Honor 200 Lite Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefon piyasasında uygun fiyatlı seçenekler sunan Honor'un yeni serisi yolda! İlk cihazın adı belli oldu! İşte, Honor 200 Lite'ın özellikleri ve fiyatı!

Honor’un orta segmente hitap eden yeni ve uygun fiyatlı akıllı telefonu için yeşil ışık verildi. Honor 100 serisinin ardından şimdi de Honor 200 serisi hakkında konuşuluyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde sertifika süreci başlayan akıllı telefon, fiyat/performans dengesi sunarak kullanıcıları memnun edecek gibi gözüküyor.Bu yazımızda Honor 200 Lite ile ilgili detayları aktarıyoruz.

180 MP Periskop Kameralı Honor Magic 6 Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

180 MP Periskop Kameralı Honor Magic 6 Pro Özellikleri ve Fiyatı

180 megapiksel çözünürlüğünde periskop telefoto kamerasıyla dikkat çeken Honor Magic 6 Pro özellikleri ile öne çıkıyor.

Honor 200 Lite Özellikleri

BAE Telekomünikasyon ve Dijital Düzenleme Kurumu Honor 200 Lite için onay verdi. Resmi olarak cihazın özelliklerine ilişkin bir açıklama yapılmadı ancak bir önceki seriden yola çıkılarak yapılan bazı tahminler var.

Honor 100 serisinde Lite modeli bulunmuyor. İşlemci olarak ise standart modelde Snapdragon 7 Gen 3’ün, Pro seçeneğinde ise Snapdragon 8 Gen 2’nin kullanıldığını biliyoruz. Zaten iyi olan işlemci seçimi daha yüksek bir boyuta taşınabilir.

200 Lite için onay alınması yeni serinin Honor 200 olarak isimlendirileceğine işaret ediyor. Honor 100’de olduğu gibi bu seride de Pro ve standart model seçeneklerinin olabileceği düşünülüyor.

Honor 100 serisinde kullanılan OLED ekranın yerini bu seride AMOLED ekran alabilir ya da yine OLED teknolojisi kullanılabilir. 5.000 mAh kapasitesindeki eski serinin ardından yeni seride de minimum bu seviyede bir batarya kullanılması bekleniyor. 

Cihazın ‘Lite’ olarak isimlendirilmesi ‘Pro’ gibi tamamen gelişmiş bir model sunmak yerine kullanıcı deneyimini iyileştirirken fiyat / performans dengesi kuran bütçe dostu bir cihazın geleceğini simgeliyor.

Honor 200 Lite Fiyatı

Honor 200 Lite’ın sunacağı teknik özelliklere ilişkin net bir açıklama olmadığı gibi fiyat konusu da şimdilik belirsizliğini koruyor. Honor 100’ün güncel fiyatına baktığımızda yurtdışında 430 dolar gibi bir etikete sahip olduğunu görüyoruz.

Yani, cihazın vergisiz fiyatı yaklaşık 14.000 TL’ye denk geliyor. Honor 100 Pro’nun fiyatı ise 39.990 Hindistan Rupisi olarak görüntüleniyor. Bu da 480 dolar yani güncel kura göre 15.530 TL ediyor.

Bu cihazlara vergiler eklendiğinde Honor 100 için yaklaşık 28.400 TL, Honor 100 Pro için ise 31.665 TL gibi bir fiyat etiketi ortaya çıkıyor. Henüz bu cihazlar Türkiye’de satışta değil.

Honor 200 Lite ise beklentilere göre Honor 100’den daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak gibi gözüküyor. Honor 100 Pro’ya yakın bir etiketle karşımıza çıkması muhtemel. Tabi, tüm bunların birer varsayımdan ibaret olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Cihazın özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin detaylar belli olduğunda burada sizinle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR