GMail Sürükle-Bırak Desteğiyle Ekli Dosyalara Daha Kolay Ulaşacaksınız

Gelişimine ara vermeden devam eden GMail bir süre önce imajlar için sürükle-bırak desteğini duyurmuştu. Bu özellikle GMail kullanıcıları pratik bir kullanım sunan sürükle-bırak özelliğini e-postalarında kullanmaya başlamışlardı. Sadece Google Chrome'da d

GMail Sürükle-Bırak Desteğiyle Ekli Dosyalara Daha Kolay Ulaşacaksınız

Gelişimine ara vermeden devam eden GMail bir süre önce imajlar için sürükle-bırak desteğini duyurmuştu. Bu özellikle GMail kullanıcıları pratik bir kullanım sunan sürükle-bırak özelliğini e-postalarında kullanmaya başlamışlardı. Sadece Google Chrome'da desteklenen özellik sayesinde e-postalarınızın içerisine istediğiniz resmi sürükle-bırak desteğiyle ekleyebiliyordunuz. GMail bu özelliği indirilebilir dosya ekleri içinde genişletti. Böylece e-posta ekini taşıyarak istediğiniz yere bırakabilirsiniz veya ekleyeceğiniz belgeyi sürükle-bırakla göndereceğiniz e-postaya ekleyebilirsiniz. Yaptığımız denemelerde dosya ekleri için sürükle-bırak özelliğinin Google Chrome'un yanısıra Mozilla Firefox'ta da çalıştığını gördük.

Gmail geçen yıllar içerisinde getirdiği yeni özellikleri kullanıcılara daha hızlı ve atik bir şekilde aktarmaya başladı. Önümüzdeki günlerde bizleri nasıl yenilikler beklediğini de hep birlikte göreceğiz. Eğer Gmail'i hala kullanmıyorsanız tabii ki göz atmayı unutmamalısınız. Gmail mobil uygulamaları da kullanıcıların her zaman iletişimlerini korumalarına olanak tanıyor. Bu nedenle Android, iOS ve diğer cihazlarınızda kurmayı unutmayın.

YORUMLAR