AHBAP Kripto Para ile Bağış Toplamaya Başladı!

Dünya genelindeki bağış taleplerine sessiz kalmayan Haluk Levent, kripto para ile bağış yapmaya başladıkları haberini duyurdu. İşte tüm detaylar!

Dünya genelinden yapılmak istenen bağışlara karşı AHBAP, talep üzerine kripto para ile bağış toplamaya başladı. Konu ile ilgili MASAK ile görüşen Haluk Levent, bağış için oluşturulan kripto para cüzdanını izin sonrasında açtığını duyurdu.

Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'ı şiddetli olarak etkileyen ve daha pek çok şehiri de derinden sarsan deprem için dünyanın her yerinden Türkiye'ye yardım kampanyaları başlatılıyor. Maddi olarak yardımda bulunmak isteyen kişiler için de AHBAP Türkiye yine bir ilki başardı.

Kripto Para ile Bağış Yapılabilir

Haluk Levent, dünyanın hemen her yerinden gelen kripto para birimi ile yardım taleplerini cevapsız bırakmadı. MASAK onayı sonrasında bağış için bir kripto para cüzdanı oluşturulduğu ve aktif edildiği bilgisini paylaştı.

Kripto para ile bağış yapmak için sanatçının paylaştığı cüzdan adresine stabil coin gönderimi yapılabiliyor. Bunun yanı sıra gönderim yapılabilecek coinler listesi şöyle;

  • Binance USD (BUSD)
  • USD Coin (USDC)
  • Tether (USDT)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: 3 Ay OHAL İlan Edildi!
Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: 3 Ay OHAL İlan Edildi!

Geçtiğimiz gün Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 olmak üzere 9 saat arayla gelen iki deprem 10'dan fazla şehirde büyük hasara yol açtı.

SON DAKİKA: Deprem Sonrası Gündem Haberleri
Yaşam

SON DAKİKA: Deprem Sonrası Gündem Haberleri

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan ve 7.7 büyüklüğünde gerçekleşen ilk deprem ve sonrasında yaşanan 7.

YORUMLAR