Şimdiye Kadar Yayınlanmış En İyi 10 Oyun Sinematik Videosu

Şimdiye kadar yayınlanmış en iyi 10 oyun sinematiğini sizler için listeledik. Sizde listede hangi oyunlar olmalı?

Şimdiye Kadar Yayınlanmış En İyi 10 Oyun Sinematik Videosu

Bir oyunu henüz çıkış yapmadan satın aldıran en önemli faktörlerden birisi elbette ki o oyun için yayınlanan tanıtım videolarıdır. Yayınlanan videolar ne kadar etkileyici olursa; satışlarda bir o kadar başarılı olur. Elbette oyunun kalitesi önemli. Ama yine de oyunu sattıran en önemli faktörlerden birisi yayınlanan videolar oluyor.

Oyun tanıtım videosu diye düşününce akla ilk olarak yayınlanan sinematik videolar geliyor. Oyun tanıtım videoları arasında en etkileyicisi sinematik videolar oluyor. Son derece etkileyici bir halde hazırlanan sinematik videolar adeta görsel bir şölen yaşatıyor.

Sizler için şimdiye kadar yayınlanan en iyi 10 oyun sinematik videosunu listeledik. Listede World of Warcraft, The Witcher 3: Wild Hunt, Assassin's Creed: Brotherhood ve The Elder Scrolls Online gibi büyük isimler bulunuyor.

1 - World of Warcraft: Battle for Azeroth

 

2 - The Witcher 3: Wild Hunt - A Night to Remember

 

3 - Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire Sacritice

 

4 - Assassin's Creed Brotherhood - E3

 

5 - Mortal Kombat X - Who's Next?

 

6 - Batman: Arkham Origins

 

7 - The Elder Scrolls Online - The Confrontation

 

8 - Overwatch - Dragons

 

9 - League of Legends - A New Dawn

 

10 - StarCraft II:Legacy of the Void

 

Bu liste içerisinde en büyük favorim World of Warcraft: Battle for Azeroth oldu. Hala arada açıp izlerim. Sanırım şu ana kadar yayınlanan en iyi oyun sinematiği oldu. Sizde favorilerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Sizce listede hangi oyunlar olmalıydı?

YORUMLAR