Minecraft Ücretsiz Olarak Tarayıcıda Nasıl Oynanır?

Tarayıcıda ücretsiz Minecraft oynama işleminin nasıl yapılacağını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. İşte oyunu tarayıcıda oynamanın yöntemi!

Tarayıcıda ücretsiz Minecraft oynama mümkün. Böylelikle dünyanın en popüler video oyunu olan Minecraft'ı indirmeden oynayabilirsiniz. Bu yazıda uzun saatler boyunca keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyan açık dünya oyununu indirmeden nasıl oynayabileceğinizi açıklayacağız.

Günümüzde hâlâ milyonlarca kişi tarafından oynanmaya devam edilen Minecraft, sahip olduğu gelişmiş craft sistemi ve başarılı oynanış mekaniği ile dikkatleri üzerinde topluyor. Hayal gücünün sınırlarını zorlayan yapımı oynamak isteyen ancak herhangi bir ücret ödemek istemeyen kişiler için bir yöntem mevcut.

Minecraft Benzeri Oyunlar Listesi
OYUN

Minecraft Benzeri Oyunlar Listesi

Minecraft benzeri oyunlar neler? Yıllar önce piyasaya sürülen ve popülerliğini hâlâ devam ettirmeyi başaran video oyununa benzeyen çeşitli yapımlar bulunuyor.

Söz konusu yöntem sayesinde herhangi bir indirme yapmadan popüler açık dünya oyununa girebilir ve uzun saatler boyunca keyifli vakit geçirebilirsiniz. Peki, popüler oyun herhangi bir ücret ödemeden, indirme ve yükleme işlemi yapmadan nasıl oynanır?

Uzun yıllar önce piyasaya sürülen Minecraft, . Mojang, Minecraft’ın 10. yılının şerefine web için Minecraft Classic’i ücretsiz olarak yayımladı. Bu, web tarayıcınızda ücretsiz olarak Minecraft oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Hiçbir şey indirmenize gerek kalmadan Minecraft’ta eğlenceli vakit geçirebileceksiniz.

Tarayıcıda Ücretsiz Minecraft Oynama Adımları Neler?

  • Minecraft Classic sitesini ziyaret edin.
  • "Copy" butonuna basarak sunucu bağlantısını kopyalayın.
  • Kullanıcı ismi belirleyin.
  • "Start" butonuna basın.
  • Kopyaladığınız bağlantıyı arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Minecraft Classic’i ücretsiz olarak tarayıcınızda oynayabilmeniz için web sitesine girmeniz yeterlidir. Minecraft Classic’i hiçbir şey indirmenize gerek kalmadan ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunu oynayabilmeniz için tek gereksinim klavye gibi görünüyor. Bu sebepten dolayı akıllı telefonunuzda veya tabletinizde oynayabilmeniz pek mümkün görünmüyor.

Minecraft Classic'i oynayacağınız adrese gittikten sonra "Pick a username and start the game." yazısının hemen altında yer alan boş kutunun içine ismini yazmanız ve "Start" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Önünüzde açık bir dünya ve inşa edilmesi için beklenen hayal gücünüzden başka hiçbir şey olmayacaktır.

Adından da anlaşılacağı üzere Minecraft Classic, 2019 Minecraft’ı değil. Minecraft Classic, 2009’daki Minecraft’ı içermektedir. Sadece yaratıcı modda oynamanıza izin veren Minecraft Classic’de düşmanlarla savaşmak için hayatta kalma modu bulunmuyor. Maalesef oyununuzu kaydetmenin de bir yolu yok. Yine de sadece link göndererek dokuz arkadaşınızı oyuna katılmaya davet edebilir ve birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunu arkadaşlarınızla oynayabilmek için size verilen bağlantıyı "Copy" butonuna basarak kopyalamalı ve size verilen sınırı baz alarak arkadaşlarınıza bu bağlantıyı göndermelisiniz. Tek başınıza Minecraft oynamak sıkıcı geliyorsa bir de arkadaşlarınızla oynamayı denemelisiniz.

Minecraft Classic, Minecraft'ın bugüne kadar büyümesinde çok büyük bir etken ancak doğruyu konuşmak gerekirse Minecraft Classic, oyunun şu anki sürümü ile rekabet edebilecek kadar donanımlı değil. Elbette ücretsiz olması ve tarayıcınızda oynayabilmeniz, çok mutluluk verici. Bunun yanında oyunun geçmişini de deneyimleme fırsatı yakalamış oluyorsunuz.

Bu yazıda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan açık dünya oyununun Minecraft Classic isimli sürümünü nasıl oynayabileceğinizi açıkladık. Minecraf Classic sürümü sayesinde herhangi bir indirme ve yükleme işlemlerini yapmadan keyifli vakit geçirebilmeniz mümkün. Bu sürüm, özellikle bilgisayarına oyun veya program yüklemek istemeyen kişiler için harika bir seçenek.

Minecraft Classic adlı web sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söz konusu yapım, normal Minecraft oyunu kadar başarılı mı? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR