Samsung Galaxy SmartTag 2 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy SmartTag 2'nin özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni takip cihazına dair detaylar!

Yeni takip cihazı Samsung Galaxy SmartTag 2 modeli büyük bir heyecanla bekleniyordu. Gerçekleştirilen tanıtım sonucunda Samsung Galaxy SmartTag 2'nin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, söz konusu cihaz neler sunuyor?

Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından piyasaya sürülen yeni takip cihazı, şık görünümünün yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bu rehberde söz konusu cihaz ile ilgili merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Samsung Galaxy SmartTag 2 Özellikleri

  • Kayıp modu
  • Pusula Görünümü özelliği
  • Yeni güç tasarruf modu
  • IP67 sertifikası

Bir önceki SmartTag modeli ile kıyasladığımızda kare formun yerine dikdörtgen bir tasarımın geldiğini görüyoruz. Şekil olarak dikdörtgeni andırsa da köşeler oldukça yuvarlatılmış olduğu için bu şekli ince uzun bir oval olarak değerlendirmek de mümkün.

Eski modelde yer alan küçük delik, SmartTag 2’de daha genişletilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Böylelikle SmartTag 2’nin büyük boyutlardaki eşyalara ve valizlere daha kolay takılıp taşınabileceği düşünülüyor.

Cihazda yer alan Kayıp isimli mod, kullanıcıların iletişim bilgilerini cihaza eklemesini sağlıyor. Cihazın kaybolduğunu varsayalım. Kaybolan cihazı bulan kişi, akıllı telefon aracılığı ile tarama yaptığında cihazın sahibinin iletişim bilgilerini görebilecek. 

Pusula Görünümü olarak isimlendirilen özellik, yönü ve mesafeyi gösteren oklar sunuyor. Böylelikle kaybolan eşyaların çok kolay bir şekilde bulunabilmesi sağlanacak. Bu özelliğin Galaxy S23 Ultra gibi UWB desteğine sahip akıllı telefonlarda çalıştığı belirtiliyor.

Yeni güç tasarruf modu, takip cihazının 700 güne kadar pil ömrü sunmasına imkân tanıyor. Normal modda bile 500 güne kadar pil ömrü elde ediliyor. Dolayısıyla pil ömrü tarafında önceki modele kıyasla önemli ölçüde artış mevcut. İki mod arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra modellerinden oluşan Samsung Galaxy S24 serisi özellikleri ile öne çıkıyor.

Samsung Galaxy SmartTag 2 Fiyatı

Çok şık bir görünüme ve kullanışlı özelliklere sahip olan Samsung Galaxy SmartTag 2 isimli yeni takip cihazı 899 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Samsung Galaxy Buds FE Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Buds FE Özellikleri ve Fiyatı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir kablosuz kulaklık modeli Samsung Galaxy Buds FE'yi tanıttı. Peki, uygun fiyatı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Samsung Galaxy Buds FE'nin özellikleri neler? Bu rehberde söz konusu kulaklığa dair merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından üretilen Samsung Galaxy SmartTag 2 isimli yeni takip cihazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu cihaz ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR