Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar? Güncel Fiyat - 2024

Exxen üyelik ücreti 2024'te ne kadar sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte reklamlı ve reklamsız abonelik fiyatları!

İlk olarak 2021 yılında hizmet vermeye başlayan yerli dijital yayın hizmetindeki içerikleri izlemek istiyorsanız Exxen üyelik ücreti 2024 yılı itibarıyla ne kadar oldu sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Peki, kısa sürede popüler hâle gelen platformu kullanmak için ne kadar ödeme yapmak gerekiyor?

Bu rehberde Exxenspor ve Exxen üyelik fiyatı ile ilgili merak edilen soruyu yanıtlayacağız. Rehberimize göz atabilir ve yerli dijital yayın platformuna abonelik olunabilmesi için ne kadar ücret ödenmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar?

  • Exxen Reklamlı Aylık Paket Fiyatı: 129 TL / ay
  • Exxen Reklamsız Aylık Paket Fiyatı: 179 TL / ay

İlk olarak 1 Ocak 2021 tarihinde sunulan ve kısa sürede popüler hâle gelen dijital yayın platformunda reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı üyelik türü bulunuyor. Reklamlı plan, reklamsız plana kıyasla daha uygun fiyata sahip.

Dijital yayın hizmeti Exxen, reklamlı aylık paketi için 129 TL fiyat belirledi. Reklamsız aylık paket isimli abonelik planı 179 TL fiyat etiketine sahip. Platformda ayrıca yıllık planlar da bulunuyor. Yıllık planlar aylık planlara kıyasla daha uygun fiyata geliyor.

Exxen üyelik iptali işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesini sağlıyor. Eğer dijital yayın platformuna abone olduktan bir süre sonra kullanmaya devam etmek istemiyorsanız yalnızca birkaç adım uygulayarak aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Exxen'de İzlenebilecek En İyi 10 Belgesel
Sinema

Exxen'de İzlenebilecek En İyi 10 Belgesel

Milyonlar tarafından sevilen yayın platformu Exxen’de farklı türde çok sayıda yapım yer alıyor. Korkudan komediye, dramdan aksiyona her zevke hitap eden içerik seçenekleri Exxen’de izleyiciyle buluşuyor.

Exxenspor Üyelik Fiyatı Ne Kadar?

  • Exxen Reklamlı Aylık Paket Ücreti: 289 TL / ay
  • Exxen Reklamsız Aylık Paket Ücreti: 339 TL / ay

Exxenspor üyelik ücreti reklamlı ve reklamsız abonelik planlarına göre değişiklik gösteriyor. Reklamlı aylık paket ücreti 289 TL olarak açıklandı. Eğer reklamsız aylık pakete abone olmak istiyorsanız her ay 339 TL tutarında ödeme yapmanız gerekiyor.

Platformun resmî web sitesinden veya mobil uygulamasından ister reklamlı isterseniz reklamsız plana abone olabilirsiniz. Böylece dijital yayın hizmetinde yer alan içerikleri izlemeye başlayabilirsiniz.

En Çok Kullanılan Çevrim İçi Dizi ve Film Platformları - 2024
İNTERNET

En Çok Kullanılan Çevrim İçi Dizi ve Film Platformları - 2024

Türkiye'de faaliyet gösteren çok sayıda dijital yayın platformu bulunuyor. Peki, en çok kullanılan online (çevrim içi) dizi ve film platformları hangileri? Bu sorunun yanıtı, JustWatch tarafından paylaşılan rapor ile beraber belli oldu.

Bu rehberde Exxen ve Exxenspor üyelik ücretleri ne kadar sorusunu yanıtladık. Peki, popüler dijital yayın platformu hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu hizmet ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR