Star Wars Ahsoka Konusu ve Oyuncuları

Bu yazıda Star Wars Ahsoka konusu ve oyuncuları dahil olmak üzere diziye dair merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni Star Wars dizisi!

Star Wars (Yıldız Savaşları) serisini yakından takip eden kişiler tarafından yoğun ilgiyle karşı karşıya kalan Star Wars Ahsoka konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başrdı. Bu yazıda diziye dair merak edilen birçok soruyu cevaplayacağız.

Bilim kurgu türünün başarılı bir örneği olan Yıldız Savaşları evrenine çok yakında Ahsoka isimli yeni bir yapım daha katıldı. En iyi mini diziler arasında yerini alan Ahsoka, Dave Filoni tarafından yaratıldı. Filmin senaristliğini de Dave Filoni üstlendi.

Star Wars Ahsoka Konusu

Yıldız Savaşları evreninde geçecek yeni dizide Ahsoka Tano'nun maceralarına tanık olacağız. Ahsoka Tano, Galaktik İmparatorluk'un çöküşünün ardından galaksiyi tehdit eden yeni bir tehlikeye karşı mücadele ediyor.

Star Wars Ahsoka Yeni Bölüm Ne Zaman?
Sinema

Star Wars Ahsoka Yeni Bölüm Ne Zaman?

Star Wars evreninde geçen yeni mini diziyi beğenen izleyiciler, Star Wars Ahsoka yeni bölüm ne zaman çıkacak sorusunun cevabını arıyor.

Ahsoka Oyuncu Kadrosu

  • Rosario Dawson (Ahsoka Tano)
  • Hayden Christensen (Anakin Skywalker)
  • Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla)
  • Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren)
  • Ray Stevenson (Baylan Skoll)
  • Ivanna Sakhno (Shin Hati)
  • Eman Esfandi (Ezra Bridger)
  • David Tennant (Huyang)

Ahsoka dizisinin oyuncuları arasında Rosario Dawson, Hayden Christensen, Mary Elizabeth Winstead, Natasha Liu Bordizzo, Ray Stevenson ve Ivanna Sakhno dahil olmak üzere pek çok isim yer alıyor. Dizide Ahsoka'yı Dawson, Anakin skywalker'ı ise Cristensen canlandırıyor.

Ahsoka Tanıtım Fragmanı

9,0 IMDb puanıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Ahsoka dizisinin fragmanını aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Star Wars'un YouTube kanalı üzerinden yayımlanan tanıtım videosu 2 dakika 12 saniye uzunluğunda.

Sıkça Sorulan Sorular

Yıldız Savaşları evreninde geçen yeni mini dizi ile ilgili merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Ahsoka Jedi mı?

Evet. Star Wars serisinin bir karakteri olan Ahsoka Tano, Jedi'dır. Tano, ilk olarak Anakin Skywalker'ın Padawan'ı yani Jedi öğrencisi olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Anakin Jedi mı?

Evet. Yıldız Savaşları serisinde yer alan Anakin Skywalker bir Jedi'dır. Skywalker, Obi-Wan Kenobi isimli Jedi ustası tarafından eğitildi.

En Güçlü Jedi Kim?

Hem savaş konusunda oldukça yetenekli olan hem de eşsiz bir bilgeliğe sahip Yoda, en güçlü Jedi'dır. Yoda'nın yanı sıra Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker ve Luke Skywalker da en güçlü Jedi'lar arasında yer alıyor.

Star Wars Serisi Hangi Sırayla İzlenir? Güncel İzleme Sırası
İNTERNET

Star Wars Serisi Hangi Sırayla İzlenir? Güncel İzleme Sırası

Star Wars serisi izleme sırası nasıl olmalı? Bilim kurgu türünün efsanelerinden biri olan Yıldız Savaşları'nı (Star Wars) daha önce hiç izlemeyenler, birkaç kez denk gelip izleyip hoşuna giden ve bütün seriyi baştan sona bitirmek isteyenler, bu aşamada hangi izleme sırasını takip etmesi gerektiğini bir hayli merak ediyor.

Ahsoka dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Star Wars evreninde geçen dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşamyı unutmayın.

YORUMLAR