En İyi Android Yemek Tarifi Uygulamaları

Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlar üzerinden kullanılabilecek en başarılı yemek tarifi uygulamaları hangileri? Bu yazıda liste hazırladık.

Yemek tarifi uygulamaları, akşam için hangi yemeği pişireceği konusunda kararsız kalan kişiler için harikadır. Peki, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde çok sayıda tarife erişebilmenize imkân tanıyan hizmetler hangileri?

Yemek tarifi uygulaması sayesinde yeni terifler keşfedebilirsiniz. Böylelikle akşam hangi yemeği pişireceğinizi düşünmenize gerek kalmaz. Hazırladığımız yazıda birbirinden başarılı uygulamalar bulunuyor. Listede yer alan uygulamalar üzerinden çok sayıda tarife ulaşabilirsiniz.

Yemek Tarifi Uygulamaları Listesi

  • Nefis Yemek Tarifleri
  • Yemek.com
  • Arda'nın Mutfağı
  • Tarif Küpü - Yemek Tarifleri
  • Kısık Ateş
  • Lokma - Yemek Tarifleri
  • Tarif Kitabı
  • Ucuz Yemek Uygulaması
  • Ne Pişirsem? Yemek Tarifleri
  • Tüm Tarifler: Dünya Mutfakları

Yukarıda 10 adet yemek tarifi uygulaması bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca diyet yapmanıza yardımcı olacak bir uygulama arıyorsanız en iyi diyet uygulamaları listesine göz atabilirsiniz.

Nefis Yemek Tarifleri

Binlerce tarifin yer aldığı Nefis Yemek Tarifleri’nde yüzlerce tarifin hazırlanışını izleyebilirsiniz. Eğer yemek tariflerini yazılı değil de videolu şekilde öğrenmeyi seviyorsanız, sahip olduğu yüzlerce videolu tarif nedeniyle Nefis Yemek Tarifleri sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Ramazan ayında ne yemek yapacağınız ile ilgili bir fikriniz olmadığında Nefis Yemek Tarifleri uygulamasında bulunan “Bugün Ne Pişirsem?” bölümünden hızlı tarif önerileri alabilirsiniz. Ek olarak, keşfet kısmından yeni yemekler keşfedebilirsiniz.

Yemek.com

Çok popüler bir uygulama olan Yemek.com'da çok fazla sayıda fotoğraflı yemek tarifi bulunuyor. Bu tarifler sayesinde yeni yemekler keşfedebilir ve adım adım uygulayarak lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri kaydetme imkânına da sahipsiniz.

Detaylı tarif arama özelliğine sahip olan uygulamadaki yemek sayfalarında pişirme süresi gibi bilgiler de mevcut. Evinizde bulunan malzemeleri girerek özel yemek tarifleri de bulabilirsiniz.

Arda'nın Mutfağı

Arda'nın Mutfağı uygulamasında birbirinden lezzetli tarifler yer alıyor. Çorba ve et dahil olmak üzere pek çok kategoride çok sayıda tarife göz atabilir ve beğendiğiniz bir yemeği akşam menüsüne dahil edebilirsiniz. Tarif sayfasında malzeme listesinin yanı sıra yemeği nasıl hazırlayacağınıza yönelik önemli bilgiler bulunuyor.

Tarif Küpü - Yemek Tarifleri

Tarif Küpü - Yemek Tarifleri isimli uygulamada her güne özel olarak 1500'ü aşkın menü önerisi, 2000'den fazla denenmiş yemek tarifi, 500'ü aşkın videolu yemek tarifi bulunuyor. Akıllı tarif arama özelliği sayesinde tariflere pratik şekilde ulaşabilirsiniz. Tarif sayfasından gerekli olan malzemeleri ve yemeğin nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.

Kısık Ateş

Kısık Ateş'te 1000'den fazla lezzetli tarifler bulunuyor. Kendi tarif arşivinizi oluşturabilmenize olanak tanıyan uygulamada beğendiğiniz içerikleri favorilere ekleyebilme imkânına sahipsiniz. Uygulamada ayrıca temel kesim teknikleri gibi bilgiler de yer alıyor.

Lokma - Yemek Tarifleri

Yemek yapmaya yeni başlayan kişiler için çeşitli bilgiler içeren Lokma - Yemek Tarifleri isimli uygulamada birbirinden lezzetli tarifler bulunuyor. Tarif sayfası üzerinden yemeğin fotoğrafına, malzeme listesine ve fotoğraflarla adım adım hazırlanışına ulaşabilirsiniz. Uygulamada ayrıca alışveriş listesi oluşturma da mevcut.

Tarif Kitabı

Et, tavuk, sebze, balık, makarna, hamur işleri dahil olmak üzere pek çok türde çeşitli yemek tariflerinin yer aldığı Tarif Kitabı uygulamasında pişirme süresi, kişi sayısı, malzeme listesi, hazırlanış ile ilgili bilgiler bulunuyor. Uygulama, internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da kullanılabiliyor.

Ucuz Yemek Uygulaması

Bütçe dostu bir hizmet olan Ucuz Yemek Uygulaması (Cheap Food Recipes), uygun fiyata yapılabilecek tarifleri görüntüleyebilmenize imkân tanıyor. Hizmette ayrıca yemeklerin yapımına dair kolay, orta ve zor olmak üzere zorluk seviyeleri bulunuyor. Yemeklerin yanı sıra salata tarifleri de mevcut.

Ne Pişirsem? Yemek Tarifleri

Ne Pişirsem? Yemek Tarifleri isimli uygulamada yalnızca bir malzemeye göre arama yapabiliyorsunuz. Örneğin yemeğin içerisinde baklanın yer almasını istiyorsanız "Neli Olsun" kısmından baklayı seçebilirsiniz. Bunu yaptığınızda bakla ile ilgili yemekler sıralanacaktır. Uygulamada çeşitli türlerde çok sayıda tarif bulunuyor.

Tüm Tarifler: Dünya Mutfakları

Karanlık mod desteğini içeren Tüm Tarifler: Dünya Mutfakları isimli uygulamada dünya mutfağından lezzetli tariflere ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri favorilere ekleyebilirsiniz. Uygulamada ayrıca alışveriş listesi özelliği de mevcut.

Neyin Meyve Neyin Sebze Olduğunu Biliyor Muyuz?
İNTERNET

Neyin Meyve Neyin Sebze Olduğunu Biliyor Muyuz?

Küçüklüğümüz den bu yana bazı meyveleri sebze sanıyoruz, bu aslında çok büyük bir yanılgı her ne kadar tuhaf gelse dahi sebze sandığımız ürünler aslında birer meyvedir.

Bu yazıda yemek tarifi uygulamaları listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı uygulama hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ayrıca internet üzerinden market alışverişi yapabilmenize imkân tanıyan hizmetlerin neler olduğunu merak ediyorsanız en iyi market uygulamaları listesine göz atabilirsiniz.

YORUMLAR