Ücretsiz ve Çevrim İçi Video Düzenleme Uygulamaları - 2024

Bu rehberde ücretsiz çevrim içi video düzenleme uygulamaları listesi hazırladık. İşte deneyimi üst seviyeye çıkaran online video düzenleme uygulaması önerileri!

Ücretsiz çevrim içi video düzenleme uygulamaları, herhangi bir indirme işlemine gerek kalmadan videoların kolayca düzenlenebilmesini sağlıyor. Bu hizmetleri kullanarak videonun boyutunu değiştirebilir, kırpabilir ve dahasını yapabilirsiniz.

Bu rehberde online video düzenleme programı kullanmak isteyen kişiler için birbirinden başarılı hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladık. Listede Adobe Express'ten Canva'ya kadar pek çok hizmet bulunuyor.

Çevrim İçi Video Düzenleme Uygulamaları Listesi

  • Clipchamp
  • Adobe Express
  • FlexClip
  • Canva
  • Kapwing
  • Veed
  • Wave.video

Video Boyutu Küçültme İşlemi Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Video Boyutu Küçültme İşlemi Nasıl Yapılır?

Video boyutu küçültme işlemini ister programlar ile isterseniz online yani programsız bir şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Çevrim içi video düzenleme uygulaması önerileri listesinde yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Clipchamp

En popüler online video düzenleme siteleri arasında yer alan Clipchamp isimli hizmetin masaüstü ve mobil uygulamalarının yanı sıra web sürümü de bulunuyor. Bu sürüm sayesinde indirme işlemine gerek kalmadan videolar kolayca düzenlenebiliyor.

Hizmette ücretsiz ve premium olmak iki farklı versiyon mevcut. Ücretsiz sürümde düzenlenen video 1080p çözünürlüğünde dışa aktarılabiliyor. Stok ses, video ve çıkartma gibi dosyalar sunan hizmette kırpma dahil olmak üzere çeşitli düzenleme seçenekleri mevcut.

Adobe Express

Minimum çabayla etkileyici bir video düzenlemek isteyen kişiler için Adobe Express harika bir hizmettir. Çok kolay bir kullanıma sahip olan hizmette videoları hızlandırabilir, yavaşlatabilir, tersine çevirebilir ve dahasını yapabilirsiniz.

Hizmette Instagram Reels, tikTok, Instagram Hikayeler, YouTube ve daha pek çok platform için şablonlar bulunuyor. Express'i kullanabilmek için hizmete kaydolmak gerekiyor. Ayrıca Google, Facebook veya Apple hesabıyla giriş yapılabiliyor.

FlexClip

FlexClip üzerinden sosyal medya veya pazarlama için profesyonel görünüme sahip videolar düzenleyebilirsiniz. Hizmette spor, slayt gösterisi ve pazarlama gibi şablonların yanı sıra intro ve outro şablonları da mevcut.

Düzenlemek istediğiniz videolara metin, geçiş efekti ve müzik kırpabilir, videoyu kırpabilir ve daha birçok işlemi yapabilirsiniz. Hizmette yapay zekâ ile fotoğraf oluşturma ve video hazırlama imkânı da mevcut.

Canva

Yıllardır tüm dünyada popülerliğini sürdürerek büyük bir başarının altına imza atan Canva, gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Hizmette görsel tasarlamanın yanı sıra video düzenleme işlevi de mevcut. Sürükle bırak mantığıyla düzenleme yapılabiliyor.

Popüler hizmette kırpma, hızlandırma, yeniden boyutlandırma dahil çeşitli araçlar bulunuyor. Ücretsiz sürümde 5 GB bulut depolama alanı sunuluyor. Ücretli versiyonda bu miktar 1 TB'a çıkıyor.

Kapwing

Çevrim içi video düzenleme aracı Kapwing modern arayüzü ve sunduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Bir uygulama indirme ve yükleme işlemlerine gerek kalmadan web tarayıcısı üzerinden kolayca video düzenleyebilirsiniz.

Pratik bir şekilde kullanılabilen hizmet üzerinden müzik, metin, geçiş efekti ve alt yazı ekleme, videoları birleştirme, kırpma gibi seçenekler ile etkileyici görünüme sahip videolar hazırlayabilirsiniz.

Ücretsiz sürüm 720p çözünürlük ile sınırlıdır. Ayrıca düzenlediğiniz videolara filigran eklenir. Ücretli plan ile beraber bu sınırlamalar ortadan kalkıyor ve çeşitli avantajlar da sunuluyor.

Veed

Veed "Basic", "Pro" ve "Business" isimli ücretli abonelik planlarının yanı sıra ücretsiz sürüm de sunuyor. Bu versiyonda 2 GB depolama ve 1 GB yükleme sınırı mevcut. Bu miktarlar ücretli sürümlerde artıyor.

Hizmette kategorilere ayrılmış çeşitli şablonlar bulunuyor. Bu şablonlar kategorilere ve boyutlara göre filtrelenebiliyor. Veed'de ayrıca ses, geçiş efekti, metin ve alt yazı ekleme gibi seçenekler de mevcut.

Wave.video

Wave.video üzerinden videonun boyutunu değiştirebilir, videonun üzerine metin, görsel ve efekt ekleyebilir ve dahasını yapabilirsiniz. Düzenlediğiniz videoyu sosyal medya üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz. İsterseniz videonun bağlantısını da kopyalayabilirsiniz.

Söz konusu hizmette çeştili ücretli abonelik planlarının yanı sıra ücretsiz sürüm de bulunuyor. Ücretsiz versiyonda 15 dakika sınırı bulunuyor ve videolara filigran ekleniyor.

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları
YAZILIM

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları

En iyi video indirme programları nelerden oluşmaktadır? Hazırladığımız listede yer alan uygulamalar, sevdiğiniz videoları cihazınıza pratik bir şekilde kaydetmenize olanak tanır.

Bu rehberde ücretsiz çevrim içi video düzenleme uygulamaları listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı online video düzenleme sitesi hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR