Watch Dogs Legion Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Ubisoft’un en bilindik markalarından biri olan Watch Dogs’un 3. oyunu Legion’ı Türkçe yama ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

watch-dogs-legion-turkce-yama

Ubisoft’un en değerli markalarından biri olan Watch Dogs tartışmalı ilk 2 oyunundan sonra seriye biraz ara verdi ve serinin 3. oyunu olan Legion’u bizlerle buluşturdu. Seriyi sevenlerin rahatlıkla benimseyebileceği bir oyun olan Watch Dogs Legion çeşitli eleştirilere maruz kalsa da genel olarak sevildi diyebiliriz.

Watch Dogs: Legion Çevrimiçi Modu PC’de Ertelendi
OYUN

Watch Dogs: Legion Çevrimiçi Modu PC’de Ertelendi

Fransız yayıncı, Watch Dogs: Legion adına bir erteleme duyurusunda daha bulundu. Eğer PC kullanıcısıysanız, bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Watch Dogs Legion hikaye odaklı bir aksiyon ve macera oyunudur. Serinin önceki oyunlarına ufaktan göz kırpan bu yapımda hikaye oldukça önemli. Eğer siz de dil bariyerine takılmadan, her detayı anlayarak oynamak istiyorsanız Watch Dogs Legion Türkçe yama kurarak oyunu kendi ana dilinizde oynayabilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları takip ederek siz de Watch Dogs Legion Türkçe yamayı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Watch Dogs Legion Kaynak Kodları Sızdırıldı
OYUN

Watch Dogs Legion Kaynak Kodları Sızdırıldı

Watch Dogs Legion kaynak kodları sızdırıldığı ortaya çıktı. “Egregor” isimli hacker grubu, geçtiğimiz günlerde satışa sunulan yeni Watch Dogs oyununun kaynak kodlarını ele geçirdi.

Watch Dogs Legion Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle anonymousceviri.com’un Watch Dogs Legion Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ tarafta bulunan “Yamayı İndir” seçeneğine tıklayın.
  • Watch Dogs Legion’ın Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Watch Dogs Legion’ı hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Watch Dogs: Legion Zombi Moduna Kavuşuyor
OYUN

Watch Dogs: Legion Zombi Moduna Kavuşuyor

Bugün yayınlanacak olan yeni güncelleme ile Watch Dogs: Legion zombi modu yayınlanacak. Peki nasıl bir içerik bizleri bekleyecek? Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz moda ilişkin ilk detaylar haberimizde.

Watch Dogs Legion Hakkında

Ubisoft’un Toronto stüdyosu tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan Watch Dogs Legion ilk kez 2020 yılında piyasaya sürüldü. 2023 yılında Steam’e de gelen Watch Dogs Legion açık dünyada geçen bir Aksiyon/Macera oyunudur.

Londra’da geçen bu oyun serinin önceki oyunlarındaki gibi hack mekaniği üzerine kurulu. Yakın bir gelecekte kurgulanmış bu yapımda amacımız şehirdeki kişileri örgütleyerek sızma ve hack eylemleri organize etmek. Görselliği ve oynanışı ile bizlere keyifli saatler yaşatan Watch Dogs Legion GTA benzeri oyunları sevenler için ideal bir yapım.

Watch Dogs Legion’ın Türkçe yaması hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki oyunu Türkçe yama ile oynamak isteyen kişiler için faydalı bir içerik olmuştur. Siz Watch Dogs oyunlarını seviyor musunuz? Watch Dogs Legion Türkçe yama hakkındaki düşünceleriniz nedir? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR