Android Uygulamalarını Artık Çok Daha Kolay İndirebileceğiz

Eğer Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız artık uygulamaları daha kolay bir şekilde indirebileceksiniz.

Android Uygulamalarını Artık Çok Daha Kolay İndirebileceğiz

Eğer Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız artık uygulamaları daha kolay bir şekilde indirebileceksiniz. Android işletim sisteminin ve uygulamamarketi Google Play'in geliştiricisi olan ve dünyanın en büyük arama motorunu işleten Google bütün bu servislerini bir arada ekili bir şekilde kullanarak Android kullanıcılarına aradıkları uygulamalara daha çabuk ve zahmetsiz bir şekilde erişim imkanı verecek. Google'ın kendi arama motoru üzerinde yaptığı son değişiklik arama sonuçlarının Google Play bağlantıları ile birleştirilmesini içeriyor.

Şu ana kadar Android akıllı telefon veya tabletimize uygulama indirmek için mobil cihazımız üzerinden Google Play uygulama marketini açmamız veya bilgisayarımız üzerinden aradığımız uygulamayı bulup Google hesabımızla eşleştirdiğimiz tarayıcımızdan o uygulamayı mobil cihazımıza indirme komutu vermemiz gerekiyordu. Artık Android uygulaması indirebilmek için bu yöntemlerden daha pratik bir yola da sahibiz. Google'ın yaptığı son değişiklikle Android cihazınızda kullandığınız internet tarayıcınızda Google üzerinden bir uygulamayı arattığınızda listelenen sonuçların en başında Google Play bağlantıları da listeleniyor:

Arama sonuçlarının en başına sabitlenen Google Play bağlantısındaki indirme tuşuna dokunduğunuzda ise indirme işlemini başlatabileceksiniz.

Yapılan bu değişiklik sayesinde Google Play içindeki arama bölümünde yaşadığınız karışıklıkları atlatabilmeniz de mümkün olacak.

YORUMLAR