iTunes Olmadan iOS Yüklü Cihazınızdan Müzik Kopyalayın

iOS yüklü cihazlarınızı başka bir bilgisayara bağlayacak dosya kopyalamak istediğinizde sorunlarla karşılaşıyorsanız denemeniz gereken ücretsiz bir program SharePod.

iTunes Olmadan iOS Yüklü Cihazınızdan Müzik Kopyalayın

iOS işletim sistemi yüklü cihazlarınızı bilgisayarınızla kontrol edebilmek için kullanılan ana program iTunes. Ancak bütün müziklerinizi içeren bilgisayar yakınınızda değilse ve cihazınızdaki müzikleri kopyalamanız gerekiyorsa iTunes işlev gösteremiyor. Hatta başka bir bilgisayarda iOS cihazı manuel olarak yönetmek bile dosyalarınızı kopyalamaya izin vermiyor.

Bu nedenle bu sorununuza çözüm arıyorsanız kullanmanız gereken programın adı SharePod. Ücretsiz ve iOS cihazınıza erişebilen bu programı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Dilerseniz dosyalarınızı nasıl kopyalayacağınızı adım adım inceleyelim:

1. Cihazınızı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın. SharePod cihazınızı yükleyecektir.


2. Kopyalamak istediğiniz dosyaları seçin ve “Copy to computer” (Bilgisayara kopyala) tuşuna tıklayın. SharePod bu noktada size nereye kaydetmek istediğinizi ve müzik dosyalarınız için klasör formatınızı soracaktır.

3. Seçeneklerinizi tamamladıktan sonra “OK”e basın ve SharePod’un dosyalarınızı kopyalamasını bekleyin. Kopyalama işleminin süresi dosyalarınızın boyutuna göre değişecektir ancak biraz sabrederseniz tüm kütüphaneniz bilgisayarınıza kopyalanmış olacaktır.

SharePod müzik ve video dosyalarınızı yedeklemek için ücretsiz bir yazılım ve iTunes’dan çok daha basit. Bilgisayarınız iOS cihazlarınız için başlangıç sürücülerini yüklediğinde program müzik ve video dosyalarınıza kolayca erişim sunacaktır. SharePod uygulamaları kopyalayamıyor ancak dosya ve müzik kütüphanelerini sorunsuzca kopyalayabiliyor.

YORUMLAR