Best Buy Anketi: Windows 8 Kullanıcılarının %74'ü Sistemden Memnun

Son dönemlerdeki haberlerin çoğuna kulak verecek olursak Windows 8 başarısız bir işletim sistemi. Ya da en azından beklentilerin altında kalan ve üreticilerden kullanıcılara kadar geniş bir kitleyi tatmin etmemiş kısa bir geçmişe sahip. Fakat Best Buy is

Best Buy Anketi: Windows 8 Kullanıcılarının %74'ü Sistemden Memnun

Son dönemlerdeki haberlerin çoğuna kulak verecek olursak Windows 8 başarısız bir işletim sistemi. Ya da en azından beklentilerin altında kalan ve üreticilerden kullanıcılara kadar geniş bir kitleyi tatmin etmemiş kısa bir geçmişe sahip. Fakat Best Buy isimli teknoloji mağazaları zinciri tarafından yapılan bir anket hiç de öyle söylemiyor.

Best Buy tarafından düzenlenen ve Wall Street Journal isimli mecranın da desteklediği araştırma sonuçlarına göre Windows 8 işletim sistemi yüklü dokunmatik cihaz kullanıcılarının yüzde 74’ü işletim sistemlerinden memnunlar ya da işletim sistemlerini çok beğeniyorlar.

Klasik bilgisayar kullanıcıları arasında bilgisayarın Windows 8’in yüklü olduğu kullanıcılarınsa sadece yüzde 53’ü bu işletim sisteminden memnun. Bilindiği üzere geçtiğimiz yaz Windows 7 yüklü bilgisayar satın alan klasik bilgisayar kullanıcılarına yönelik çok cazip bir kampanya ile Windows 8’e yükselme şansı tanınmıştı. Bu gibi kampanyalar bile Windows 8’e yönelik ilgiyi istenen seviyeye çekememişti. Diğer yandan “Samsung: Windows 8 Çok İyi Bir İşletim Sistemi Değil” başlıklı haberimizde de Samsung yöneticilerinden olan Jun Dong-soo’nun Windows 8’e yönelik olumsuz tespitleri bulunuyor. Tüm bunlar kullanıcıların Windows 8 ile ilgili düşüncelerinin netleşmesini engelliyor gibi gözükerek olası müşterilerinin kafasını karıştırıyor.

İran'dan internete dev yasak

YORUMLAR