Valorant Yeni Sezon Ne Zaman Gelecek?

Valorant yeni sezon ne zaman başlayacak merak mı ediyorsun? Bölüm 08 ile alakalı bilmen gereken her şey bu yazımızda sizlerle.

valorant-yeni-sezon-bolum-8

Valorant’ın yeni sezonu geldi çattı. Uzun bir süredir oyuncular Valorant yeni sezon ne zaman gelecek diye bekliyorlardı. Artık bekleyiş sona erdi ve Valorant Bölüm 07 Kısım 03 çıkışını yaptı.

Valorant’ın yeni sezonunun en dikkat çekici özelliği hiç şüphesiz oyuna yeni eklenen ISO isimli ajanımız olacaktır. Düellocu rolündeki ISO şimdiden pek çok kişinin favori ajanı oldu. Buna ek olarak yeni bir silah skin paketi olan Cesur Yürek de oyundaki yerini aldı. Yep yeni Savaş Bileti skin paketleri ve kozmetik ürünleri de her sezon olduğu gibi biz oyuncuları bekliyor.

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman Çıkacak? 

Valorant'ın yeni sezonu olan Bölüm 8, 9-10 Ocak 2024'te (bazı bölgelerde 10 Ocak) tarihinde çıkış yapacak. Valorant Bölüm 08 Kısım 01 yine oyuncuları memnun edecek gibi gözüküyor. Yepyeni bir Valorant Savaş Biletine kavuşan oyuncular yeni içerikleri de merak ediyor.

Valorant VP Nedir, Nasıl Alınır?
NASIL YAPILIR

Valorant VP Nedir, Nasıl Alınır?

İlk olarak 2019 yılında Riot Games tarafından yayınlanan Valorant, 2020’de tam sürümüne kavuştu. Henüz çok yeni bir oyun olmasına rağmen milyonlarca oyuncuya çok kısa sürede kavuştu ve Dünya’nın pek çok yerinde e-spor turnuvaları düzenlendi.

Valorant Bölüm 08 Kısım 01 Savaş Bileti Ödülleri

Henüz Valorant Bölüm 08 Kısım 01 Savaş Bileti ödülleri sızdırılmış ya da resmi olarak açıklanmış değil. Haberdar olmak için bizi takipte kalmayı unutma.

Valorant Nasıl Oynanır? İp Uçları ve Taktikler
OYUN

Valorant Nasıl Oynanır? İp Uçları ve Taktikler

Valorant çıktığı günden beri büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ülkemizde en çok oynanan oyunlardan biri olan Valorant hem ülkemizde hem de dünyada adeta bir fenomen haline geldi.

Valorant Bölüm 07 Kısım 03 Savaş Bileti ödüllerine ve eski biletlerin ödüllerine detaylı bir şekilde bakmak istiyorsanız bu bağlantı sayesinde ilgili siteye ulaşabilirsiniz.

Valorant yeni sezon ne zaman gelecek sorusuna cevap niteliğinde olan yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Bölüm 08 Kısım 01 Savaş Bileti ödülleri sizce nasıl olmalı? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR