Red Right Hand Filmi Konusu ve Oyuncuları

Bu rehberde Red Right Hand  (Adaletin Eli) filminin oyuncuları ve konusu hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni filme dair detaylar!

Aksiyon ve gerilim filmlerini sevenlerin ilgisini çekecek bir yapım olan Red Right Hand  (Adaletin Eli) 15 Mart 2024 tarihinde vizyona girdi. İzleyicilerle buluşan Red Right Hand filmi konusu ve oyuncuları ile öne çıkıyor.

Senaristliğini Jonathan Easley'in üstlendiği yapım, gerilim ve aksiyon filmleri izlemeyi seven kişilere hitap ediyor. Filmin yapımcıları arasında Basil Iwanyk, Erica Lee, Mike Gabrawy, Jason Tamasco, Zak Kristofek ve Michelle Lang yer alıyor.

1 saat 51 dakika uzunluğundaki film 5,3 IMDb puanına sahip. Orlando Bloom filmleri arasında yerini alan yapımda Bloom'un yanı sıra Andie MacDowell ve Garret Dillahunt dahil olmak üzere pek çok isim bulunuyor. Peki, Red Right Hand filmi ne anlatıyor?

Red Right Hand Filmi Konusu

Cash isimli ana karakter aslında son derece sessiz ve düzgün bir hayat sürdürmenin peşinde. Dürüst yaşantısı ile hayatına devam etmek istiyor ancak Big Cat, kendisini yeniden göreve çağırıyor.

Bu durum karşısında direnmeye çalışan Cash çeşitli zorluklarla karşılaşıyor. Yaşadığı kasabayı ve ailesini korumak için mücadele eden karakterin başına gelen olaylar filmin ana konusunu oluşturuyor.

Red Right Hand Filmi Fragmanı

Red Right Hand Filmi Oyuncuları ve Karakterleri

  • Orlanda Bloom – Cash
  • Andie MacDowell – Queenpin Big Cat
  • Scoot Haze – Finney
  • Garret Dillahunt – Wilder
  • Mo McRae – Deputy Duke Parks
  • Brian Geraghty – Sheiff Hollister
  • Chapel Oaks – Savannah
  • Kenneth Miller – The Buck
  • Nicholas Logan – The Doe

Yönetmen koltuğunda Ian ve Eshom Nelms’in oturduğu filmin senaristliğini Jonathan Easley üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise beyaz perdenin sevilen ve yakışıklılığı ile dünya çapında nam salmış isimlerinden Orlanda Bloom bulunuyor.

Bloom’un başarılı oyunculuğunu izleyeceğimiz yapımda ünlü aktöre eşlik eden isimler ise Garret Dillahunt ve Andie MacDowell eşlik ediyor. Ayrıca Scott Haze ve Brian Geraghty’nin de rol aldığı filmin yapımcıları ise Erica Lee ve Basil Iwanyk olarak sıralanıyor.

Andie MacDowellbu daha önce1993 yılında vizyona giren Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü), 2011 yapımı Footloose (Footloose: Yasak Dans), 2019 yılında vizyona giren Ready or Not (Saklambaç) dahil olmak üzere pek çok yapımda yer almıştı.

IMDb Puanı Yüksek Psikolojik Gerilim Filmleri
Sinema

IMDb Puanı Yüksek Psikolojik Gerilim Filmleri

Psikolojik gerilim filmleri; izleyicisini duygusal ve zihinsel yönden germesiyle dikkat çekiyor. Psikolojik gerilim filmlerinde karakterlerin psikolojisi çok karışık yansıtılır.

Bu rehberde Adaletin Eli konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu film ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. 

YORUMLAR