WordPress için En İyi Sosyal Paylaşım Eklentileri

WordPress tabanlı web sitelerinizde kullanabileceğiniz en iyi sosyal paylaşım eklentilerini sizler için bir araya getirdik.

WordPress için En İyi Sosyal Paylaşım Eklentileri

WordPress’in olmazsa olmaz eklentilerinden sosyal medya eklentileri ile içeriklerinizin daha çok okunmasını sağlayabilmeniz mümkün. Peki bu eklentilerden hangisini kullanmalıyım? diyorsanız, sizler için incelediğimiz 5 adet eklentiye göz atabilirsiniz.

1. Easy Social Share Buttons for WordPress

20’den fazla sosyal ağ platformu bulunan eklenti ile 11 ayrı bölümde paylaşım butonlarını gösterebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, paylaşım analizleri ve istatistiklerini de sunan eklentinin mobil ve responsive temalarla uyumlu olması da büyük bir avantaj diyebilirim.

2. Social Share & Locker Pro

Diğer sosyal paylaşım eklentilerinden farklı olarak, “içeriği görüntülemek için paylaş” gibi bir fonksiyona sahip olan bu eklenti de 13 farklı sosyal ağ platformunu barındırıyor. WordPress sitenizin 9 farklı noktasında paylaşım butonları gösterebilmenize imkan sunan eklenti, görseller için de paylaşım butonları eklemenizi sağlıyor. Yine bu eklentiyi de mobil ve responsive temalarla uyumlu şekilde kullanabiliyorsunuz.

3. Mashshare

Mashable’ın kullandığı paylaşım butonlarının WordPress’e uyarlanmış hali olan Mashare görsel olarak ilgi çekici görünüyor diyebilirim. İlgili içeriğin kaç defa paylaşıldığını gösteren sayaç, butonların boyutunu ayarlama, butonlardaki yazıların özelleştirilebilmesi ve abonelik formu gibi özelliklere sahip Mashshare eklentisini mutlaka denemeniz gerekiyor.

4. Digg Digg

Hemen hemen tüm sosyal ağ platformlarını barındıran eklenti, özelleştirilebilir olması ile öne çıkıyor. Sayfayla birlikte hareket eden paylaşım butonları ekleyebileceğiniz gibi, yazının başında veya sonunda da paylaşım butonları ekleyebiliyorsunuz.

5. Floating Social Bar

Basit ve hızlı bir eklenti arıyorum diyorsanız, diğer eklentiler arasında kaybolmanıza hiç gerek yok. Floating Social Bar eklentisi, paylaşım butonlarının üzerine gelince aktif olan ve bu sayede sitenizin ve sayfaların hızlı yüklenmesi için büyük bir avantaja sahip durumda. Bu özelliği sayesinde diğer sosyal medya eklentilerine göre daha hızlı olarak öne çıkıyor.

WordPress Versiyonu Nasıl Gizlenir?

WordPress için En İyi Yazı Tipi Eklentileri

YORUMLAR