Marvel's Spider-Man Birinci Şahıs Kamera Açısı Modu Yayınlandı (Video)

Mod yapımcıları PC'ye çıkış yapan Marvel's Spider-Man'e birinci şahıs yani FPS modunu getirdi. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan mod artık yayında. İşte detaylar!

Marvel's Spider-Man'e Birinci Şahıs Kamera Açısı Modu Geldi (Video)

Insomniac yakın zamanda 2018 Spider-Man oyununu PC'ye taşıdı ve oyunun kesinlikle en zevkli kısmı ağ ile şehirde gezmek. Insomniac'ın bu açık dünyasında gezmenin verdiği benzersiz hissi oyuncular modlarla genişletmeye devam ediyor ve yeni bir mod oyunu artık birinci şahıs kamera açısı yani FPS modunda oynamanızı sağlıyor.

Mod yapımcısı jedijosh920, oyun için birinci şahıs moduyla açık dünyadaki gezme deneyimini farklı bir noktaya çıkarıyor. Modun yayınlanmasıyla birlikte YouTube'a yüklenen videoda Josh, Peter Parker'ın Manhattan'da gezişini yeni bir perspektiften gösteriyor. Bu mod ile oynamak bir yana video bile midenizi bulandırmaya ve başınızı döndürmeye yetecek cinsten.

Marvel's Spider-Man Birinci Şahıs Kamera Açısı Modu Nasıl İndirilir?

Mod her şeye rağmen oldukça akıcı ve iyi çalışıyor. Daha önceki tanıtımda olduğu gibi bu videoda da oyunun dövüş sistemine dair bir görüntü yok. Birinci şahıs modunun dövüş sisteminde nasıl çalıştığını görmek de güzel olabilirdi. Jedijosh920 projeyi 3 aylık çalışmanın ardından yayınladı. Siz de dilerseniz Marvel's Spider-Man birinci şahıs kamera açısı modunu buradaki Patreon sayfasından edinebilirsiniz.

Peki siz bu mod hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Marvel's Spider-Man Remastered'a DLSS 3 Desteği Geldi
OYUN

Marvel's Spider-Man Remastered'a DLSS 3 Desteği Geldi

Bugün NVIDIA, yepyeni GeForce RTX 4090 ekran kartının piyasaya sürülmesiyle birlikte yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü yayınladı.

Sevilen Spider-Man Üçlemesi Netflix'e Geliyor
İNTERNET

Sevilen Spider-Man Üçlemesi Netflix'e Geliyor

Netflix, Salı günü yaptığı açıklamada Sam Raimi'nin Spider-Man film üçlemesinin 1 Ağustos'tan itibaren Netflix'te izlenebileceğini duyurdu.

YORUMLAR