Valorant Yeni Sezon Ne Zaman Gelecek?

Valorant yeni sezon ne zaman başlayacak merak mı ediyorsun? Bölüm 08 ile alakalı bilmen gereken her şey bu yazımızda sizlerle.

valorant-yeni-sezon-9-2.

Valorant’ın yeni sezonu geldi çattı. Uzun bir süredir oyuncular Valorant yeni sezon ne zaman gelecek diye bekliyorlardı. Artık bekleyiş sona erdi ve Valorant Bölüm 09 Kısım 01 çıkışını yaptı.

Valorant’ın yeni sezonunun en dikkat çekici özelliği hiç şüphesiz oyuna yeni eklenen Abyss haritası olacaktır olacaktır. Düellocu rolündeki ISO'nun Çelik İrade yeteneğinin güncellendiği bu sezonda artık konsollarda da Valorant oynynabiliyor. Yep yeni Savaş Bileti skin paketleri ve kozmetik ürünleri de her sezon olduğu gibi biz oyuncuları bekliyor.

Valorant Nasıl Oynanır? İp Uçları ve Taktikler
OYUN

Valorant Nasıl Oynanır? İp Uçları ve Taktikler

Bu yazımıza göz atın ve Valorant nasıl oynanır öğrenin. Birbirinden değerli Valorant ipuçları ve taktikleri ile oyununuzu geliştirin.

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman Çıkacak? 

Valorant'ın yeni sezonu olan Bölüm 9 Kısım 02, 27 Ağustos 2024 tarihinde çıkış yapacak. Valorant Bölüm 09 Kısım 01 yine oyuncuları memnun edecek gibi gözüküyor. Yepyeni bir Valorant Savaş Biletine kavuşan oyuncular yeni içerikleri de merak ediyor.

Valorant VP Nedir, Nasıl Alınır?
NASIL YAPILIR

Valorant VP Nedir, Nasıl Alınır?

En popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant VP isminde bir para birimine sahip. VP hakkında detaylı bilgi edinmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Valorant Bölüm 09 Kısım 01 Savaş Bileti Ödülleri

Sızdırılmış Bölüm 09 Kısım 01 Savaş Bileti ödüllerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Valorant Bölüm 09 Kısım 01 Savaş Bileti ödüllerine ve eski biletlerin ödüllerine detaylı bir şekilde bakmak istiyorsanız bu bağlantı sayesinde ilgili siteye ulaşabilirsiniz.

Valorant yeni sezon ne zaman gelecek sorusuna cevap niteliğinde olan yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Bölüm 09 Kısım 02 Savaş Bileti ödülleri sizce nasıl olmalı? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.