Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Hızlı ve Kolay Çözüm!

Exxen üyelik iptali işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabını arayan kişiler için rehber hazırladık. İşte Exxen abonelik iptali için uygulamanız gereken adımlar!

Dijital yayın hizmeti Exxen, üyelik iptali işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu sayede kullanıcılar istediği zaman aboneliğini iptal edebiliyor. Bunun için yalnızca birkaç adımın uygulanması yeterlidir.

2021 yılında kullanıma sunulan ve kısa sürede çok popüler hâle gelen dijital yayın platformunda yer alan içerikleri izleyebilmek için belirli bir ücret karşılığında abone olmak gerekiyor. Bazı kişiler, herhangi bir nedenden ötürü Exxen abonelik iptali işlemini yapmak isteyebiliyor.

Bu rehberde Exxen üyelik iptal etme işlemi için hangi adımların uygulanması gerektiğini açıkladık. Eğer Exxen hizmetini artık kullanmaya devam etmek istemiyorsanız rehberimizde yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Exxen Üyelik İptali Adımları Neler?

  • Exxen'in web sitesini ziyaret edin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın.
  • "Hesap ve Ayarlar" menüsüne girin.
  • "Üyelik Bilgilerim" kısmını görüntüleyin.
  • "Aboneliğimi İptal Et" seçeneğini seçin.
  • Hesabınızın şifresini girin.
  • "Devam Et" butonuna basın.
  • "Evet" butonuna tıklayarak işlemi onaylayın.
  • "Aboneliğiniz iptal edilmiştir" yazısının yer aldığı sayfa açılacak.

Exxen'de İzlenebilecek En İyi 10 Belgesel
Sinema

Exxen'de İzlenebilecek En İyi 10 Belgesel

Milyonlar tarafından sevilen yayın platformu Exxen’de farklı türde çok sayıda yapım yer alıyor. Korkudan komediye, dramdan aksiyona her zevke hitap eden içerik seçenekleri Exxen’de izleyiciyle buluşuyor.

Exxen üyelik iptali işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız ilk olarak bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden dijital yayın hizmetinin resmi internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Platformun web sitesini ziyaret ettikten hemen sonra "Üye Girişi" butonuna basın. Bu işlemin ardından oturum açma sayfası açılacaktır. Açılan sayfa üzerinden üyelik bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst köşesinde konumlanan profil simgesinin üzerine tıklayın. Bu adımı uyguladığınız takdirde bir pencere açılacak. Sonraki adımda Exxen iptal etme işlemi için "Hesap ve Ayarlar" menüsüne girin.

"Hesap ve Ayarlar" menüsünden "Üyelik Bilgilerim" kısmını görüntüleyin ve hemen ardından "Aboneliğimi İptal Et" seçeneğini seçin. İşlemi onaylamanız durumunda silme süreci tamamlanacaktır.

Daha önce Exxenspor paketini satın aldıysanız iptal işlem için ana paket ve ek paket aboneliklerinizi ayrı ayrı iptal etmeniz gerekiyor.

Exxen üyelik iptali için bir sonraki adımda hesabınızın şifresini girmeniz gerekiyor. Kutucuğa parolayı yazdıktan sonra "Devam Et" butonuna basın.

"Aşağıdaki aboneliklerinizi iptal etmek istiyor musunuz" sorusunun yer aldığı bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden "Evet" butonuna tıklamanız gerekiyor.

"Evet" butonuna tıkladıktan sonra "Aboneliğiniz iptal edilmiştir" yazısı ile karşılaşacaksınız. Böylece Exxen abonelik iptal etme işlemi tamamlanmış olacak.

Exxen Üyelik İptal Edilmiyor, Çözümü Nedir?

Exxen üyelik iptal edilmiyor ise dijital yayın platformunun çağrı merkeziyle iletişime geçebilirsiniz. Hizmetin "Yardım Merkezi" sayfasında çağrı merkezi numarası ve canlı sohbet özelliği bulunuyor.

Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar? 2024 Güncel Fiyat Bilgisi
İNTERNET

Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar? 2024 Güncel Fiyat Bilgisi

Netflix üyelik ücreti, 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun yanıtını merak eden internet kullanıcıları için bir rehber hazırladık.

Bu yazıda Exxen üyelik iptali nasıl yapılır sorusunu yanıtladık. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak söz kounusu işlemi çok pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR