pek tercih edilmiyor. Gmail’in kullanıcı arayüzü ile benzerlik gösteren bir arayüze sahip olan Google Reader’da, bu görü

Chrome’da Google Reader İçin Izgara Görünümü Nasıl Elde Edilir?

Google Reader’da liste görünümü ile çalışmak zaman zaman rahatsız edici olabiliyor. Genişletilmiş görünüm ise yer kapladığından dolayı pek tercih edilmiyor. Gmail’in kullanıcı arayüzü ile benzerlik gösteren bir arayüze sahip olan Google Reader’da, bu görünümler yararlı olmaktan çok zorluk çıkarmakta.

Bu durumda Chrome Web tarayıcısında Google Reader’da ızgara görünümünü elde etmenizi sağlayan bir eklenti mevcut: Grid Preview for Google Reader. Bu eklenti, tarayıcınıza çok kolay şekilde ekleyebileceğiniz ve kullanabileceğiniz nitelikte. Şimdi bu eklentiyi nasıl indirebileceğinizi ve Google Reader’da ızgara görünümünü nasıl elde edeceğinizi adım adım anlatacağız.

Öncelikle Chrome Web tarayıcınıza Grid Preview for Google Reader eklentisini ekleyin. Bunu hemen buradan ekleyebilirsiniz:

Ekranda Chome’a ekle butonuna tıklayın.

Karşınıza bu işlemi onaylamanız için bir pencere gelecek. Burada “Ekle” dedikten sonra “Grid Preview for Google Reader Chome’a eklendi.” iletisini göreceksiniz.

Eklenti otomatik olarak etkinleştirilecektir. Sonra tarayıcınızda Google Reader sayfanızı açın ya da açıksa yenileyin. Sayfanızın başında “Grids” yani ızgaralar görünümünün seçeneklerini belirleyebildiğiniz yeni bir tercih butonu göreceksiniz.

Buradan sizin gözlerinizi yormayan en uygun sütun sayısını belirleyin. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken nokta, Reader’da liste görünümünün değil genişletilmiş görünümün seçili olmasıdır.

Ayrıca bu görünümü kullanmak istemediğiniz zaman "Close Grids" seçeneğine tıklayarak eski görünümü kazanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda "Show in Grid" seçeneği görünecektir. Tıkladığınızda aynı tercih butonu geri gelir.

Şimdi yeni formatta RSS beslemesi üzerinden haberlerinizi okumanın tadını çıkarabilirsiniz. 

PlayStation 4 Gamepad Fotoğraf Galerisi

YORUMLAR