Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar? 2024 Güncel Fiyat Bilgisi

Netflix üyelik ücreti 2024'te ne kadar? Netflix fiyatı hakkında soru işaretleri olanlar için üyelik planlarını ücretleri ve özellikleriyle birlikte sıraladık.

Netflix üyelik ücreti, 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun yanıtını merak eden internet kullanıcıları için bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehbere göz atarak tüm dünyada çok popüler olan dijital yayın hizmetine abone olabilmek için ne kadar ödemek gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Dünyanın en çok kullanılan dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, yıllardır popülerliğini devam ettiriyor. İçerik kütüphanesinde binlerce film, dizi, belgesel ve animasyonun yer aldığı hizmeti kullanabilmek için aylık belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Milyonlarca kişinin tercih ettiği dijital yayın hizmetinde şu ada üç farklı üyelik planı bulunuyor. Abonelik planları Temel, Standart ve Özel olarak adlandırılıyor. Netflix fiyatı ve sunduğu avantajlar, plandan plana da değişiklik gösteriyor. Bu nedenden ötürü aşağıda her planın ücretini, sunduğu özellikleri ayrıntılı olarak sizlerle paylaştık.

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim
İNTERNET

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim

Hiç şüphesiz en iyi flim, dizi ve belgesel izleme platfomalarından Netflix, her geçen gün kullanıci sayısını arttırmakta. Özellikle büyük rakibi Disney Plus gibi platformlar Netflix'deki kaliteli içerik sayısına yetişemedi.

Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar?

  • Temel Plan Fiyatı: 119,99 TL / Ay
  • Standart Plan Fiyatı: 176,99 TL / Ay
  • Özel Plan Fiyatı: 229,99 TL / Ay

Netflix Dizi Önerileri - Mart 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Mart 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere dijital yayın platformu tarafından sunulan üç farklı abonelik planı ve her planın farklı bir fiyat etiketi mevcut. Her abonelik planı, aynı anda kaç ekranda izleme imkânı gibi farklı özellikler sunuyor. Bu sebepten ötürü ihtiyacınıza en uygun üyelik türünü seçmenizde fayda var.

Dünyanın en popüler dijital yayın platformları arasında yer alan Netflix'te Temel isimli abonelik planına abone olabilmek için her ay düzenli olarak 119,99 TL ücret ödemeniz gerekiyor.

İnsanların keyifli zaman geçirebilmesine olanak tanıyan dijital yayın hizmetinde yer alan Standart adlı üyelik ücreti ise 176,99 TL olarak belirlendi. Bu abonelik planına devam edebilmeniz için söz konusu ücreti her ay ödemelisiniz.

Dijital yayın hizmeti denildiğinde akla ilk gelen hizmetlerden bir tanesi olan Netflix'teki Özel isimli abonelik planına abone olabilmek için her ay 229,99 TL tutarında bir ücret ödemeniz lazım. Ayrıca Netflix ödeme planı ve paket değiştirme işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor. 

Netflix’in Tek Sezonda Bitirdiği Diziler
Sinema

Netflix’in Tek Sezonda Bitirdiği Diziler

Netflix,  popüler dizileri arasında yer alan 1899’u iptal ederek eleştirilerin odağı haline geldi. Platform abonelerinin karşısına her hafta yeni dizi ve filmlerle çıkıyor.

Gelin, üyelik planları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için özellik bağlamında küçük sınırlamalarda bulunularak her bütçe için üyelik sunma hedefi doğrultusunda hareket eden Netflix'in temel, standart ve özel abonelik planlarının sunduğu özellikleri inceleyelim.

Netflix'in temel abonelik planı, kullanıcılara içerik kütüphanesinde bulunan dizi, film, belgesel ve diğer içerikleri aynı anda sadece tek bir cihazdan izleme olanağı tanıyor. Temel planda bu sayı ikiye, özel planda ise dörde çıkıyor.

İçerik indirilebilecek telefon ya da tablet sayısı temel planda 1 ile sınırlıdır. Bu sayı, standart planda 2'ye çıkarken içerik indirebileceğiniz telefon ya da tablet sayısı özel planda 4 olarak belirlenmiştir.

Her üç planda sınırsız dizi, film ve oyun sunuyor. Netflix, içeriklere ulaşım açısından plandan plana herhangi bir kısıtlama uygulamıyor ama izlenebilen içerikler, bölgeden bölgeye değişebiliyor. Örneğin sadece ABD'de izlenebilen bir içeriği Türkiye'den izleyemiyorsunuz.

Temel planda yalnızca HD izleme seçeneği, standart planda Full HD izleme seçeneği, özel planda ise hem HD hem de Ultra HD izleme seçeneği mevcuttur.

Netflix üyelik ücreti ve özelliklerini daha basit bir şekilde ele almak için bir tablo oluşturduk. Aşağıda yer alan tablodan yukarıdaki açıkladığımız özelliklerin özetine ulaşabilirsiniz.

Netflix Üyelik Paketleri ve Özellikleri Neler?

  Temel Plan Standart Plan Özel Plan
Aylık Fiyat 119,99 TL 176,99 TL 229,99 TL
Aynı Anda Kaç Ekranda İzlenebilir? 1 2 4
İçerik İndirilebilecek Cihaz Sayısı 1 2 4
Dizi, Film ve Oyun Sınırsız Sınırsız Sınırsız
Herhangi Yerden İzleyebilme Mevcut Mevcut Mevcut
HD İzleme Desteği Mevcut Mevcut Mevcut
Full HD İzleme Desteği Yok Mevcut Mevcut
 Ultra HD İzleme Desteği Yok Yok Mevcut

Tabloya göz atarak üç farklı abonelik planının neler sunduğu konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylelikle abonelik işlemini gerçekleştirmeden önce hangi planın ihtiyacınızı karşılayacağını belirleyebilirsiniz. Örneğin evde iki kişi birlikte kullanacaksanız Standart plan mantıklıdır. Netflix'i dört kişi kullanmak isteyenler ise Özel planı tercih edilebilir.

Dijital yayın platformuna abone olduysanız fakat bir süre sonra artık kullanmak istemiyorsanız Netflix üyelik iptali işlemini yapmanız gerekiyor. İptal işlemini gerçekleştirmezseniz kartınızdan ücret çekilmeye devam eder.

Netflix'in İzlemeden Geçmemeniz Gereken En İyi Belgeselleri
Sinema

Netflix'in İzlemeden Geçmemeniz Gereken En İyi Belgeselleri

Netflix belgeselleri, insanların keyifli vakit geçirirken aynı zamanda pek çok konu hakkında bilgi sahibi olmasına imkân tanıyor.

Peki siz Netflix üyelik ücreti hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dijital yayın platformunun fiyatları sunduğu içerikler için değer mi? Netflix Games özelliğinin de gelmesi Netflix'i ayrıcalıklı mı kılıyor? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR