Spider Man Remastered Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

PlayStation’un son dönemde çıkmış en iyi oyunlarından biri olan Spider Man Remastered PC’ye geldi. Peki oyunu nasıl Türkçe oynayabilirsiniz? Detaylar yazımızda.

spider-man-remastered-turkce-yama

PlayStation 4’ün en iyi oyunlarından biri olan Marvel’s Spider Man, pek çok oyuncunun konsol satın almasına sebebiyet verecek kadar iyi bir yapımdı. Hal böyle olduğundan Sony yetkilileri oyunu PC’ye de çıkarmak istediler. Konsoldaki halinden çok daha iyi bir şekilde PC’ye gelen Spider Man, remastered edilmiş ve mükemmelleştirilmiş bir şekilde bizlere sunuldu.

Pek çok PC kullanıcısı oyunu satın alıp oynamak istiyor ancak kullanıcıların aklında bir soru işareti var. Spider Man Remastered Türkçe yama var mı? Şanslıyız ki evet. Oyunun hikayesini en iyi şekilde anlamak için Türkçe yama yüklemek son derece faydalı olacaktır. Böylelikle oyundan alacağınız keyif de artacaktır. Peki Spider Man Remastered Türkçe yama nasıl yüklenir? İşte sizler için cevapladık.

spider-man-remastered-turkce-yama1

Spider Man Remastered Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

  • anonymousceviri.com’un Spider Man Remastered Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki “Yamayı İndir” seçeneğine tıklayın.
  • Spider Man Remastered’ın Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Spider Man Remastered’ı hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Spider Man Remastered Nasıl Bir Oyun?

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Marvel’s Spider Man ilk kez 2018 yılında PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. PlayStation 4’ün en iyi oyunlarından biri olan bu yapımın PC’ye geliş haberi ise büyük bir coşkuya sebep olmuştu. 

2022 yılında PC’ye gelen bu oyun sadece basit bir porttan ibaret değildi. Remaster edilmiş olan bu oyun PC’de çok daha iyi gözüküyordu. PC’nin tüm nimetlerinden faydalanan Spider Man Remastered pek çok teknoloji ile zenginleştirildi.

PC’ye çıkışından çok kısa bir süre sonra Spider Man Remastered için topluluk tarafından pek çok mod yayınlandı. Bu modlardan bazıları sadece eğlence ve mizah amaçlı olsa pek çoğu gerçekten oyundan alacağınız deneyimi farklı bir boyuta taşıyacak nitelikte.

Oldukça optimize bir oyun olan Spider Man Remastered, grafikleri ve geniş dünyası ile PC sahiplerini korkutsa da sistem gereksinimleri bakımından oldukça makul bir yapım olarak karşımıza çıktı. Bu kadar iyi gözüken bir oyunun önerilen ekran kartının GTX 1060 oluşu pek çok PC kullanıcısını oldukça sevindirdi.

spider-man-remastered-turkce-yama2

Spider Man Remastered, oldukça geniş bir oyun alanına sahip. New York City’yi neredeyse birebir oyuna taşıyan geliştirici ekip bize bu şehirde özgürce dolaşma imkanı da sağlıyor. Şunu belirtmekte fayda var ki Spider Man olarak  New York City’de özgürce dolaşabiliyor olmak bile başlı başına harika bir olay. Ağ atarak binaların arasından süzülmek son derece keyifli. Oyundaki fast travel sistemini bile kullanmak istemeyeceğiniz bu özellik sizi saatler boyunca ekran karşısına kilitleyebilir. 

Marvel's Spider-Man Birinci Şahıs Kamera Açısı Modu Yayınlandı (Video)
OYUN

Marvel's Spider-Man Birinci Şahıs Kamera Açısı Modu Yayınlandı (Video)

Insomniac yakın zamanda 2018 Spider-Man oyununu PC'ye taşıdı ve oyunun kesinlikle en zevkli kısmı ağ ile şehirde gezmek.

Spider Man Remastered hikaye olarak da son derece tatmin edici bir oyundur. Her ne kadar bu yapım görselliği ve oyun mekanikleri ile öne çıkmış bir eser olsa da oldukça iyi bir anlatıma da sahiptir. Spider Man çizgi romanlarını okuyanların ya da filmlerini seyredenlerin aşina olacağı karakterler bu oyunda da mevcut. Eğer sıkı bir Spider Man hayranıysanız ya da kaliteli bir süper kahraman oyunu oynamak istiyorsanız bu yapımı asla kaçırmayın. 

Marvel's Spider-Man Remastered'a DLSS 3 Desteği Geldi
OYUN

Marvel's Spider-Man Remastered'a DLSS 3 Desteği Geldi

Bugün NVIDIA, yepyeni GeForce RTX 4090 ekran kartının piyasaya sürülmesiyle birlikte yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü yayınladı.

Spider Man Remastered Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz daha önce Spider Man’i oynamış mıydınız? Spider Man Remastered’ın Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR