En İyi Türk Kahvesi Makineleri ve Fiyatları - 2024

Kısa sürede lezzetli ve bol köpüklü Türk kahvesi yapan makine ve fiyatlarını sizler için sıraladık. İşte en iyi Türk kahvesi makinesi tavsiyeleri!

Türk kahvesi, ülkemizin kültürü ve geleneğinde önemli yere sahiptir. Lezzetiyle dünyanın dört bir köşesinde popüler hale gelen mis kokulu Türk kahvesini özel üretilen makinelerle kısa sürede bol köpüklü yapabilirsiniz. Peki, en iyi Türk kahvesi makinesi modelleri hangileri?

Böylelikle lezzetli kahve içmenin keyfini yaşarken bir taraftan da enerji ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. 2024 yılında alınabilecek Türk kahvesi makinesi tavsiyeleri listesinde farklı farklı özellik ve tasarımlara sahip kullanışlı modelleri sıraladık.

En İyi Türk Kahvesi Makinesi Tavsiyeleri

  • Arzum Okka Minio Türk Kahve Makinesi
  • Fakir Kaave Mono Otomatik Türk Kahve Makinesi
  • Arçelik Mini Telve Türk Kahve Makinesi
  • Karaca Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi
  • Schafer Kahvecim
  • Tefal Türk Kahve Makinesi Köpüklüm Pro
  • Arçelik TKM 9961 Telve Kahve Makinesi
  • Korkmaz Kahvekolik Deluxe Twin Türk Kahve Makinesi
  • Homend Pottoman Türk Kahve Makinesi
  • Beko Türk Kahve Makinesi
  • Philips Türk Kahvesi Makinesi 5000 Serisi

En İyi Kahve Makineleri ve Fiyatları
Yaşam

En İyi Kahve Makineleri ve Fiyatları

''Kafe gibi yerlerde içtiğim kahvenin tadını evde yaptığımda tutturamıyorum'' diyenlere en iyi kahve makineleri rehberi hazırladık.

En başarılı Türk kahvesi makinesi önerileri listesinde yer alan cihazların özelliklerine ve fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Arzum Okka Minio Türk Kahvesi

880 W güce sahip olan Arzum Okka Minio Türk Kahvesi, çift hazne özellikli tasarlanmıştır. Pişirme algılama sensörüyle kahvenin taşması engelleniyor. Makinenin cezveleri, enerji iletim tabanından oluşuyor. Bu taban sayesinde makine suyla kolayca temizlenebiliyor.

Aynı zamanda kullanıcının işini kolaylaştırmak adına kahveyi fincana dilediği taraftan dökebileceği çift taraflı ağız tasarlanmıştır. Cihazdaki ışık ve sesli uyarı sistemi de kullanışlılık yönünden tam not alıyor.

  • Arzum kendi satış fiyatı: 2.499,90 TL
  • Amazon fiyatı: 1.139 TL'den başlıyor.

2. Fakir Kaave Mono Otomatik Türk Kahve Makinesi

Türk kahvesi makinesi tavsiye isteyenler için tek hazneden oluşan Fakir Kaave Mono Otomatik önerilebilir. Bu cihaz, su olmadan çalışmasını engelleyen bir sistemden oluşmuştur. Ses ve ışıklı uyarı sisteminden oluştuğu için kahvenin piştiğinden kullanıcının hemen haberi oluyor. 

Fakir Kaave Mono Otomatik Türk Kahve Makinesidamlama emniyetinin yanında uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Rose, kırmızı, mor, beyaz ve siyah şeklinde 5 farklı renkten oluşan makinenin fiyatı 2.299 TL'den satışa çıkıyor.

3. Arçelik Mini Telve Türk Kahve Makinesi

Tasarım ödülü alan Arçelik Mini Telve Türk Kahve Makinesi ile bol köpüklü, lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Işıklı uyarı sistemli cihazda pişirmeyi algılayan Cook Sense Teknolojisi de bulunuyor.

Cihaz, taşmayı önleyen Anti Spill Teknolojisiyle dizayn edilmiştir. Arçelik kendi satış fiyatı 3.099 TL mini telve kahve makinesi ve çok daha fazla ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

4. Karaca Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi

Karaca Hatır Hüp Türk kahvesinin yanı sıra sütlü içecekler de pişirebiliyor. Türk kahvesini yavaş yavaş pişirerek köpüklü kahvelerin hazırlanmasını sağlıyor. Karaca Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi; akıllı sensörden oluşuyor.

Akıllı sensör sayesinde kahvenin taşması engellenebiliyor. Otomatik kapanma özellikli tasarlanan cihazda sıcak çikolata hazırlama özelliği bulunuyor.

5. Schafer Kahvecim

2 farklı pişirme tipinden oluşan Schafer Kahvecim ile ağır ateşte ya da normal şekilde kahve çıkarılabiliyor. Damlama emniyetli tasarlanan kahve makinesi, geniş hazneye sahiptir. Hem sesli hem de ışıklı uyarı sistemi bulunuyor.

  • Schafer Kahvecim kendi satış fiyatı: 1.699 TL
  • Amazon fiyatı: 1.690 TL'den başlıyor.

6. Tefal Türk Kahve Makinesi Köpüklüm Pro

Tefal Türk Kahve Makinesi Köpüklüm Pro ile isminden anlaşılacağı üzere bol köpüklü kahveler hazırlamak mümkündür. Bu cihaz, paslanmaz çelik cezve şeklinde tasarlanıyor. Taşmayı önleyen akıllı sensör sisteminin yanı sıra ışıklı ve sesli uyarı sistemi de vardır.

  • Tefal kendi satış fiyatı: 4.089 TL

Köpüklüm Pro Çelik Türk Kahvesi modeli ve çok daha fazlası için buraya göz atabilirsiniz.

7. Arçelik TKM 9961 Telve Kahve Makinesi

1500 ml’lik su tankı kapasitesinden oluşan Arçelik TKM 9961 Telve Kahve Makinesi, çift hazneli tasarlanmıştır. Makinenin çalışırken iptal etme fonksiyonu da bulunuyor. Böylelikle kahve pişmeden iptal edilebilir. İndüksiyonlu ısıtma sistemli olarak tasarlanan cihazda kahve tam kıvamında pişiyor.

  • Arçelik kendi satış fiyatı: 6.799 TL

TKM telve modellerinin B, S ve L modellerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Korkmaz Kahvekolik Deluxe Twin Türk Kahve Makinesi

Çift hazneli Korkmaz Kahvekolik Deluxe Twin Türk Kahve Makinesi, paslanmaz çelik gövdelidir. Makine ısı gücünü kontrol ederek çalışıyor. Korkmaz Kahvekolik Deluxe Twin Türk Kahve Makinesi kullanıcılarına közde pişirme lezzeti sunuyor. Cihazın otomatik kapanma sistemi de bulunuyor.

  • Korkmaz kendi satış fiyatı: 6.599 TL / Üyelere özel: 5.279 TL
  • Amazon fiyatı: 5.279 TL'den başlıyor.

9. Homend Pottoman Milk in Türk Kahve Makinesi

Ses ikaz, otomatik kapanma su seviyesi göstergesi gibi pek çok özellikten Homend Pottoman Türk kahve makinesi oluşuyor. Cihazda taşma emniyeti ve su koymadan çalışmama gibi sistemler de vardır.

Özel ısı dengesi sağlayabilen özellikte dizayn edildiği için kahveyi yakmadan pişiriyor. Bol köpüklü Türk kahvesi hazırlanmasını sağlayan cihazda sütlü kahve de yapılabiliyor.

10. Beko Mini Keyf Türk Kahve Makinesi

En iyi Türk kahvesi makinesi listemizin sonuncu sırasında Beko markası yer alıyor. Beko Türk kahve makinesi, sesli uyarı sistemiyle dizayn edilmiştir. Kullanıcıların memnuniyetini kazanan cihazın diğer özellikleri;

  • Taşmayı engelleyen Anti Spill Teknolojisi,
  • Her daim açıp kapatmak zorunda kalınmasını engelleyen Uyku Modu,
  • Kahvenin yanmasını engelleyen Sistem Teknolojisi,
  • Lezzetli kahve deneyimi sunan Üç Boyutlu Isıtma Teknolojisi,
  • Pişirmeyi algılayan Cook Sense Teknolojisi şeklinde sıralanabilir.

Beko'nun mini keyf türk kahvesi makine modeli, kendi satış sitesinde 2.899 TL'den satışa sunuluyor. Ürünün gelen sayfasına ve çok daha fazla çeşide ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Philips Türk Kahvesi Makinesi 5000 Serisi

4 fincan kapasistesine sahip olan "Philips Türk kahvesi makinesi 5000 serisi" isimli modelde sesli ve ışıklı uyarı sistemi mevcut. Dokunmatik tuşları sayesinde kolay kullanım imkânı sunan cihazda közde Türk kahvesi pişirme fonksiyonu da bulunuyor.

Aşırı ısınma + taşma önleyici sensörlerin yer aldığı makine, sesli ve ışıklı uyarı sistemine sahip.

  • Philips Türk kahvesi makinesi 5000 serisi fiyatı: 1.749 TL

Grundig TCM 7061 D Türk Kahvesi Makinesi

1,5L su tankı kapasitesi ile dikkat çeken Grundig TCM 7061 D Türk kahvesi makinesi, Ccook Sense teknolojisini destekliyor. Bu teknoloji, her fincanda eşit ve ideal miktarda köpük yapılmasına yardım ediyor. Taşma önleyici sistem ise pişirme esnasında kahvenin taşmamasını sağlıyor.

Grundig TCM 7061 D Türk kahvesi makinesi fiyatı: 7.499 TL

Bu rehberde en iyi Türk kahvesi makineleri listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı kahve makinesi hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024
Yaşam

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024

Yemeklerin az yağlı ve lezzetli olmasını sağlayan bir cihaz olan Airfryer, bu nedenle son dönemde çok yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı.

YORUMLAR