2021'in En Popüler Oyuncuları Belli Oldu

IMDb tarafından paylaşılan liste ile birlikte 2021'in en popüler oyuncuları belli oldu. İşte çevrim içi hizmet tarafından yayımlanan listenin tüm ayrıntıları!

2021'in en popüler oyuncuları açıklandı. IMDb tarafından paylaşılan listede 10 oyuncu yer aldı. Listenin ilk sırasında Elizabeth Olsen bulunuyor. Paylaşılan listeye ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde.

2021'in En Popüler Oyuncuları Listesi

  1. Elizabeth Olsen
  2. Regé-Jean Page
  3. Florence Pugh
  4. Ana de Armas
  5. Yvonne Strahovski
  6. Anya Taylor-Joy
  7. Alexandra Daddario
  8. Jodie Comer
  9. Ben Barnes
  10. Lily James

Amazon Prime Video Aralık 2021 İçerikleri Açıklandı
İNTERNET

Amazon Prime Video Aralık 2021 İçerikleri Açıklandı

Amazon Prime Video Aralık 2021 takvimi paylaşıldı. Peki, aralık ayında popüler dijital yayın platformunun kütüphanesine hangi yeni içerikler eklenecek? Amazon Prime Video Aralık 2021 Takvimi Harlem (3 Aralık) The Expanse (10 Aralık) Encounter (10 Aralık) The Grand Tour (17 Aralık) Being the Ricardos (21 Aralık) { articleId = 71378} Aralık ayında Prime Video'da yayına girecek ve Türkçe alt yazı seçeneği ile Prime üyeleri ile buluşacak yapımları aşağıdaki listeden görüntüleyebilirsiniz.

2021 yılının bitmesine az bir süre kala çeşitli platformlar, yılın enlerini seçmeye başladı. IMDb de yılın enlerini seçen platformların arasına katıldı. Dizi, film, televizyon programı ve video oyunu hakkında bilgiler sunan hizmet, bu yılın en popüler oyunlarını açıkladı.

Paylaşılan listenin ilk sırasında Elizabeth Olsen yer aldı. 32 yaşındaki ünlü oyuncu, bu yıl Disney+ isimli dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlann WandaVision isimli mini dizide yer aldı. Olsen, toplamda dokuz bölümden oluşan dizide Wanda Maximoff karakterini canlandırdı.

İkinci sırada Regé-Jean Page bulunuyor. 2016 yapımı Roots dizisi ile tanınmaya başlanan Page, özellikle Bridgerton ile birlikte büyük bir popülerliğe sahip oldu. 33 yaşındaki oyuncu ayrıca 2022 yılında vizyona girecek The Grey Man'in oyuncu kadrosunda da bulunuyor.

IMDb tarafından paylaşılan listenin üçüncü sırasında Florence Pugh konumlandı. Lady Macbeth ile tanınan Pugh, bu yıl Black Widow isimli filmin oyuncu kadrosunda yer aldı. Pugh, Marvel'ın çizgi romanından uyarlanan süper kahraman filminde Yelena Belova karakterini canlandırdı. Film 6,7 IMDb puanına sahip.

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı, Knock Knock, Knives Out, No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) ve daha birçok yapımda yer alan Ana de Armas, listenin dördüncü sırasında konumlandı. Başarılı oyuncu, Marlyn Monroe'nun hayatını konu alan Blonde filminde yer alacak.

 Listenin beşinci sırasında 39 yaşındaki başarılı oyuncu Yvonne Strahovski bulunuyor. Strahovski, bu zamana kadar Chuck, The Handmaid's Tale, Dexter ve The Tomorrow War dahil olmak üzere çok sayıda yapımda yer aldı.

2021'in en popüler oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz? Paylaşılan liste ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR