Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024

Son dönemin popüler mutfak aletlerinden biri olan Airfryer, birçok kişinin kurtarıcı ürünü olmayı başarıyor. Peki, en iyi Airfryer modelleri hangileri?

Yemeklerin az yağlı ve lezzetli olmasını sağlayan bir cihaz olan Airfryer, bu nedenle son dönemde çok yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Peki, en iyi Airfryer modelleri hangileri? Bu yazıda birbirinden başarılı cihazları bir arada topladık. Rehberimize göz atabilir ve alanında en başarılı ürünlerin hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıracak teknolojik ürünler arasında yer alan Airfryer, yemeklerin az yağlı ve lezzetli olmasını sağlayan bir cihazdır. Fırına benzer şekilde sıcak havanın etkisiyle yemekleri pişirir. Kızartma gibi yağlı gıdalar Airfryer sayesinde sağlıklı hâle gelir. Çünkü Airfryer, az yağ kullanarak pişirme işlemi gerçekleştiriyor.

Yağ tasarrufunun yanı sıra fazla elektrik harcamaması da cihazın kullanışlılığını artırıyor. Airfryer’ların fan boyutu ve konsantre ısı kaynağı sayesinde yemekler hem eşit hem de çok hızlı şekilde pişiyor. Aynı zamanda çoğu Airfryer modellerinin raf ve sepetleri bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

En İyi Airfryer Tavsiyeleri

  • Philips Airfryer HD9880/90
  • Philips Airfryer HD9285/96
  • Philips Airfryer HD9243/90
  • Philips Airfryer HD9257/80
  • Philips HD9650/90 XXL
  • General Mobile GM Air Fryer
  • Groove Max Plus Xxl
  • Instant Vortex Plus
  • Taotronics TT-AF011
  • Sinbo SCO-5056 Airfryer
  • Xiaomi Mi Smart Air
  • Tefal Easy Fry & Grill & Steam+ Yağsız Fritöz Airfryer
  • Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer
  • Yui M30 Maxifry Smart
  • Kumtel Fastfryer HAF – 01
  • HUTT D8 Çift Hazneli Air Fryer
  • Fabcio Duo V2
  • Yasomi Y22 Air Fryer

PollMaker

Philips Airfryer HD9880/90 Özellikleri ve Fiyatı

Philips Airfryer HD9880/90, benzersiz hava akışı seçenekleri sunan Rapid CombiAir teknolojisini destekliyor. Bu teknoloji içi yumuşacık, dışı çıtır yemekler pişirmenize yardımcı oluyor. Yiyecekleri tam istediğiniz gibi pişirmenize imkân tanıyan Gıda Termometresi desteği de bulunuyor.

Akıllı telefonunuz üzerinden uygulama aracılığıyla Airfryer'a bağlanabilirsiniz. Pişmekte olan yemeği takip edebilmenize imkân tanıyan uygulamada ayrıca sağlıklı ve besleyici tarifler de bulunuyor. Uygulamada hızlı tarif arama, tarif kaydetme, besin değerleri gibi işlevlerin yer aldığını da belirtelim.

Otomatik pişirme programları, en iyi yemeği elde etmek için tahminde bulunulmasına gerek bırakmıyor. Bu da zamandan tasarruf ettirirken aynı zamanda en lezzetli yemeğe kavuşulmasını sağlıyor.

2200W gücündeki Airfryer modeli geniş kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Cihaz 7 porsiyona kadar yemekler hazırlayabilmenize olanak tanıyor.

Philips Airfryer HD9880/90 fiyatı: 11.399 TL

Philips Airfryer HD9285/96 Özellikleri ve Fiyatı

Philips Airfryer HD9285/96, sağlıklı ve lezzetli yemek hazırlama sürecini inanılmaz kolay hâle getiriyor. NutriU uygulaması sayesinde yeni tarifler keşfedebilir, pişirme sürecini uzaktan takip edebilir ve dahasını yapabilirsiniz.

Philips tarafından üretilen Airfryer modelinde kızartma, fırında pişirme, ızgara, fırında kızartma, dehidrasyon, ekmek kızartma, buz çözme, ısıtma ve mayalama dahil olmak üzere 16 farklı pişirme işlevi bulunuyor.

Rapid Air teknolojisi sayesinde dışı çıtır, içi yumuşacık yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Yüzde 90'a kadar daha az yağ ile birbirinden lezzetli yemekler pişirmenizi sağlayan cihaz 1,4 kg kapasiteli sepet ve 7,2 l tava ile dikkat çekiyor.

Philips Airfryer HD9285/96 fiyatı: 7.099 TL

Philips Airfryer HD9243/90 Özellikleri ve Fiyatı

Geleneksel fırına kıyasla daha az enerji harcayıp daha hızlı yemekler pişiren Philips Airfryer HD9243/90 modelinde dokunmatik ekran mevcut. Bu ekran üzerinden önceden ayarlanmış programlar arasında kolayca seçim yapabilirsiniz.

Ön ayarlar arasında donmuş atıştırmalıklar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk but, kek ve ızgara sebzeler bulunuyor. Sıcak tutma özelliği sayesinde yemeğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta bekletebilmeniz mümkün.

NutriU uygulamasını bu cihaz da destekliyor. Uygulama sayesinde uzaktan bağlantı sağlayabilir ve pişirme sürecini telefondan takip edebilirsiniz. Ayrıca lezzetli ve sağlıklı tariflere de hızlıca ulaşabilirsiniz.

1550W gücündeki cihazda kızartma, fırında pişirme, ızgara, kavurma, meyve sebze kurutma, ekmek kızartma, buz çözme ve tekrar ısıtma dahil çeşitli pişirme işlevlerinin bulunduğunu da belirtelim. Airfryer'da 4,1 l kapasitesine sahip Airfryer dört porsiyona kadar yemek pişirebiliyor.

Philips Airfryer HD9243/90 fiyatı: 2.799 TL

Philips Airfryer HD9257/80 Özellikleri ve Fiyatı

1700W gücündeki Philips Airfryer HD9257/80 modelinde şeffaf pişirme penceresi bulunuyor. Böylece pişmekte olan yemeğin durumuna cihazın kapağını açmadan şeffaf ekran üzerinden göz atabilirsiniz. 5,6 l kapasitesi sayesinde bir seferde 4 porsiyona kadar yemek pişirebilirsiniz.

Donmuş gıdalar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk but, kek ve hatta ızgara sebzeler dahil 7 ön ayar bulunuyor. Bu ayarlara dokunmatik ekran üzerinden erişebilirsiniz. Bu cihazda da NutriU uygulaması aracılığıyla uzaktan bağlantı sağlanabiliyor.

RapidAir Teknolojisini destekleyen cihaz yüzde 90'a kadar daha az yağ ile dışı çıtır, içi yumuşak lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Philips tarafından üretilen bu Airfryer modelleri ayrıca çok kolay bir şekilde temizlenebiliyor.

Philips Airfryer HD9257/80 fiyatı: 4.799 TL

Philips HD9650/90 XXL Özellikleri ve Fiyatı

Philips HD9650/90 XXL, sıcak hava eşliğinde az yağla yemekleri pişiriyor. Cihazda yeni Fat Removal teknolojisi kullanılmıştır. Bu teknoloji sayesinde yemekler fazla yağdan arındırılır. Tam boy kapasiteye sahip Philips Airfryer’da aile boyu yemekler pişirebilirsiniz.

Çok şık bir tasarıma sahip olan cihaz yemekleri kolay ve hızlıca pişirmektedir. 7,3 lt kapasite haznesi sayesinde 6 porsiyonluk servis hazırlayabilirsiniz.

  • Philips HD9650/90 XXL​ fiyatı: 6.399 TL

Philips XXL Airfryer'ı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

En İyi Android Yemek Tarifi Uygulamaları
MOBİL

En İyi Android Yemek Tarifi Uygulamaları

Yemek tarifi uygulamaları, akşam için hangi yemeği pişireceği konusunda kararsız kalan kişiler için harikadır. Peki, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde çok sayıda tarife erişebilmenize imkân tanıyan hizmetler hangileri? Yemek tarifi uygulaması sayesinde yeni terifler keşfedebilirsiniz.

General Mobile GM Air Fryer Özellikleri ve Fiyatı

4,1 kg ağırlığındaki GM Air Fryer'da 5 litrelik kapasite mevcut. Dokunmatik ekran sayesinde kolayca kullanılabilen cihazda 12 ön ayarlı program ve zamanlayıcı gibi işlevler yer alıyor. 1500W gücündeki Air Fryer modelinde ayrıca sesli komut desteği de bulunuyor.

  • General Mobile GM Air Fryer fiyatı: 3.999 TL

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri
TEKNOLOJİ

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri

Yakın zamanda yeni bir teknolojik ürün satın almaya hazırlanıyorsanız, perakende mağazalar tarafından satışa sunulan aktüel ürünlere göz atmak isteyebilirsiniz.

Groove Max Plus Xxl Özellikleri ve Fiyatı

Çift sepete sahip olan Groove Max Plus Xxl isimli Air Fryer modelinde 4 lt + 4 lt olmak üzere toplamda 8 litre kapasite mevcut. 8 Pişirme ön ayarının yer aldığı ve 1800W gücündeki cihazda ayarlanabilir zamanlayıcı ve LED gösterge dijital panel bulunuyor.

  • Groove Max Plus Xxl fiyatı: 3.399 TL

Yaşam Alanlarında Devrim: En İyi Akıllı Çamaşır Makineleri ve Fiyatları
Yaşam

Yaşam Alanlarında Devrim: En İyi Akıllı Çamaşır Makineleri ve Fiyatları

Çamaşır makineleri artık sadece kirlenmiş çamaşırlarınızı yıkayarak kirlerden arındırmakla kalmıyor. Aynı zamanda bu makinelerde bulunan çeşitli özellikler günlük hayatta büyük bir pratiklik sağlıyor.

Instant Vortex Plus Özellikleri ve Fiyatı

1700W gücündeki Instant Vortex Plus isimli Air Fryer modelinde 5,7 litre kapasite bulunuyor. Çok şık bir görünüme sahip olan cihaz 5,15 kg ağırlığında. ClearCook cam tasarımı sayesinde pişirme süreci kolayca takip edilebiliyor.

  • Instant Vortex Plus fiyatı: 4.199 TL

Taotronics TT-AF011 Özellikleri ve Fiyatı

Patates kızartması, balık, tavuk kanadı ve biftek dahil olmak üzere dahili sekiz adet pişirme modunun yer aldığı Taotronics TT-AF011 modelinde 5 litre kapasite mevcut. 1200W gücündeki Air Fryer dokunmatik LED ekrana sahip.

  • Taotronics TT-AF011 fiyatı: 1.479 TL

Sinbo SCO-5056 Airfryer Özellikleri ve Fiyatı

4,5 litre kapasiteye sahip olan Sinbo SCO-5056 Airfryer 1500W gücünde. Dokunmatik kontrol desteği sayesinde kolayca kullanılabilen cihaz, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Çok şık bir görünüme sahip olan cihazda siyah renk seçeneği mevcut.

  • Sinbo SCO-5056 Airfryer fiyatı: 1.804 TL

Xiaomi Mi Smart Air Özellikleri ve Fiyatı

Az yağlı, sağlıklı, lezzetli ve çıtır çıtır yemekler yapmak için Xiaomi Mi Smart Air cihazını kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Air’de 100'ün üzerinde akıllı tarif bulunuyor. OLED dokunmatik kontrol sisteminden oluşan Airfryer’in sıcaklığı ayarlanabiliyor.

360° sıcak hava sirkülasyonlu ısıtma sistemi de cihazın diğer önemli özelliğidir. Bir çorba kaşığı yağla lezzetli ve sağlıklı yemekler yapabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Air; ayarlanabilir sıcaklık sistemi, çıkarılabilir tepsi ve Wi-Fi bağlantısından oluşuyor.

  • Xiaomi Mi Smart Air fiyatı: 2.389 TL

Xiaomi Mi Smart Air'ı satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Tefal Easy Fry & Grill & Steam+ Yağsız Fritöz Airfryer Özellikleri ve Fiyatı

Buhar modu, ızgara modu, 7 otomatik program özellikleriyle dikkat çeken Tefal Easy Fry & Grill & Steam+ Yağsız Fritöz Airfryer 6,5L kapasitesine sahip. 3 manuel mod desteğinin yer aldığı üründe ayarlanabilir sıcaklık işlevi mevcut.

  • Tefal Easy Fry & Grill & Steam+ Yağsız Fritöz Airfryer Fiyatı: 13.539 TL

Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer Özellikleri ve Fiyatı

4 litrelik hacme sahip olan Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer pratik kullanıma sahiptir. Konuşan asistan özellikli cihazın çıkarılabilir haznesini bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Temizliği çok basit olan Airfryer, fiyat - performans açısından kullanıcılarından tam not alıyor. Cihazda sebze ve meyve kurutma özelliği de var.

  • Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer fiyatı: 5.499 TL

Karaca Air Pro Cook'a sahip olmak için buraya tıklayabilir, uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Yui M30 Maxifry Smart Özellikleri ve Fiyatı

Fiyat - performans ürünü olarak dikkat çeken Yui M30 Maxifry Smart, 6.5 litrelik hacme sahiptir. Çıkarılabilir haznesini bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Led ekranlı Yui M30 Maxifry Smart işlevselliğinden dolayı kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor.

  • Yui M30 Maxifry Smart fiyatı: 2.611 TL

Kumtel Fastfryer HAF – 01 Özellikleri ve Fiyatı

Az yağ ile pratik şekilde lezetli yemekler pişirebilen Kumtel Fastfryer HAF – 01 isimli model 5,5 litre kapasitesinde. 60 dakikalık zamanlayıcı ve 200 dereceye kadar ayarlanabilir sıcaklık işlevlerini içeren cihaz 1500W gücünde. Üründe sıcak hava sirkülasyonuna sahip hızlı pişirme sepeti bulunuyor.

  • Kumtel Fastfryer HAF – 01 fiyatı: 1.975 TL

Kumtel Fastfryer'ı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

HUTT D8 Çift Hazneli Air Fryer Özellikleri ve Fiyatı

Çift sepetli yapısıyla dikkat çeken HUTT D8 Çift Hazneli Air Fryer'da ikili bölge teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji, farklı sepetlerdeki yemeklerinin tatlarının birbirine karışmamasına yardımcı oluyor. LED ekran üzerinden ön ayarlı 8 menüye erişebileceğiniz cihazın her sepeti 4'er litre olmak üzere toplamda 8 litre kapasitesinde.

  • HUTT D8 Çift Hazneli Air Fryer: 3.229 TL

Fabcio Duo V2 Özellikleri ve Fiyatı

Sahip olduğu iki sepet sayesinde eş zamanlı olarak iki yemek pişirebilmenize imkân tanıyan Fabcio Duo V2 4,5 L + 4,5 L olmak üzere toplamda 9 litre kapasitesinde. 2400 W gücündeki cihaz, dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Sıcaklık ve süre kontrolü desteğinin yer aldığı ürün kolayca temizlenebiliyor.

  • Fabcio Duo V2 fiyatı: 7.499 TL

Yasomi Y22 Air Fryer Özellikleri ve Fiyatı

5 litre kapasitesindeki Yasomi Y22 Air Fryer, yemeklerin pişirilmesinin ardından sıcak tutma özellikli olarak tasarlanmıştır. Cihazın sessiz çalışma özelliği de bulunuyor. Ayrıca daha önce pişen yemekleri ısıtabilirsiniz. Ön ısıtma özelliği, ürünün kullanışlılığını artırmıştır.

  • Yasomi Y22 Air Fryer fiyatı: 2.499 TL

Tüm Airfryer modellerine ise buradan bakalabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Son dönemin en popüler elektronik cihazlarından biri olan Airfryer ile ilgili merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Airfryer Sağlıklı mı?

Airfryer, az yağla lezzetli yemeklerin pişirilmesini sağlıyor. Az yağla pişirme olanağı sunduğu için sağlıklı cihazlardır.

Airfryer Çok Elektrik Yakar mı?

Airfryer hem yağ hem de elektrikten tasarruf yapılmasını sağlıyor.

Airfryer ile Neler Yapılabilir?

Son teknolojiyle üretilen bu hava fritözüyle birbirinden lezzetli; et yemeklerini pişirebilirsiniz. Izgara, tavuk ve balık yapabilirsiniz. Ayrıca sebze ve patatesleri de kızartabilirsiniz. Patlıcan, mısır ve kabak gibi sebzeler Airfryer’da kızartılabilir.

Her Evde Olması Gereken En İyi Akıllı Ev Aletleri Nelerdir?
İNTERNET

Her Evde Olması Gereken En İyi Akıllı Ev Aletleri Nelerdir?

İnternete bağlı olarak çalışan akıllı ev aletleri insan yaşamını oldukça kolaylaştırıyor. Bulut teknolojisiyle iletişim kurularak kullanılabilen cihazlar olarak da adlandırılan ürünler, günlük hayattaki etkisini fazlasıyla gösteriyor.

Bu yazıda en iyi Airfryer modelleri ve fiyatları rehberi hazırladık. Peki, sizce en başarılı Airfryer modeli hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR