MSI El Konsolu Claw A1M Özellikleri ve Fiyatı

Taşınabilir el konsolu MSI Claw, CES 2024 etkinliğinde tanıtıldı. İşte, güçlü donanım bileşenleriyle dikkat çeken MSI Claw A1M özellikleri ve fiyatı!

CES 2024'te MSI tarafından tanıtılan Claw adlı taşınabilir el konsolu, özellikleri ile öne çıkıyor. Cihaz Intel'in yeni Core Ultra işlemci çipleriyle destekleniyor. Böylece akıcı bir oyun deneyimi için FPS'yi yükseltmek üzere gelişmiş yapay zeka algoritmaları kullanan Intel'in XeSS teknolojisiyle uyumlu hâle geliyor.

MSI Claw A1M El Konsolu Özellikleri

  • İşletim sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core Ultra 7 155H (1.4 GHz'den 4.8 GHz'e kadar)
  • Grafik kartı: Intel Arc (2.25 GHz'e kadar)
  • Bellek: 16 GB LPDDR5
  • Depolama: 512 GB PCIe Gen4 NVMe SSD
  • Ekran: 7 inç, 1080p, 120 Hz, IPS
  • Batarya: 53 Whr
  • Bağlantı: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
  • Ek Özellikler: Dokunsal geri bildirim, fanlı soğutma, Hi-Res ses, Intel AI Boost, RGB aydınlatma, stereo hoparlör

En Çok Tercih Edilen El Konsolu Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En Çok Tercih Edilen El Konsolu Modelleri ve Fiyatları

Hareket halindeyken oyun oynamanın tadı bir başkadır. Akıllı telefonlarda oynayabileceğiniz oyunlar için her ne kadar çok sayıda farklı alternatif olsa da el konsolu ile oyun oynamak daha keyifli oluyor.

MSI Claw, Meteor Lake'in yeni Core Ultra işlemcilerinin muazzam gücünü Windows'un kullanışlılığıyla birleştirerek AAA oyunları şaşırtıcı bir performansla oynayabilmenizi sağlıyor.

Giriş modeli Core Ultra 5 işlemci ve 512 GB depolama ile gelen Claw, bütçesi kısıtlı olan oyun tutkunları için de mükemmel bir seçenek. Steam Deck'e rakip olacak bu güçlü el konsolu, oyun dünyasını alt üst etmeye hazır görünüyor.

Claw, ayrıca rakiplerinden %50 daha büyük olan bir soğutma sistemine sahiptir. Bu, Claw'un uzun süre yüksek performansta çalışmasını sağlıyor.

MSI Claw, her türden oyuncu için mükemmel bir seçimdir. Güçlü performansı, uzun pil ömrü ve gelişmiş soğutma sistemi ile Claw, AAA oyunları istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde oynamanıza olanak tanıyor.

MSI Claw, Steam Deck'e rakip olacak güçlü bir el konsoludur. 675 gram ağırlığıyla, orijinal Steam Deck'ten biraz daha ağırdır, ancak yine de taşınması kolaydır. 294 mm genişliğinde, 117 mm yüksekliğinde ve 21,2 mm kalınlığındadır.

Claw, dokunsal düğmeler ve Hall efektli tetikleyicilerle donatılmıştır. Bu, Claw'un oyun oynamak için mükemmel bir deneyim sunmasını sağlıyor. Dokunsal düğmeler daha gerçekçi bir his sağlarken, Hall efektli tetikleyiciler daha hassas kontrol sağlıyor.

MSI Claw, her türden oyuncu için mükemmel bir oyun konsoludur. 1080p çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip yedi inçlik IPS ekranı, oyunlarda akıcı ve net görseller sunuyor.

Bu ekran ayrıca değişken yenileme hızına da sahiptir. Bu da oyunların kare hızını ayarlamanıza ve daha akıcı bir deneyim elde etmenize olanak tanıyor.

Claw, Asus ROG Ally'de bulunan ekrana benzer. Ancak, Lenovo Legion Go'daki daha büyük 1600p ekranın arkasında kalıyor. Ayrıca yeni Steam Deck revizyonunun OLED ekranından da yoksun.

MSI Claw, her türden oyuncu için mükemmel bir oyun konsoludur. 16GB RAM ve 1TB'a kadar PCIe M.2 depolama alanı, oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırmanız için gereken gücü sağlıyor.

Daha fazla depolama kapasitesi eklemek için bir microSD yuvası, Thunderbolt 4 bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi ve parmak izi sensörüyle donatılmış bir güç düğmesi bulunuyor. Bu özellikler, Claw'u oyun oynamak, içerik oluşturmak ve günlük görevler için mükemmel bir cihaz haline getiriyor.

MSI Claw A1M Fiyatı

Güçlü donanımı ve şık tasarımıyla dikkat çeken MSI Claw A1M isimli el konsolu 49 bin 699 TL'ye satılıyor.

PlayStation Portal Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

PlayStation Portal Özellikleri ve Fiyatı

Sony tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen Showcase etkinliği sırasında Project Q olarak tanıtılan cihaz PlayStation Portal olarak isimlendirildi.

Bu yazıda MSI Claw A1M özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevapladık. Yazımızda yer alan cihaz ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR