Netflix Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Netflix üyelik iptali işlemi nasıl yapılır? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için detaylı rehber hazırladık. İşte Netflix aboneliği iptal etme adımları!

Netflix, üyelik iptali işleminin kolayca yapılabilmesine olanak tanıyor. Popüler dijital yayın hizmeti üzerinden yalnızca birkaç adımla işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu yazıda söz konusu işlemin tamamlanabilmesi için hangi adımların uygulanması gerektiğini detaylı şekilde açıkladık.

Uzun yıllar önce sunulmuş olmasına rağmen günümüzde hâlâ tüm dünyada popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza atan Netflix'in kütüphanesinde belgesel, dizi, film, animasyon gibi türlerde çok fazla sayıda içerik yer alıyor.

Dijital yayın platformunda yer alan içerikleri izleyebilmek için aylık belirli bir ücret ödemek gerekiyor. Herhangi bir nedenden ötürü aboneliğinizi sonlandırmak istiyor olabilirsiniz. Netflix üyelik iptal etme işlemini hızlıca gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Netflix Üyelik İptali Adımları Neler?

  • Netflix'in sitesini ziyaret edin.
  • Sağ üst köşedeki "Oturum aç" butonuna basın.
  • Üyelik bilgilerinizi yazın.
  • "Oturum aç" butonuna tıklayın.
  • Sağ üst köşedeki profil simgesine basın.
  • "Hesap" kategorisini görüntüleyin.
  • "Üyeliği İptal Et" butonuna tıklayın.
  • "İptal İşlemini Tamamla" butonuna basın.

Netflix hesap kapatma işleminin gerçekleştirilmek istenmesinin birden fazla nedeni olabilir. Bunlar arasında Netflix'in üyelik ücreti konusunda artış yapması, platformun kütüphanesinde yer alan içeriklerin kişiye hitap etmemesi veya daha pek çok faktör yer alabilir.

Sebep ne olursa olsun aboneliğinizi hızlı ve pratik bir şekilde iptal edebilirsiniz. Netflix aboneliği iptal etme işlemi için ilk olarak popüler dijital yayın hizmetinin resmi internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Platformun sitesini görüntüledikten sonra ekranın sağ üst köşesinde konumlanan "Oturum aç" butonuna basın.

Açılan sayfa üzerinden öncelikle hesabınıza kayıtlı olan e-posta adresinizi ya da telefon numaranızı girin. Ardından hesabınızın şifresini yazın. "Oturum aç" butonuna tıklamanız hâlinde hizmetin ana sayfası açılacaktır. Platformun ana sayfasının sağ üst köşesinde bulunan profil simgesinin üzerine basın.

Söz konusu adımı uygulamanız durumunda bir pencere açılacaktır. Açılan pencere üzerinden "Hesap" kategorisinin üzerine tıklayın. Açılan kategoride yer alan "Üyelik İptal Et" seçeneğini seçin ve son olarak "İptal İşlemini Tamamla" butonuna basarak süreci tamamlayın.

Telefondan Netflix Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

  • Netflix uygulamasına girin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • "Hesap" kategorisini ziyaret edin.
  • "Üyelik ve Ödemeler" kısmını görüntüleyin.
  • "Üyeliği İptal Et" butonuna basın.
  • "İptal İşlemini Tamamla" seçeneğini seçin.

Mobil cihaz üzerinden üyeliği iptal edebilmek için ilk olarak popüler dijital yayın platformunun uygulamasına girin. Eğer oturum açık değilse üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Daha sonra "Hesap" kategorisini ziyaret edin.

Hesap kategorisinde yer alan "Üyelik ve Ödemeler" kısmını görüntüleyin. Bu kısımdan "Üyeliği İptal Et" butonuna basın ve hemen ardından "İptal İşlemini Tamamla" seçeneğini seçin.

Netflix Para İadesi Nasıl Gerçekleşir?

Netflix para iadesi işlemleri için çok detay istiyor. Popüler dijital yayın platformu Netflix’te abonelik iptali sonrasında para iadesinin alınması için kullanıcıların geçerli sebebi olmalıdır. Netflix’te ücret iadesi için hizmetin kullanılmaması gerekiyor.

Ayrıca sistemsel hatalardan dolayı para kesintilerine de iade talebi oluşturulur. Yalnız kullanıcı hizmeti kısa süre kullandıysa para iadesi kesinlikle olmaz.

Kullanıcı müşteri hizmetlerine ya da canlı destek birimlerine bağlanarak durumunu anlatıp para iadesi alıp alamayacağını öğrenebilir. Kullanıcının iade talebi kabul edilirse parası hemen hesabına yatırılır.

Netflix Para İadesi Kaç Gün Sürer?

Para iadesi talebi, dijital yayın platformu tarafından kabul edildikten kısa süre sonra işlem tamamlanacaktır. Para, sisteme abone olurken hangi banka hesabı kullanıldıysa o hesaba yatırılacaktır. Eğer iade işlemi kabul edilmiş olmasına rağmen belli bir süre sonra hâlâ para iade edilmediyse tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Exxen Dizileri, Exxen'de Neler Var?
İNTERNET

Exxen Dizileri, Exxen'de Neler Var?

En iyi Exxen dizileri neler? Bu yazıda popüler yerli dijital yayın platformunda yer alan dizileri bir arada topladık. Dijital yayın hizmetinde yer alan dizileri merak ediyorsanız, hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Bu yazıda Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır sorusu dahil olmak üzere bazı soruları cevapladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Eğer Disney Plus'a abone olmak istiyorsanız en iyi Disney Plus dizileri listemize de göz atabilirsiniz.

YORUMLAR